Midsommar och jobb...

Har fått ett vikariat på en fsk i närheten av där jag har min praktik på Seved. Trivs verkligen som fisken i vattnet. Har hamnat på en småbarnsavdening. Både stängningar och öppningar. På måndag är det min tur att stänga..
Även lyckats få tid hos sjukgymnasten med min rygg. Vaknar senast 6 varje morgon och har så sjukt ont att jag inte kan somna om suck, hoppas verkligen att de kan göra ng åt det.
 
Gårdagen var en underbar dag med våra bästa vänner. Frukosten som var tanken att vi skulle äta på Katrinetorp blev dock inställd pg av att det regnat i stort sett hela natten och åskat. Men lagom tills vi skulle ner till midsommarfirandet i kyrkan så sprack det upp, en liten stund iallafall. Mannen var mindre måttligt road över att det var en liten gudstjänst innan själva firandet börjar. Så jag ska undersöka och se om man kan hitta ett annat ställe att fira och dansa kring midsommar stången.
 
Sen var vi en runda på emporia för att fixa midsommar presenter innan vi gick hem och gjorde oss i ordning för att sticka hem till våra vänner. Det var supertrevligt och supergott precis som vanligt. Tack för en underbar midsomar med er kära vänner =)
 
 
Idag väntar lunch nere hos grannen. Mannen ska spela golf med sin syster.
Imorgon drar jag igång (iallafall är tanken det) med ytterligare soretering och ompacketering av barnkläder i källaren, kommer typ inte in i förrådet som det är nu och mannen e liiiite irriterad på mig lol
 
Kramar från ett soligt Malmö
 

100% torr...

Fick hem gratis tamponger från REDD tampons.
Med det 100% torr. som ska hålla dig torr och hjälpa dig från att svettas. Tyckte den funkade bra och var nöjd, hjälpte mig jättebra. Så har du problem med svettningar är det verkligen värt ett försök att testa.
 
Hoppas ni har en bra midsommarhelg
 
kramar från mig
 

Finalyyyyyy........

Sista skolsaken idag. En härlig exkusion till Käglinge naturområde, med håvande av olika små djur. Byggande av fågelbo och tåg med blad som biljetter. Lite bränd, aoww. Med min fina vän A.  
 
Var otroligt trött efter dagen och hade helst velat stupa rakt ner i sängen. Men mannen är bortrest till imorgon och ett sista atbete som skulle avslutas och lämnas in. Mathandling och fixande och läggning. Men nu äntligen är allt klart, så nu blir det lite Glee innan jag lägger mig för kvällen. Nöjd med min dag.
 
Imorgon bär det av på nya äventyr för sommaren, har fått vikariat på en förskola på Seved, Mitt emot där jag har praktiken. Och nej jag är varken rädd eller orolig för varken öppning eller stängning, Trots mycket skit händer här, har jag aldrig sen jag började praktiken 2013 kännt någon oro alls. 
Verkar vara ett härligt arbetslag och jag kommer till en början vara på småbarnsavdelningen...
 
 
Härlig natur på Käglinge.
 
 
Over and out ....

Min stackars lille kille...

 
Hade en mysig fredags eftermiddag hos bästa vännerna tills leken slutade med 2 Jack i läppen. Två stygn och ca 40 min senare fick vi åka hem från akuten igen. Min underbara vän hjälpte och stöttade när det hände, tack än en gång vännen vad skulle jag gjort utan dig. Och tack för en innan olyckan mysig eftermiddag med er :)
 
Var inte lätt att få mat i sonen sen, läkaren sa att det var flytande föda i 20 h. Inte helt lätt med en mat kräsen kille. Lite smoothie fick vi i honom iallafall. På lördagen var vi hemma och tog det lugnt. Rensade och städade på sonens rum. En hel svart sopsäck sorterades bort, ja en hel säck såå skönt att sortera undan. lite tvätt blev det med och en runda med den kissande katten till veterinären, fått antibiotika så ska vi se om det hjälper mot kissandet överallt.
 
På söndagen blev det en runda till hbg och jag och sonen stannar här till tisdag eftermiddag då mannen hämtar med oss på väg hem från Halmstad. 
Vi passade på att gå på fotbolls match HIF -Falkenberg
 
 
Sonen var inte så imponerad och gnällde mest. Inget roligt väder dock ett tag stod det som spön i backen. Men sen precis efter första halvlek tittade solen fram.
 
Måndagen blev inte supermkt gjort, en runda till XXL vildmark och Stadium outlet, den senare en riktigt riktig besvikelse men den första wow vilken affär. När vi ändå var ute och körde blev det en runda till lekmer och a babyproffsen, sonen blev ett paket starwars lego och en solhatt rikare. Dagen avslutades med lekplatshäng.
 
Idag körde vi till Frediriksdal och tittade runder innan hemvändning för lite lunch och en fika med mannen när han sen kom för att hämta oss. Nu är vi tillbaka i Malmö igen, skönt att vara hemma.
 
 
Bjuder på lite bilder från Fredriksdal
 
En väldans nyfiken närgången nybilven mamma get, med världens sötaste små killingar =)
 
Nu ska jag sortera barnkläder, på fredag ska jag och min fina vän stå på Folkets park och sälja barnkläder, kom förbi vet jag och fynda.
 
 
Kramar från mig och en kille med en nästan heelt läkt läpp. Imorgon rycker stygnen.
 
 

RSS 2.0