Prov 2 avklarat...

Malmö bjuder inte på något fint väder idag. Regn och dimma. Inte kul alls. Sonen har varit hemma sen mån då han är lite små krasslig har han varit. Men imorgon blir det dags för fsk igen för honom.
 
Fick svar på vårt muntliga prov och det hade jag klarat , såååå skönt. Nu kan man lägga det bakom sig.
 
Idag hade sonen och jag tänkt köra innedag. Satte på Harry Potter och de visas sten till honom.
Bild lånad från internet.
 
Sonen är fängslad av filmen, kul at se =)
 
Igår var jag och handlade på väg hem från skolan. Lidel har verkligen bra grejer till bra priser. Till sonens lycka fick ett paket färdig pepparkaksdeg följa med så idag blir det till att baka till sonens stora lycka.
 
Ska även se till att baka lussekatter och saffrans och choklad skorpor. Men jag hoppas på en repris från förra året och att det blir bak med mamma. Sååå mysigt.
 
Mamma och Pappa är verkligen bäst. De har beställt en 1,30 timmes (tror jag det var) ansikts behandling till mig. Verkligen välbehövligt. Hoppas på att kunna lösa in den till helgen, men det återstår att se =)
 
Nu blir det som sagt pepparkaks bak här hemma
 
xoxo
 

Lite nytta

Min lilla kille förförra sommaren
 
 
 
Suck , imorse när jag vaknade kom jag på att jag missat en grej i min rapport jag lämnade in igår. Suck. Komplettering here I come.
 
Idag blev det en runda till net on net för att fixa ny förstärkare. Lite vikning av tvätt har också hunnits med. Nu håller jag dock på att räcka i soffan. En muntlig framställning + rapport att skriva när man inte är riktigt frisk . Det tar på krafterna Att sonen dessutom hade växtvärk i benet och ena armen i natt och var vaken i typ 2 h i natt gör ju inte saken bättre. Tanken var ju även stor städning idag. Men ja man kanske borde lyssna på kroppen och inta soffan istället
 
 

One done, one to go...

Snart är denna kursen i skolan över och det ska bli såååå skönt.  Tyvärr blev det alldeldes platt fall för den. Dåligt upplägg och dålig info. Tråkigt för denna kurs hade kunna bli såå bra, då det var ett intressant ämne.
Det muntliga gjorde vi i fredags. Vete tusan hur det gick. Men gjord är den och det är sååå otroligt skönt. Får se om man fick den godkänt på den också.
Nu är det bara rapporten som ska fixas till också, ng ändringar och sen in imorgon. SKönt att få in allt.
Nästa är det Matematik kurs, mkt skola men hoppas på att denna kurs ska bli bättre.
 
Men motivationen till rapporten liger på botten, hoppas det blir bättre till nästa kurs. Slow and steady wins the race eller vad brukar det säga.
 
I helgen blir det ingen skola alls. Tomtebyn får nog sig ett besök på lördag, ska bara se om vi får tag på farbror Markus för sonen vill väääldigt gärna att han följer med och på söndag är det fars dag, så får se om det blir en kopia av förra året.
 
 
 
Bjuder på en bild på världens finaste kille. Som vi älskar dig
 
xoxo
 
 

RSS 2.0