Sängläge typ..

Efter att ha haft riktigt svårt att gå med en jäkla smärta i ischias satte jag och min fina vän oss i bilen till hbg för tid hos physioterapeften. Hade en super trevlig biltur, tack fina A för du skjutsade mig. Dock kom vi inte mer än halvvägs utan fastnade i en bilkö i dryga timmen. Så det var bara att vända och åka hem då jag missade min appointment suck.
Istället bokade jag kiroprakter i Limhamn dan efter, sonen fick hänga på då fsk var stäng. Satt tyst och stilla hela tiden, så stolt över honom. Ingen lätt resa för mig med bussen dit, smärtan var nästan så att jag inte stod ut, men fram kom vi.
Där kiropraktern konstaterade att jag var fruktansvärt stel i ryggen och ischiasen var åt helvete. Hon kunde knappt knäcka till. Jag blev hemskickad med strikta instruktioner. Inte gå för mycket, inte sitta för mkt. Mest liggande. Absolut inte böja mig ner eller lyfta ett finger hemma bara ta det lungt. Suck. Mannen fick hämta oss
 
Idag var det tanken att jag skulle gå på familje event med walles event med min fina vän M. Som jag hade sett fram emot detta. Men insåg i morse att jag inte alls skulle kunna gå. Så jäkla typiskt =(
 
Istället kom min pappa på en liten snabbvisit och vi best oss för att ta en tripp till Ikea och käka lite mat, där sprang vi på Ms fina familj och sonens lycka var total. Äta lunch med bästa vännen.
Sen kom jag på den brillianta iden att passa på att handla försvaring och julstjärnor till fönsterna. meeen nej, det gick verkligen inte, fick andas mig igenom smärtan och slänga in handuken och åka hem. Fick med mig ng laddningsbara batteri iallfall. Tack gode gud att jag inte åkte iväg till eventet. Så nu blir det inga flera sådan där utflykter innan ryggen blir bra igen. Tid till vanlig ryggdoktor är bokad då jag vill få den röntgad, då det inte är bara nerven som bråkar.
 
Bara jag får komma till min physioterapeften så kommer nerven lösa sig. De är de enda av de jag har gått till som lyckats fixa till den. Den har troligtvis hamnat under en muskel knuta som sist.
 
haha oj lååångt inlägg, hoppas att ni orkat läsa igenom allt.
 
 Receptet hittade jag hos fina Ann-Sofie
Hunnit med att baka lite scones till frukost med, populära hos mannen iallfall och väldigt mättande.
 
Nu ska jag fortsätta mitt ryggläge här hemma.
 
Imorgon blir det söndagsmiddag hos mannens föräldrar, ska se om man vågar på sig en liiiten runda inom rusta och kolla lite julpynt...
 
Kram på er

Life put on Hold...

Ja det känns så iallafall suck. Nerv i kläm i ryggen vilket resulterar i smärta och inget jag gör funkar. Mina övningar från sjukgymnasten ger ingen verkan heller suck. Idag får min fina vän A köra mig till Hbg och min sjukgymnast där. För nu kan jag knappt gå. Och som det inte var nog så har jag nästan konstant värk i resten av ryggen och sover knappt på nätterna. Att vara jag är inget kul nu. Blir till att kontakta läkaren och få ryggen hittad på och röntgad för jag orkar inte ha ont nästan konstant suck. Nog med klagande från mig lol. Har hunnit med att köra en kickstart från forever alovera om än jag var tvungen att bryta i slutet pg av nerven. 2 kg gick jag ner och min mage var bättre än ng sin när jag drack gelen det ni :) 
Har också hunnit med att fyll år. Blev glatt överasskad på morgonen av att mina föräldrar kom in och sjöng för mig tillsammans med mannen. Som jag saknat det. Fina presenter och god mat blev det också. Han kan min man 😊
 
 
 
Riktigt nöjd med min dag :) spenderades dock hemma vabandes men vi hade mysigt. Sen blev jag ju även firad på lördagen då vi firade mamma,för brosan och hans familj var nere. 
 
 
 
Nu ska jag försöka få lite mer sömn. 
 
Kram på er.

Kickstart...

Jag vände i går över ett nytt blad i mitt liv. Jag körde igång forever aloveras kickstart program.
Detta för att hjälpa min kropp att rensa ut de 3-6 kg slaggprodukter vi har i oss. Som påverkar våra inre organ och vårat immunförsvar och även vår hormon balanse. De första 2 dagarna intar man ingen fast föda och dag 3-9 får man äta 600 kcl.
Första dagen var lite små svår, Jag var lite illamående, lätt huvudvärk och småhungrig. Det som var det svåra var min förkärlek för mat. För det var mammas födelsedag, så det serverades frukostbuffe och till lunch laxpaj. Att sitta där med sin alovera gel och sedan en proteinshake, var inte en walk in the park. Men det gick. Inte blev det lättare på kvällen när mannen best för att köpa pizza till honom och sonen.
Känner på mig att detta kommer bli såå bra =)
 
 
 
Startade även en lite tidig födelsedags firning av mig.
Fick denna fina av min bror och hans familj. Sååå glad.
 
 
Lite bebisgos hans det också med =)
 
 
 
En riktigt härlig helg.
 
Nu är det tillbaka till vardagen igen, idag blir det jobb + pluggande.
 
Hoppas att ni har haft en lika härlig helg som vi har haft.
 
Kram på er
 

Mamma Boost 2014..

Hade turen att få en biljett dit av min fina vän Ann-Sofie.
Och vilken kväll vi hade, en massa skratt men även tårar kom när Andreas berättade om sitt HIV.
Det var jättehärligt att få träffa fina Karin igen och även stiffta bekantskap med ytterligare en härlig tjej, Linda-Marie. OLuch tack så klart till Petra Mede, Andreas Lundstedt och Tomas Järvheden vilken grym show.
Tack allihoppa för denna underbar kväll. Är fortfande ömm i käken efter allt skrattande. Tack även till familjeliv som organiserade detta. En jättefin goodie bag fick man med sig hem och även en från mathem. Tack och bock =)
 
 
 
 
Idag har varit bussy bussy med. Jag har spenderat förmiddagen med min fina A och fixat med kompletteringen av papret och även disskuterat och bestämt vad vårt nästa arb ska handla om =)
 
Sen kom barnvakten aka pappa, tack än en gng för hjälpen och skjutsade mig till Staffanstorp för möte med fina Sara tillsammans med Ann-Sofie, riktigt givande och spännande känner jag. Det här kommer blii såå bra med återförsäljare för Forever Alovera.
 
pussar och kramar från mig

Forever alovera beställning..

Lite beställningar har det allt blivit efter helgens 2 partyn. Tack än en gng för all hjälp finast Ann-Sofie.
Så idag blir det till att skicka iväg beställningarna via hemsidan. Så är det ng som vill ha ng får man hojta till =)
 
                                                         
 
 
 
Annars blir det en vända till doktorn för att göra ultraljuds undersökning på mina organ. Jäkla magen blir inte bättre och jag reagerar fortfarande starkt om jag äter vissa saker. Ena dan kan jag reagera på det för att nästa inte reagera alls, riktigt skummt är det. Så jag kickar igång dagen med fasta tills efter undersökningen, som som tur är redan 9.30 puhh wisch me luck.
En glädande nyhet är att provsvaren kom tillbaka negativa för SLE, då det är ärftligt och jag har sådan problem med magen ville jag undersöka det. Såå skönt, en mindre grej att oroa sig för nu.
 
När jag kommit hem blir det till att kommpletera arbetet som jag gjorde och sen ska man spendera kvällen här med fina Ann-Sofie, tack fina du för inbjudan och chansen att medverka =)
 
Ska bli riktigt kul och ng som man behöver, lite egentid med fina vänner.
 
Nu blir det till att väcka sonen så han hinner vakna innan vi ska till fsk.
 
Puss och kram på er
 
 
 
 

Forever alovera...

I helgen har fina Ann-Sofie varit här och hållt en visning för mig. Hon var här i lördags och kommer även och hjälper mig idag, jag är fortfarande för ny för att hålla själv känner jag men snart så. Får en massa inspiration från henne och är verkligen glad att jobba med henne =) tack fina du. Igår var vi även på ett sminkmingel hos min fina vän mindy.
 
'
Vi började här hemma.
 
 
Goda raw bolls och smoothies som jag bjöd på igår
 
 
 Sen blev det sminkmingel hos min fina vän Mindy.
 
 
Min fina vänns superlyxiga och goda buffe.
 
 
Så om ni är intresserade av att beställa produkter från forever alovera eller boka en visning. Är det bara att maila mig på [email protected]
 
Här är månadens erbjudande, jättefin present eller julklapp och lyx för lite egentid i badkaret och vem vill inte ha det. Eller varför inte skämma bort en vän.  254 kostar det.
 
Så teka inte att maila en beställning eller skriv i kommentarsfältet =)
 
Nu ska jag börja förbereda inför dagens visning.
 
puss och kram från mig
 
 

Fullspeckad helg...

Sonen och jag kickade igng dagen med en runda till viktväktarna, tyvärr hade jag gått upp 2 hg. Så nya friska tag som gäller nu =) Sen promenaderade vi hem, riktigt sköönt ute. 28 min promenad var inte helt fel..
 
Passade på att möta upp med grannen och ta en promenad med grannen och hans hund och sen hem till dem då jag behövde låna skrivare.
 
Sen har jag faktiskt jobbat lite. Jag har registrerat mig som återförsäljare hos forever alovera. Och håller nu på att boka in lite visningar, går faktiskt rätt bra. Känns riktigt spännande det här, Ann-sofie är min handledare och hjälper mig med det hela. Riktigt duktig tjej och härlig att umgås med. Tack fina Mindy för du presenterade mig för henne =) Har även hunnit med en utbildningskväll. Riktigt givande och intressant.
 
 
 
Bjuder på bilder på ng produkter jag beställt via Ann-Sofie. Det översta är en kickstart som jag ska köra på efter praktiken är slut (mån-tors) sen är det skolan som gäller igen =) Sista bilden är krämer till anisktet mm och heat lotion som är skönt för trötta ryggar =)
 
Ser fram emot detta och se hur det kommer gå =)
 
Ikväll är det dags för halloween party hos våra bästa vänner. Och på söndag blir det bussen till Staffanstorp och hälsofika hos min fina handledare Ann-sofie =)
 
Sen ska jag fixa inför praktiken mellan varven. Ska planera in en samling som ska filmas (uppgift för praktiken) och läsa på lite inför tors när min handledare kommer. Bussy bussy
 
Nu blir det dock lite film mys med min fina son.
 
Kram på er

RSS 2.0