Godmorgon

Hoppas att alla har haft en trevlig helg.
Har tyvärr inte hunnit blogga då jag varit uppbokad hela helgen.
fredag blev det lite myskväll när jag kom hem, med film och gotter =)
Klockan8 var jag uppe på lördagen och packade och gjorde iordning, var inom viktväktarna på väg till mamma och pappa. Hade gått ner 1.6 kg till, yeyy. Harriet både kräkte, bajsade och kissade i buren på väg ner. Inte lika kul, hon blir åksjuk lätt stackaren. Det slutade med att hon låg resten av färden under min stol och tryckte.
Väl framme har vi bara tagit det lungt. Det var jag och sambon som stod för huvud rätten, mamma och pappa för huvudrätt och brosan och hans sambo för efterrätt. det blev en trevlig kväll med massa god mat och vi avslutade med att spela spel.
På söndagen fick vi vår efterlängtade sovmorgon, härligt. Sen var vi en vända till väla. På väg till kattsanden i djuraffären såg jag bilbälte till katter. Och med tanke på vad som hände på lördagen, och efter tips från beklanta som sa att det reducerade åksjukan, tvekade jag inte utan katterna fick vars ett. Bra investering, Harriet kräkte eller jamade inte utan låg och dåsade hela vägen hem. Totti tyckte också om det men blev förbannad när jag lyfte ut honom ur bilen.( var som vanligt ett helvete att få på honom selen, handen e alldeldes sönderklöst) Medans Rooney inte alls gillade det, stackaren tog sig ur selen till slut, så han fick sitta i min famn de sista 10 min hem.

Förutom det så har det varit en lung kväll, som vanligt var vi hos sambons föräldrar på god söndagsmiddag. Sen var det film kväll för min del innan det blev kudden.

Hur har er helg, har ni också haft det trevligt?

God morgon Fredag

Min underbara komis som jag jobbar med, gick med på att byta pass. Så nu börjar jag 15 istället för 12. OCh jobbar bara 5h istället för 7.45 =). Skönt, lite längre tid med sambon. För jag är inte hemma från 9 ikväll och då får vi bara 1h innan vi går och lägger oss. Sedan ska vi till mina förädrar på lördag och Jakobs på söndag så vi får inte vara bara vi på hela helgen. Men de får bli nästa helg istället.

Har precis ätit baguette till frukost gott =). Kollar på min nya film djungelboken 2 nu, rätt bra faktiskt. Sedan skall jag städa.
Sambon gillar inte att städa, så han ger mig en film för varje gng jag städar =) nice.

Nu har det röda från ansiktsbehndlingen lagt sig och min hud är mjuk och inte så torr som den brukar. Måste bli bättre på att ta hand om min hud. Ögonbrynen blev super bra, men lite missar blev det lite här och där, får fixa till det själv, får gå in m TITE och köpa en ny pincett, glömde köpa det igår. Typiskt mig att vara så glömsk.

Vad skall ni hitta på idag?

God eftermiddag

Sitter på jobb nu efter en underbar men smärtsam anskitsbehandling. Har ingen kamera här men jag ser ut som rudolf, bäldigt smickrande, men det lägger ju sig så småningom. Nyplockade bryn blev det också =)
På jobb är det helt dött och vi har knappt ng att göra. Sambon hade tagit ledigt idag och imorgon så jag hade ju hellre varit hemma med honom, när vi ändå inte har ng att göra här.

Ska jobba till 20.00. drygt, förstör hela dagen tyvärr, ska jobba samma tid imorgon =(. Hoppas bara att jag inte får sådana tider igen, inget roligt =(.
 
Vad ska ni hitta på idag?

Bilder på mina pälsklingar =)



Vår älste Totti



Harriet näst älst


Rooney den yngste



Min familje hund Ludde, RIP


Onsdag

Hoppas alla har haft en trevlig onsdag hittils. Min har bara varit bra. Sitter på jobb men har inte så mkt att göra så jag kan sitta lita här nu istället =).

Jobbar ett långpass idag ända till kvart i 6, sen ska jag gå en runda och åka hem. Maten gjorde vi redan i går så det är bara att gå hem och värma och äta, skönt.

Har varit inne på cd on och ginza och beställt lite
Dessa blev det  :
Djungelboken 2 - Specialutgåva

Jag samlar nämligen på Disney filmer =)'

McLeod's Daughters - Säsong 5 (8 disc)

Bodde i Australien ett år och saknar landet ortroligt mycket, detta stillar längtan lite iallafall =)

Så nu är det bara att vänta vid brevlådan =)

Eftermiddagen

Har nu kommit hem från ng timme på stan + en fika med min underbara vän =) tack för ännu en trevlig dag =) gumman.

Sitter och väntar på att middagen skall bli klar nu, idag blir det gulasch ska bli gott, hoppas jag. Har aldrig tidigare gjort det receptet tidigare =)

Sambons match var framflyttad så nu får vi en trevlig kväll framför tv:n tillsammans

Långsaaamt

Usch känns som allt går så himla långsamt idag. Fick en sen lunch tid så nu sitter jag här och här jättehungig och väntar på att tiden skall gå , suck.
Sen blir det stan med min kära vän, skall bli jättekul. =) säkert därför dan går så sakta för att jag har ng trevligt att se fram emot.
Kvällen blir ensam då sambon och vännens sambo skall iväg på sin hockybocky match, ska nog ligga i soffan och kolla tv. stackarna har värsta istiderna och matcherna börjar antingen 11 eller 10. De har en 10 tid idag som tur e =).
Vad ska ni hitta på i eftermiddag ?

Äntligen =)

Ryggen är mkt bättre, visst känns det fortfarande men inte som innan.  Skönt att inte behöva sitta hemma, det e verklign dödens att göra det, mycket mys md pälsklingarna men det e allt.
Sitter på jobb nu och slutar inte förrän klockan 5, inte långt kvar nu.

Sen ska sambon och jag veckohandla för två veckor framåt, skall mötas på mobilia sedan =)
efter shopping ska jag hem och röja och plocka undan tvätten från i lördags, har inte orkat göra det då jag haft ont innan.
Sambon vet inte vart mina saker skall ligga, så det är bättre att jag gör det  =) gillar inte när det ligger fel.

Har lyckats boka in mig på ansiktsbehandling på TITE här i Malmö, min kompis jobbar där. ska bli så himla skönt. När jag bodde hemma så bjöd mamma mig på behandling en gång i månden, så himla skönt det var, har saknat det.
 Men nu skall jag sätta igång igen.  =)

Sen så har jag ävn bokat tid hos tandläkaren med, den årliga kollen inte kul men nödvändigt. Blir väl bdövningsspruta denna gng med, tur att jag inte skall jobba förän dagen efter. Lite svårt att prata annars

Annars är de vanliga träningspassen inbokade, försöker hinna med 3 i veckan.
Sambon har lovat som en lite morot att när jag nått min målvikt skall vi gifta oss =), bara typ 17 kg kvar, skall bli skönt att bli av med allt det ex.

Har varit duktig och ringt en massa nödvändiga samtal, bara 2 nödvändiga kvar nu.
Bla har jag pratat med genkliniken i Lund, vet inte om jag behöver komma på utredning eller hur det blir. Det var upp till 6 månaders vänte tid, suck. Är ju så att både mamma och gammel mormor haft bröstcancer, så man blir ju lite orolig. Mamma har haft det 2 gng till och med. Håll tummarna att jag inte bär på denna hemska gen  =(.  Men som sagt 2 månader tills jag får reda på om jag behöver komma på undersökning eller inte.


Uttråkad =(

Sambon skall iväg till regementets dag snart. Själv skall jag stanna hemma. vet inte riktigt vad jag ska göra men det blir väl film antar jag, vi får se. När sambon kommer hem skall vi åka och 2 veckors handla =) Sen kommer sambons bror, han skall hjälp till med bänkskivan till köket. Det är betongskivor vi ska lägga där, hoppas det blir bra. Skall lägga upp bilder så fort jag får chans,

Tack för en super trevlig kväll

Hade super kul igår hos vännerna, god mat, som vanligt och gott sällskap, precis som det brukar vara =). Vi åt pizza och sedan såg vi på sex and the city-filmen, den var lång men bra.
Så tack för en trevlig kväll gumman, hoppas du inte blev för trött =)
Vi ses på tisdag, blir det utanför hm som förra gng =)

Äntligen Lördag

Hur har er dag varit?
Min lördag har varit rätt avslappnande förutom en del ärenden på stan. Polisen kontrollerade bilar inne på mobilias parkering. Reclame the street människorna har ju gjort en massa sakador nere på triangeln i natt. Kan förstå att man vill demonstrera för att få fram sina synpunkter, men från det till att förstöra en massa fönster, barnsligt.

När vi var nere på maxi och handlade med våra kära vänner sen så var det mkt köer och en del polisbilar ute.
Vännerna blev glada för presenterna vi fixat till dem och det var kul.

Nu skall jag göra mig iordning och sedan vänta på ng andra vänner som kommer hit för att kolla hur renoveringen i köket går och ta en drink. Sen ska vi alla gå bort till de vi var och handlade med för en mysig kväll med pizza, film och en massa snacks, ser fram emot det.


Grattis gumman

Blev så himla glad när du berättade. Hoppas att du inte får allt för tråkigt på jobbet =). Tack för en trevlig eftermiddags fika.

Har tyvärr varit hemma hela dagen igen, men ryggen är iallfall mycket bättre nu, så det är skönt.
Annars har jag inte gjort så mycket, röjt och fixat och tagit en härlig dusch. Rooney har legat hela förmidagen och eftermiddagen och sovit i mitt knä =) sötnosen. Måste säga till älsklingen att han sätter in den andra hårddisken så att jag kan lägga upp bilder på pälsklingarna =)

Ännu en dag hemma

Då mitt ryggont inte hade släppt imorse, har jag spenderat ytterliggare en dag i sängen framför tv`n. Men ryggen känns bättre nu så imorgon bär det av till jobb igen =).
Med andra ord har det inte hänt så mkt här idag, har röjt lite i köket och även bakat kakor, gott blev det =)
Hoppas er torsdag har varit bättre än min, vad har ni hittat på ?

Rolig skylt =)


Jäkla rygg

Idag sitter jag tyvärr hemma och har ont, eller snarare ligger. Min iscias nerv är iklämm igen och jag har ont. Kan inte jobba när jag har nerven i klämm för jag kan inte sitta utan bara ligga annars gör det för ont. Hoppas att det ger med sig snart så jag kan jobba imorgon igen ,är tråkigt att bara sitta hemma. Får väl kolla lite på film sen tror jag.

MIn klass från nian ska ha klassfest nu i Oktober men jag och mina kompisat pallar inte gå, man umgås ju redan med de som fortfarande är ens vänner. Visst finns det en eller två  man skulle vilja träffa men inte värt de priset de begär. Nej jag och mina gammla klasskompisar bestämde oss för en fika istället, kul.

Hur har er ondag börjat ? Inte lika dåligt som min hoppas jag.

Hemma igen

Well, är nu hemm från jobb, skönt. Hade tänkt att gå hem men orkade inte.
Försöker ju gå ner i vikt då jag är lite överviktig, så att gå är bra. Men jag skall ju träna crikelgyn imorgon så jag antar att det väger upp det =)
Gick med i viktväktarna i mars i år och har snart gått ner 10 kg, himla skönt, men jag känner att jag har kommit ner i en liten svaka där jag har svårt att låta bli choklad och chips som jag älskar =) inget bra om man försöker gå ner i vikt.
Många av mina kläder som inte passat på år och dar har börjat passa nu yes.
Nä nu får jag ta tag i mitt liv och gå och städa lite, inte kul men nödvändigt med katter och dammallergi.


Ny bloggare =)

Min kära vän blondis81, tyckte att även jag skulle starta en blogg, så efter närmare tanke så, why not.
Kan ju börja med att berätta lite om mig själv.
Jag är 25 år, fyller 26 i november. Bor tillsammans med min fästman, Jakob.  Hos oss bor även 3 katter, två huskatter, Totti och Harriet och en devon rex vid namn Rooney.
För tillfället jobbar jag på bank, internetsupport tills jag kommer på vad jag vill bli =), det lutar iallafall åt att bli flygvärdinna, men vi får se hur det blir.
På fritiden umgås jag med min familj och mina vänner.
Inga barn än tyvärr, suget är stort hos mig, önskar bara att jag kunde säga samma om min sambo =). Men de kommer i sin tid .
Annars håller vi för tillfället på att renovera vårat kök och har kommit en bra bit på vägen men fortfarande mycket kvar, det är ju inte gratis precis.

Idag har vi faktiskt väldigt lungt på jobbet så jag ska sluta en hel timme tidigare =) härligt. Har lite saker som jag måste fixa med.
Sen till helgen ska jag hem till min kära vän för middag och film kväll, skall bli jättekul.
Först har sambon och jag dock tvätt tid, men efter det åker vi alla till maxi för att handla =). Får väl se till att få ihop en matsedel för nästa vecka så att vi kan göra veckohandling samtidig.

RSS 2.0