Uppbokad Torsdag

Såå tråkig föreläsning. så det blir bloggande istället.
Hela dan i skolan idag. Blir lite suchi lunch med girlsen.

Sen hem och röjer lite. Mamma och Pappa kommer och tar den lille mannen en dryg timme. Jag passar på att äntligen dra på tribal dance med finaste A. Ska bli riktigt kul :)

xoxo


Lite nytt till sonen...

 
Hittade lite i cirkus kollektionen från POP till sonen. Eller sonen var den som valde. Får se om de kommer, är begränsad upplaga så inte säkert att jag får tag på det. Beställde via internet.
 
 
 
Bilder lånade från POPs hemsida. Hoppas nu på att de är lika fina i verkligheten.
 
Här är det annars plugg plugg och åter plugg som gäller. Ett arbete som ska vara inne och en redovisning. Första utkastet på arbetet är gjort och inskickat och handledning väntar nästa vecka. Redovisningen har jag inte hunnit påbörja riktigt än. Idag ska jag börja transkribera (renskriva dokumentationerna)
Idag har solen tittat fram hos oss här i Malmö. Det gillar vi.
 
Hoppas ni får en bra tisdag
 
xoxo

pomp de lux...

 
I går var jag på pomp de lux party hos min kompis Us granne. Måste säga att jag blivit alldeldes frälst. Sååå mkt fint både till killar och tjejer. Mest tjejer då. Super mjukt var det.
 
Följande blev beställt till sonen:
 
 

Bilderna lånade från Pomp de luxs hemsida.
Den vita tröjan blev beställd i Nayv med. Riktigt nöjd med min beställning, får se när kläderna kommer.
 
Något Ikea blev det inte för mannen och sonen i Lördags. Istället ett besök till "Tecknade Museet" eller Tekniska Museet som det heter i folkmun lol.
Mannen lovade dock att fixa med inredningen i veckan istället, ska bli spännande att se när det blir av =) Hoppas på att det blir så bra som jag tänkt mig.

Äntligen helg....

 I morgon kommer jag skicka mannen och sonen på lite ärenden. Bla till Ikea. Vill göra om lite i sonens rum igen. Blir aldrig nöjd som min mamma säger. Detta är tanken att de ska köpa med sig:
 
 
 
Bilder lånade från Ikeas hemsida.
 
Tanken är att vi börjar här, detta är till leksakerna.
Sonen älskar att rita men gillar även pyssel av diverse former. Så det Kommer troligen bli det här med, men vi börjar med det till leksakerna.
 
 
 
 
Denna förvaring tar inte lika mkt plats och den förvaringen vi har nu tar väääldigt mkt plats och alltid en massa katthår på tyglådorna, håller på att bli totalt galen faktiskt. Sen får vi se om det räcker med det här eller om mer ska inhandlas =)

Medans mannen och sonen är ute på äventyr, kommer jag både plugga och försöka hinna med att städa här hemma. Tanken är filmkväll med ng av mina fina tjejer.
 
På söndag väntar Pomp de lux party med finaste Ullis. Får se vad som kommer inhandlas där, såå mkt fint till sonen.
 
Hoppas ni får en trevlig start på helgen och en mysig fredag
 
xoxo
 
 
 
 

OK stämpel i rumpan...

Och en stolt mamma efter bvc besöket =). Han följer sin egen kurva som han ska. Ligger längre fram i ritning och motorik och kan räkna längre och pra'tar bättre än vad man brukar ligga på som 4 åring. Så klart man blir sjuukt stolt hihi.
 
Idag började vi lite senare jag och sonen. Vid 9 lämnade jag honom och sen fortsatte jag till 5 års avdelningen för att fortsätta min empiriska forskning. Riktitg bra blev det idag och det kändes sååå bra när jag gick därifrån.
Om ni undrar vad jag håller på med så är jag där för att kolla på literacy händelser. Literacy innebär läs och skrivinlärning. Riktigt intressant faktiskt =) Idag spelade jag in när jag berättade en berättelse för barnen. Jättekul att se hur med de var när jag berättade historian.
 
Så nu ska allt renskrivas och det tar ju så klart sin tid det med.
 
Även en liten del av ett arbete som ska vara inne på måndag för bg mötet.
 
Så här borde jag inte sitta. Passar dock på att skriva här medan lunchen intas.
 
Hoppas att ni får en bra torsdag. Snart fredag och helg yay.
 
Bjuder på en liten sommarbild från i Sth
 
 
xoxo

RSS 2.0