vilken kväll...

I onsdags var jag och min fina vän på ett bloggevent. Invigning av nya barnklädes affären Maxomorra på triangeln. Jag föll direkt för märket, härliga färglada kläder. Ekologiskt tyg och tillverkat under hållbara förhållande. Wow.
Vi bjöds på fördrink och sedan supergoda snittar. Det var tävling , modevisning och mingel. En härlig kväll med ett härligt gäng. Tack än en gång sojkawallesevent för den härliga kvällen och maffiga goodiebagen och tack även till den härliga personalen från Maxomorra. Sonen var alldeldes lyrisk :)
Bjuder på ng bilder:
 
 

Viktnedgång...

Ny vecka nya tag =)
Efter senaste veckans vägning stannade vågen på ytterligre nedgång 0,8 kg, i rätt riktning alltså.
En av mina kursare är dessutom föredetta personlig tränare och har satt upp ett matschema till mig som jag följer, blev ju dock lite undangtag i helgen då jag ville smaka lite på tårtorna jag gjort till sonen.
 
Hade mosade halllon och mosad banan mellan lagerna, blev faktiskt riktigt gott, tog en mini mini bit.
 
Goodiebagsen barnen fick.
 
Innehållande bland annat denna samlarmugg =)
 
Känner att jag börjat bli mkt duktigare på det här med att ta mindre när det gäller onyttigheterna, mycket mindre än tidigare. Och ja där har du rätt min fina vän Mindy, det ska fasas ut heeelt är min tanke =) Men svårt när man har en sweettooth som inte är av denna värld. Men på ng sätt ska det gå.


Denna veckan kommer bestå av:
  • Plugg
Meal prep
  • Träning/Promenader
  • Event med SojkaWalles Events på onsdag med min fina vän, ser sååå mkt fram emot detta
  • Outfit till eventet måste inhandlas
  • Elsa mys och middag hos päronen
  • Inflyttningsfest hos Em
Såå mkt att se fram emot denna vecka =)
Sonen lämnar jag först vid 11 så innan dess blir det mys.

Solen skiner och det är perfekt väder för en förmiddagspromenad
 
Hoppas ni får en bra start på veckan
 
Kramar från mig

Viktväktarna igen...

Har tagit upp viktväktarna igen, hade inte gått ner mkt vid andra invägningen, meeen alltid ng =) Sålänge jag inte gått upp.
Nu blir det en ny viktväktarvecka med nya tag =) 
Idag kickar jag igng träningen med yoga. Nästa vecka blir det pilates och bodybalance om jag inte måste jobba vill säga. Måste ta tag i mitt liv känner jag, haha bättre sent än aldrig. Sitter och väntar på att mannen som är och jobbar ska komma hem så jag kan sticka iväg sedan.
Har faktiskt varit jätteduktig med maten och det onyttiga och är väldigt stolt över mig själv. Denna gng ska jag lyckas bättre =)
 
 
Sist jag var med gick jag ner 20 kg, men sen blev jag ju gravid med sonen och gick upp 30 kr lol. Vid nästa graviditet kommer jag att försöka vara nyttigare så jag inte går upp så mkt igen.
 
Nu kör vi 
 
ha en bra lördag 
Kramar

Nya skor...

Insåg att en uppdatering av sko garderoben var nödvänding. Så tog mig en runda in på sportamores hemsida nu på morgonen och klickade hem följande i deras puma rea =)
 
 
 
Har helt gett upp att handla på de vanliga affärerna, då man varken hittar lika fina skor eller i rätt str.
Nu väntar jag med spänning på att dessa sak dyka upp här hemma =) 
Gillar verkligen Sportamores koncept: fri frakt och öppet köp i 30 dagar. Kostar inte heller ng att skicka tillbaka skorna igen. Har handlat av dem flera gng och aldrig har jag haft ng problem. Inte ens när skorna som kom var sönder i spännet. 
 
Idag är fsk stängd och största delen av dagen ska vi spendera med våra bästa vänner. Ska bli sååå kul
 
Hoppas att ni får en underbar dag där ute
 
Kram på er
 
 
 
 

Ytterligare ett event hos Sojka och Walles event =)

Blev såå glad idag när bekräftelsen dök upp i min inbox, att jag även fick plats på detta event. Ska gå dit med min bästa vän, Mindy. Ser verkligen fram emot det. 
 
 
Så klart var mannen bortrest denna kväll, ja enda fram till fredag den veckan. Men som tur var kunde världens bästa morfar ta sonen. Skolan slutar dessutom 17 den dagen. 
 
Inga roliga tider har vi fått denna kursen, 15-17 på mng föreläsningar, får se hur mng man kommer kunna gå på. Då fsk stänger 17.30 och jag hinner inte hem till det riktigt tyvärr.
 
Skolan har iallafall kommit ign på riktigt igen och böckerna har nu anlänt så jag kan sätta igng och plugga med. 
 
Sonen har äntligen blivit frisk igen och var på fsk första gng denna veckan idag. Vi avslutade fsk dagen med lek på lekplatsen med ng vänner till honom.
 
Hoppas att ni får en fin kväll
 
Kramar från mig

Buzzador för Old el paso. stand n stuff..

Fick hem ett packet från Buzzador förra vecka. Stod och väntade utanför ytterdörren. 
Jag fick chans att buzza Old el pasos ny tillbehör till Tacos Stand n stuff. 
Så i lördags när jag och sonen hade tjej/barn helg med ng vänner, passade jag på att bjuda på skalen.
 
Det blev väldigt mycket posetiva kommentarer om det och en av tjejerna som i vanliga fall inte alls brukar äta skal till sin tacos, bara älskade det. Bra betyg. 
 
Min åsikt :
Lite besvärligt att värma upp då man skulle ha ugnsfolie, vilket jag inte hade tagit med. Vi körde det dock utan det och det gick hur bra som helst.  Jag tyckte de smakade lite väl mkt mjöl tyvärr, men då sonen gillade det kommer jag köpa in till honom igen. Smidigt dock att lägga i mat och äta ifrån tyckte jag. Och skönt att de kunde stå när man la i maten, blev lättare att förbereda dem då. 
 
Bjuder på lite bilder
 
Tack buzzador för jag fick möjlighet att buzza denna produkt till mina vänner.
 
Hoppas att ni får en härlig kväll därute
 
Kram på er
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Back to normal..och Bloggevent med Sojka och Walles events..

Har haft en underbar sommar . Mest jobbade men även semester och annat underbart med familjen och träffat vänner. Idag är det tillbaka till vardagen och skolan igen..
 
Hunnit med en massa redan idag. Lämnat tillbaka kläder och fått sålt en massa kurslitteratur, skönt att bli av med det och samtidigt tjäna ng x kronor.
 
Jag och min fina vän Mindy, ska iväg på detta spännande i November:
 
#sojkawalles  #sojkawallesevent
 
Mitt första blogg event. tack för inbjudan, ng kul att se fram emot i vintermörkret =)
 
Nu börjar alldeldes snart in första föreläsning och jag ska börja bege mig bortot. Men först ett stopp för att sälja ytterligare en bok
 
I malmö skinner solen och det är varmt och skönt, hoppas det fortsätter så
 
Kramar
 
 

RSS 2.0