Jobb kväll

Hoppas att ni är hemma och har de mysigt med era nära och kära.
Hade gärna varit det med, men här sitter jag på jobbet till 00.30.  Kommer inte bli mkt sömn i natt känner jag. Får nog bli en red bull för att orka med morgondagens pluggning och efterföljande seminarie. Så det lär ju bli en tidig kväll imorgon iallfall.

Torsdag är det äntligen dags för träning med Maria igen yay =)
Sista invägningen på VV var på -0,3. Inte jättemkt men inte upp och det är ju positivt.

Fredag morgon är det dags för att bege oss till sth för en familje weekend med vår lilla familj och resten av familjen, ska bli skönt att komma bort lite. Det vankas ballet- svansjön. Junibacken, Vasa museet och Skansen och förhoppningsvis middag hos ng barndoms vänner. Mkt inplanerat medn mysigt ska det bli =)


Hade en supermysig helg med familjen. Då jag jobbade lördag var de mysdag med familjen på söndagen, så vi tog en lite runda till Ikea. Vädret var underbart så vi promenarade till och från jättehärlig. Blev en massa nödvändiga saker till hemmet, inget så där jätteintressant, men dock nödvändigt.
Så nu är det lite mer ordning på torpet där hemma. Ska dock en runda till Ikea i övermorgon och fixa lite saker till som glömdes. Var ju så sjukt mkt folk där att vi bara ville därifrån.



Bjuder på en bild på en sonen. En väldigt koncentrerad kille. Sen ville han inte ha juicen, men det är en annan femma. Älskar att hjälpa till här hemma.

Nu är det dags för kvällsmat här

Happy Valentines day

En bild på mina underbara älsklingar från i sommras
Här är det dock jobb som gäller. Då vi inte brukar fira alla hjärtans dag då mannen bara tycker det är till för affärerna tyckte jag inte det gjorde så mkt att jag fick jobba idag. Men nu ångrar jag mig. Även om man inte firar så kan man ju mysa med x god mat. Jaja får tänka på det till nästa år helt enkelt.
Hoppas att  ni får en härlig alla hjärtans dag iallfall =)

Pulka dax

Sitter på jobbet och försöker hålla ögonen uppe. Jobbar till 00.30 idag, att jag får bra betalt är det som får mig att hålla mig vaken ;)

Tur att jag och sonen kan ta sovmorgon imorgon och att jag inte har ng lektion. Imorgon är det plugg för hela slanten som gäller. Och sova, då jag jobbar lika länge imorgon. men sen har jag inga pass förrän nästa vecka.
Då jag nu pluggar pedagogik är jag nere på 2-3 pass i veckan för att hinna med.

Idag var tanken att sonen skulle vara på dagis och jag skulle till sjukgymnasten i Helsingborg. Men jag bad honom ledigt från dagis och så fick han följa med mig istället. Vi hade en mysig dag i Helsingborg.

Igår släpade vi fram pulkan, babypulkan då den andra ligger i Helsingborg och hela familjen tog sig en tur till pulka backen. Får ta att köpa en ny till h då han gärna ville att jag och hans pappa skulle åka med honom, finns det hjärterum så. Trånt om saligheten var det men det funkade iallfall =)



Mormor hämtade vi upp på vägen till Malmö, hanns även med en liten sväng om deras stuga . Sen följde de med hem på en liten fika. Inte helt fel med skjuts hela vägen till dörren.

Passar på att ta lite rast här, ska snart leta upp en fleece filt för det är kallt här brrrr.
Note to self, glöm inte termo till jobb imorgon, onödigt att frysa i onödan. Innan sonen hämtas på dagis ska jag bege mig till stadium och införskaffa en pulka till honom.

ha en bra kväll och sov så gott


Winter wonderland

Så här vackert är det utanför vårt fönster nu. Älskar snö.
Dagen började med babysim och nu ska vi göra oss i ordning och sticka ut och åka pulka. Hela familjen. Ska bli sååå mysigt. Dock ligger den stora pulkan hos mormor och morfar så vi får hoppas att H får plats i babypulkan fortfarande. Har även hunnit med att baka Mindys goda kladdkake muffins, mums
Efter backen drar vi till farmor och farfar för lite kvällsmat och mys

Ja men det kanske vore dax att uppdatera här lite eller ;)

Har verkligen varken haft tid, och framför allt inte lust att blogga. Sååå jag tog helt enkelt en lite blogg pause.
 
Har börjat plugga pedagogik i Lund. Jättekul, men en massa att läsa och studieuppgifter att göra. Det blandat med jobb gör att man inte har mkt tid över för annat tyvärr.
 
 
Sedan ng veckor tillbaka sover sonen i vanlig säng. Och nu har han slutat att komma upp en massa på kvällen med. Mammas stora kille =) Är sååå skönt att slippa tjafset vid läggning. De senaste kvällarna vill han att pappa ska värma hans vete pingvin så det blir x varmt i hans säng haha sötnöt.
 
 
Ska säga upp mitt medlemskap på fitness 24 och istället börja träna på sportlife. Mkt närmare, dessutom har de zumba som jag velat testa länge. Min vän lisen är även tränare där, x kul. Dock är det 2 månaders uppsägningstid på andra stället.
 
 
 
I år har vi bestämt oss för att hoppa utlands semestern. Vi kommer dock spendera en massa tid (är det tänkt) i vår sommarstuga i Hörvik (bilden ovan) Får se när den är ledig. Saknar sommaren något enormt nu, hatar att gå och frysa och påbylsa mig en massa kläder.
 
Dock har vi redan en liten weekend i STH planerad med resten av min familj. Vi ska gå på bellett och se svansjön (mammas 60 års present) Sen ska vi se om vi hinner en vända inom Astrid Lindgrens värld också. Sen har moster Johanna lovat den lille ett besök på skansen. Ska bli riktigt mysigt.
 
 
Nu är det mys med mannen i soffan som gäller. Kommer inte ha en kväll tillsammans förrän Lördag nu. Imorgon är det jobb som gäller och fredag är det Girl cosmo night hemma hos Emma. Ska bli sjukt kul.
 
 
Ha en bra kväll

RSS 2.0