såååå segtGod eftermiddag

Har en super seg dag idag, vill bara hem och slappa hemma.
Efter en massa sjukdom och skit är vi äntligen tillbaka till Föskolan och jobb.

I måndags var det en tur till Ikea. Vi kom hem med det här:

Så nöjd man blev, passar in riktigt bra.
Då sonen fick en massa kläder i julklapp, var vi tvungna att köpa x trådbackar till hans skåp och omorganisera lite för att få plats med allt.


Hoppas att ni har haft en riktigt mysig julhelg, det har vi iallfall.

I dag blir den lille hämtad tidigar av mormor och morfar. Tanken var att morfar och pappan sen skulle handla säng till oss på Ikea, men som vanligt funkar inte deras lagerstatus, så det blev inget. börjar blir riktigt irriterad på deras hemsida att man inte kan lita på det som står där. Man måste alltid ringa. SKÄRPNING IKEA.

Slutar iallfall relativt tidigt idag så det är alltid ng.

Ha en fortsatt trevlig dagHimla bra tijming ja...

Suck, lagom till att det första skitet släpper har jag nu istället blivit dunderförkyld. Men vissa husmuskurer hjälper verkligen, och jag nyser inte konstant längre och ögonen rinner inte.
Man sniffar färskpressad citron, obehagligt? SÅ IN I HELVETE, men det hjälper iallfall och det är det som är huvudsaken. Tanken var jobb idag, men ville inte smitta ner alla kollegor, imorgon skulle vi gått hem till familjen G och firat W, men det ställde vi också in vill ju inte smitta dem heller.
 
 
Mellan nys attackerna har jag dock lyckats att sortera sonens rum och dragit fram allt som ska ner i källaren och gått ner med dem när mannen kom hem, superskönt och mkt plats helt plötsligt. Lite presenter har jag också fixat, hade en del liggande hemma som skulle göras klart. Väntar till sonen lagt sig så jag kan göra klart det alldra sista. Tejp har jag ingen så jag kan inte packa in.
Ja och så vart det ju den här som skulle vara klar till sonen på lördag med ehhhmmm.
 
http://lusses.blogg.se/2009/november/traditioner-1.html
 
Inte så super mkt kvar, nallephus halsduk och huvud och sy dit de svarta konturerna men sen så =) tog bara 2 år hahaha
 
 
Går emot strömmen och bjuder istället på en härlig sommar bild. Julen i all ära, men jag längtar såååå efter värmen och sommaren
 
 
Ha en riktigt god jul där ute.

yay viktnedgång

God kväll.
Mannen jobbar sent ikväll, så det blir mamma och Hugo mys för hela slanten. Vi passade på att baka pepparkakor idag. Blev riktigt bra,från scratch gjorde jag. Men vete tusan om man inte skulle köpa färdig bakade nästa år. Visst blir de goda, men inte så goda som färdigköpta och det var rätt jobbigt att kavla ut degen. Hugo hade kul iallfall och det är ju det som är huvudsaken.
I går spenderade vi en mysig eftermiddag hos Jenny och hennes söta tjejer. Tack för en trevlig eftermiddag gumman.
Bakar pepparkakor
Ritar hemma hos Ava
Lördagens vikt var 1,6 ner. Härligt =)
Hoppas att jag kan nå det målet jag har satt till Jul nu. Håll tummarna för mig.
Ha en bra tisdag

RSS 2.0