Uppdatering bloggbag

Igår testade jag duschkrämen från barnängen. Wow säger jag bara. Är fortfarande mjuk. it here to stay. Så den rekommenderar jag verkligen. Testade även Arlas creamy block. Tycker det e supersmidigt att inte behöva ha den i kylen innan den är öppnad. Tummen upp. Meen smaken var inte särskilt god smakade knappt ng tyckte jag. Så tyvärr kommer den inte inhandlas igen. Jag valde att ha osten till min tonfisk sallad. Ikväll blir det till att testa grill såser spännande
xoxo

Loppis BlogBag

Nu i veckan fick jag äntligen hem min blogbag paktete. Sonen var eld och lågor då det innehöll ett nicke nyfiken resekit till honom. Tusen tack Loppi för denna chansen.
 
 
 
 
 
 
Tyvärr var sonen lite besviken av nicke paketet då det mest riktade sig för lite äldre barn, han med sina 3,5 år kan ju inte läsa eller förstå 5 fel. Men med hjälp av pappa kunde han ändå göra grejerna i den, bäst var ju målar bilderna tyckte han.
 
Min bedömning : Tyckte det var ett jättefint kit med roliga saker i, önskade dock att häftet hade varit lite tjockare då detta görs klart rätt snabbt.
 
I mildas kokbok fanns det hur mkt gott som helst och jag ser fram emot att baka därifrån. Så gå in på mildas hemsida och beställ den kostnadsfritt, de har även en smidig mobil app att använda när man lagar mat och bakar, smidigt att inte behöva asa med datorn in i köket.
 
I morgon invigs barnängens dusch kräm, den luktar underbart iallfall.
 
Grillsåserna invigs i helgen då vi firar min fina pappa som fyller år idag. Grattis älskade pappa.
 
Vet att det har varit mkt tyst här på sistonde och sena svar på era kommentarer. Men har sååå mkt i skolan att göra att det enbart är familjen och skolan som prioriteras för närvarande.
 
Nu blir det sängen, imorgon väntar heldag i skolan för förberedelse av eximination 1. Mkt  mkt mer än jag trodde detta skulle vara. Snaaart sommarlov dock. Läääängtar
 
Kvällen avslutas på alldra bästa sätt i bästa vänners lag och firande av deras födelsedagar.
 
xoxo
 

Härlig helg i Sth

 
Hej på er
 
Hoppas att ni har haft en lika underbar helg som jag har haft. Började fredagen med att ta tåget upp till Sth, det var dags för möhippa för moster Hanna. Fick bo hos brossans bästa vän My och det uppskattas starkt, tack gumman.
My var snäll och mötte mig vid tåget. Sist jag såg henne var nästan 15 år sedan minst. Blev en massa snack innan vi kom på att det var dags att lägga sig då vi skulle upp relativt tidigt på lördagen.
 
Lördagen började vi med en mysig frukost i solen nere i hamnen. 4 av johannas kompisar gick och hämtade henne och hon hade ögonbindlar på sig när hon kom ner för att hon skulle få sig en x överraskning. Härligt att se henne så glad. Mass skitsnack och lite Cafe latte, mackor och bullar blev det förberedning inför nästa event.
 
Johanna fick ögonbindel igen för nästa event men även för att Matilida och Anna hade kommit så hon skulle bli överraskad igen.
 
Sen blev det Ribbåtstur i Sth skärgård. Det absolut häftigaste jag varit med om =)
 
Sen blev det lite bulle med bulle och vatten när vi kom i land och vi fortsatte hem till Lisa för en mysig lunch på hennes uteplats och en massa roliga lekar =)
 
Efter detta var det dags för lite Spa
 
Sen vidare hem till Challe för ytterligare lekar, och 3 rätters middag.
 
 Ett av johannas uppdrag var att laga rödvinssås. Det lyckades hon galant med =)
 
Lite snack innan maten
 
 
 
Sen kom Loffe, Eric och Per och hade Ölprovning med oss
 
 
Lemme blev lite törstig
 
Seeen dog min mobil och ingen laddare hade jag med mig, typiskt. För efter detta blev det vidare utgång till en Kareoke bar. Som sagt en under bar dag.
 
Innan jag stack hem i söndags, var det lite alone time med brossan, han var gullig och bjöd på underbar sushi lunch och lite shopping. Tack underbaraste brossan.
Denna helgen har verligen gett mig ny energi och detta var precis det jag behövde.
 
 
Nu är det tillbaka till vardagen igen
 
xoxo
 

RSS 2.0