Jobb kväll

Hoppas att ni är hemma och har de mysigt med era nära och kära.
Hade gärna varit det med, men här sitter jag på jobbet till 00.30.  Kommer inte bli mkt sömn i natt känner jag. Får nog bli en red bull för att orka med morgondagens pluggning och efterföljande seminarie. Så det lär ju bli en tidig kväll imorgon iallfall.

Torsdag är det äntligen dags för träning med Maria igen yay =)
Sista invägningen på VV var på -0,3. Inte jättemkt men inte upp och det är ju positivt.

Fredag morgon är det dags för att bege oss till sth för en familje weekend med vår lilla familj och resten av familjen, ska bli skönt att komma bort lite. Det vankas ballet- svansjön. Junibacken, Vasa museet och Skansen och förhoppningsvis middag hos ng barndoms vänner. Mkt inplanerat medn mysigt ska det bli =)


Hade en supermysig helg med familjen. Då jag jobbade lördag var de mysdag med familjen på söndagen, så vi tog en lite runda till Ikea. Vädret var underbart så vi promenarade till och från jättehärlig. Blev en massa nödvändiga saker till hemmet, inget så där jätteintressant, men dock nödvändigt.
Så nu är det lite mer ordning på torpet där hemma. Ska dock en runda till Ikea i övermorgon och fixa lite saker till som glömdes. Var ju så sjukt mkt folk där att vi bara ville därifrån.



Bjuder på en bild på en sonen. En väldigt koncentrerad kille. Sen ville han inte ha juicen, men det är en annan femma. Älskar att hjälpa till här hemma.

Nu är det dags för kvällsmat här

Kommentarer
Postat av: Sandra, Colins mamma

Hehe ja helt sjukt det blev ett riktigt pådrag på polisen också bara för att semlorna var slut liksom. Vad duktig han är din kille! Ett plus för barn som gillar att hjälpa till hemma.

2012-02-27 @ 22:17:26
URL: http://sandrahupdate.blogg.se/
Postat av: Nina (2 st tävlingar pågår)

junibacken - va där vid öppning å häng på låset! brukar va sjukt mkt folk å nu är det ju sportlovsveckan med. skansen är mysigt å sen har du aquaria med som ligger där på djurgården.. där vi va förra veckan:



http://deliciously.se/2012/february/bilder-aquaria.html



i vilket område kommer ni hålla till? ni har ju andys lekland i sickla med. å även i tyresö finns det ett lekland.



krams

2012-02-27 @ 23:08:57
URL: http://deliciously.se
Postat av: Alexandra - mamma till Leia

Haha. Leia älskar att hjälpa till och sen att äta det. =P Även om det inte ens är gott.

2012-02-28 @ 20:46:09
URL: http://triquetra.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0