Fredag

Hade kommit iväg til jobbet och jobbat ng timmar då pappa ringde. En av våra nära släktingar hade dött igår. kom som en chok. Dom misstänkte att han hade prostata, och sedan hade det spridit sig till njurar och lever och han hade fått en inre blödning. Vila i frid per. Jag gick hem från jobb, försökte lugna ner mig men det gck inte. Som tur var var sambon hemma och kunde trösta mig, har känts tjockt  bröstet och tog ng timmar innan det försvann. När ng dör, får jag lite svårt att andas, för jag blir så ledsen, måste andas sakta och djup.
Snackade med min under bara vän på msn som sa att hon kommit över om älsklingen inte varit hemma. Tack gumman det värmde, skönt att veta att man har en så underbar bästa vän. =)
Borde snart fixa inför imorgon då jag mår bättre nu.
Vad skall ni göra denna fredag?
Skall senare för middag med föräldrarna och imoron kommer våra underbara vänner.
Kram på er

Bra film

Igår köpte jag denna filmen av min kompis då hon vunnit 2 x.
Bilden är googlad

Det är väl egentligen en barnfilm men jag gillar den. Kikis expressbud heter den. Handlar om en 13 årig häxa Kiki som ger sig ut för att lära sig bli en riktig häxa, tillsammans med sin lilla katt Jiji. Väldigt söt japansk film.

Torsdag

Kommer precis från en härlig varm duch, underbart.
Sambon e på hokey bokey igen, en av deras tidigare inställda matcher. Så nu sitter jag här lite lätt uttråkad, men men. En dag till på jobb innan jag får ha sovmorgon i 2 dagar, skönt. tyvärr går ju helgen alldeldes för snabbt. Har även snackat med brosan om julklapp till mamma och pappa.
Hade en trevlig dag med shopping och fika på expresso house med min kompis igår.  Hittade en jättesnygg klänning och kjol, lite dyra dock. Kom på att ja hade en massa thaisiden tyger hemma, så jag skall se om mamma kan sy en kjol av det till mig. Önkar att jag var lika duktig på att sy.
Nej nu skall jag fortsätta med att göra absolut ingenting.
Ha en trevlig kväll

Inte länge kvar nu

Dagen har varit suupper seg idag, känns som 1 h har tagit 3 h. Inga roliga dagar de här. Och mkt ringer det med här, så ingen rast och ro. Har varit lite lugnare runt lunch dock. Dagens lunch var viktväktarna färdiga nudelsoppa, blörk säger jag bara jag mådde super illa efter att jag hade ätit den. Inte kul.
Var och fixade min kära väns present igår, hoppas hon blir glad för den.
Har kommit på resten av julklapparna till föräldrarna, så skönt, skrivier inget här dock, om de skulle vara inne och läsa.
Men nu är det bara 45 min kvar tills jag slutar, vill härifrån nuuu. Är skitkallt här idag också tyvärr, har problem med luften här tyvärr. så ibland är det jättevarmt och andra gng jättekallt, inte alls kul.
Efter jobb ska jag träffa min kära vän för ng timmar på stan och fika skall bli jättemysigt. Ser fram emot det gumman, vi ses senare.

Vad skall ni hitta på idag?

Sterling

Där försvann troligtvis våra semesterplaner för nästa sommar när de gick i konkurs. Har gått och svurit här på morgonen. Hade ju som kompensation för rejäla förseningar förra sommaren fått vars en tur och retur resa av sterling som nu brinner inne. Så semestern till Italien är nog ett minne blott nu, för vi får säkert ingen konpensation.
Gahhhhh.

Tisdag

Är så drygt på jobb idag vill verkligen bara hem. Idag slutar jag som tur var är redan kvar över 2. Såå skönt.
Sen skall jag ut på stan med min kompis Kaisa. Det jag skulle fixat igår, skall fixas idag i stället, hann ju inte allt igår.
Sen om jag hinner blir det inom viktväktarna med. Sambon har ju hokeybokey ikväll. Stackare de har inte tid förän vid 11 stackarna, vilket innebär att han kommer hem vid halv 1 eller 1. Med tanke på att jag börjar tidigt även imorgon sover jag då =).
Nu är det som tur var bara 2h tills jag slutar, skönt.
Måste handla hem lite sen också inför lördag, senast imorgon då vi är borta hela fredag eftermiddag och kväll. Då vi ska hem direkt på kvällen får pälsänglarna vara hemma själva. Det kommer inte vara populärt, men drygt att släpa på dom och så är ju brosans sambo allergisk och allt.
Dagens lunch var rester från igår, spaggeti och köttfärsås, mums
Vad skall ni hitta på idag?

Måndag morgon

Vad skönt att få sova en timme extra, man blir piggare på ng sätt. Idag är det mkt att göra på jobb så ingen rast och ro där.
Skall snart ta rast och gå och handla lunch. Vi var ju hos svärföräldrarna igår så ng rester har vi ju inte.
Har inte så mkt pengar kvar att röra mig med denna månaden, men kolla i affärer kan man ju alltid.
Sen fyller mamma år så där går lite pengar där, sen avskedspresent till min älskade bror som åker på en 2 månaders resa runt i Afrika den 6/11.  Sen en massa andra saker som skall fixas, och tandläkaren, gillar inte tandläkaren, det brukar bli så dyrt isch, tur att det bara är 1gng om året
Sen har jag kommit på en supergrej som jag skall köpa till min kära vän idag, tror att hon kommer uppskatta den, får se på onsdag =).
Skulle träna idag men fick ställa in, har så mkt annat jag måste fixa idag så jag tar ett pass på torsdag istället.
Sen glömde jag pappret till viktväktarna så jag måste hem och hämta det innan jag sticker dit igen. Blir nog att jag cyklar tror jag faktiskt. Skönt att göra det ibland. Sen skall jag fixa det vi skall ha på lördag med bästa vännerna, får se hur mkt pynt jag skall köpa, har ju redan en del hemma.

Idag slutar jag tidigt redan kvart i 3 går jag hem, så skönt, skall hem och påbörja städning innan jag sticker till viktväktarna, får se hur mkt jag gått ner. Håll tummarna för mig

Hur ser er dag ut idag?

På fredag blir det avskeds middag för brosan och hans sambo så det blir till att åka upp till Helsingborg efter jobb på fredag, skall inte sova över då vi skall ha gäster sen ju. Kan ju bli lite tight.
Men det vi ska ha ska jag förberede på fredag redan så att det e gjort. Vet inte riktigt vad det skall bli för snacks, men det blir nog popcorn och chips, hur låter det gumman? Och min kära vän var ju sugen på kladdkaka så det blir det till efterätt.
Mums,


Lördag/ Söndag

Hade en super trevlig lördag igår. Först var sambon och jag och kollade kakel.
Tyvärr hade de inte så mkt vi behövde så vi fick beställa in. Det kommer den 10 nov, så inte så lång väntan iallfall.

På Eftermiddagen var jag på chokladmässan här i malmö på slagthuset. Ingen succe. Tråkigt uppgjort och ingen mysig atmosfär, men bra priser och mkt smakprov dock.
Det blev ng presenter till och med, köpte farsdags present till pappa och en födelsedags present till mammma.
mammas present

pappas

Har ju lovat bild på min nya jacka, väldigt nöjde med mitt köp.



Efter slagt så gick vi lite på stan och tog en fika på expresso house. ett perfekt avslut på en trevlig dag.
På väg ner till stationen passerade vi stortorget där de uppmärksammade rosa bandent. Tråkigt att det inte uppmräksammar det blå med bara. Varje år stödjer jag båda då min mamma har haft bröstcancer 2 ggr och gammel mormor med så är det viktigt för mig. Morfar hade prostatcancer och en i släktn har tyvärr precis fått det så även det är viktigt att stödja för mig.

bilder från stortorget:

jag och min kompis Nina.

Sen var det hem och kolla film och äta en god middag sambon hade gjort. Chicken red curry mums.

Idag söndag har det bara regnat och varit tråkigt. Var en runda på ikea och köpte diskho till köket och sedan om bauhause och köpte tillbehör till köket och så var vi på höganäs kakel och beställde kakel till köket.
Nu skall jag bara ta det lungt och kolla film, pallar inte städa eller ng annat trots att jag borde.

Vad har ni hittat på i helgen?

Fredag

Skönt det skall bli med helg.
Var nere på min rast och handlade jackan. Den var kvar som tur var, sista storleken.
Sen lyckades jag klanta till det rejält idag. ville ju sluta tidigare så jag kollade schemat och såg en tjej sluta 1 h innan mig, så jag frågade henne om hon ville byta för jag vill sluta tidigare. Hon frågade om jag verkligen ville jobba längre och då mitt pass var ng timmar längre än hennes tolkade jag det som det var det hon menade. Fast hon menade ju att hon slutade 30 efter mig. Viken soppa det blev, så jag jobbade lite längre.
Vädret idag har bara varit så himla tråkigt. Regn, rusk och grått. Mkt tråkigt. Pratade med ng man på jobb och han hade snö, lyloss. Älskar snö, men som vanligt lär väl inte vi få ng här tyvärr.

Igår var älsklingens bror här och de la upp den andra plattan. Blev skitbra. Imorgon skall vi åka och köpa kakel, vi har redan börjat riva det gammla. Så mamma och pappa kommer på torsdag och lördag morgon för att sätta upp det..
Vi får se vad våra bästa vänner säger när de kommer på lördag. Vi skall ha en liten hallowen fest då. Skall bli kul, vet dock inte vad vi ska äta, ng som har ett förslag.

En gammal kompis till mig messade mig under dagen och vi skall gå på chokladmässan  i Malmö på slagthuset på lördag, kul.
Såg även att Jesper Aspegren skulle vara där, lite kul. Han är pappas gammla klasskamrat  =) Älskar choklad, vi kommer säkert att rulla därifrån.
Vad skall ni hitta på i helgen?
Nu skall jag fortsätta att kolla på die another day- alla vårans James Bond.
Vem tycker ni är den riktiga bond? För mig e det helt klart Sean Connery. Min favvo skådespelare, och jag tycker fortfarande att han e snygg, trotts att han e gammal, han har glimmten i ögat,


Äntligen Torsdag

I dag på jobb kvar sen är det helg och sovmorgon skönt=)
Skall ni hitta på ng speciellt i helgen?
För en gångs skull har vi inget alls inplanerat. Eller en liten grej, sambons bror kommer och hjälpte till att lyfta upp betongskivan till köket.
Sen får vi väll se till att måla stommarna så det e gjort. Sen är det dax för städning med.
Sitter på jobb och har som vanligt mkt att göra, men tar min 15 min rast vid datorn istället för ute i fika rummet.
I går var jag med min kära arbets kompis efter jobb, gick och kollade affärer och hittade en snygg vinter kappa på Peak Performens till mig. E så trött på att frysa.
Pratade med sambon när jag kom hem och han gick med på att betala nästan halva jackan i födelsedagspresent. Härligt. Man kunde dessutom ta av fodret och få en höst kappa med, perfekt juh.
Idag slutar jag tidigt 15.00 redan. ska bli så skönt hem och fixa saker som behöver fixas =) ¨'
Vad skall ni hitta på idag?
Nä nu får jag åter¨gå till telefonlinjen och beta av samtal =) innan det är dax för lunch vid halv 12. Gårdagens rester, köttfärssoppa mums. Undra vad det skall bli ikväll. Har inte bestämt mig riktigt än.

Bolia

På vägen hem gick jag inom bolia och kollade och provsatte sofforna och denna har jag bestämt mig för 2 st blir det i så fall.


De har även jättesnygga golvlampor som nog också får flytta in förr eller senare.



alla bilder är googlade

Vardagsrummet kan nog bli rätt bra till slut tror jag.

Möbler

Detta soffbordet från bolia är jag sugen på. måste bara spar ihop till det först. Antingen i svart, träfärgat eller vit.
bilden är gogglad

bilden är gogglad.

Soffa funderar vi på denna. inte just ihopbygd på detta sättet. men ryggstöden känns lite lösa.
Bolia har verkligen snygga saker


Dyster och grå tisdag

Vart tog den härliga solen vi hade igår vägen. Nu är det en vanlig grå trist höstdag. ge mig lite sol.
Är så glad för facebook, har hittat en massa kompisar som jag tappat kontakten med där. Idag ytterligare en =)
Har ni facebook?
Var en vända på viktväktarna igår med, 1,2 kg ner på 2 veckor, är så glad. Hade ju gått upp 3 hg förra gng.
En kjol som jag kunnat använda tidigare kom jag i nu =)

Började jobba tidigt imorse 07.15 redan,  lite lättare att komma upp i morse dock. Har ett sege pass igen till klockan 4, tack för de tiderna

Idag skall jag bara städa när jag kommer hem, lägenheten ser ut som ett bombnedslag. Men vi har varit så trötta att vi inte orkat att lyfta ett finger.
Ska bli skönt att ha sambon för sig slälv en hel kväll. Även om vi inte kan mysa då vi får sitta på olika ställen. Soffan är för mjuk för mig, då ryggen bråkat och vägrar lägga av. Så fort den börjat bli bra gör jag ng så den blir dålig igen. Ska gå till en kiroprakter och se om han har möjlighet att hjälpa mig kanske.

Då jag var upp 05.20 igår var jag helt slut, men jag var inte hemma förrän vid 8 efter vi veckohandlat. När vi kom hem insåg vi att vi verkligen inte orkade att laga mat. Så vi stack ner till kvartersbutiken och hnadlade färdigmet. Viktväktarna så klart=)  Deras mat är verkligen god, vad tycker ni?
De har nu även kommit med soppburkar, som jag inte hittat i affären än. Super smart att ha hemma eller med till jobb då man inte orkar eller har tid att laga mat. Ska hålla utkik i hyllorna efter dem.
Kanske har de inte kommit än?

Dagens lunch blir också fördigrätt, kyckling verona med champione sås mums.

Blir nog ng lätt middag ikväll sen. Beroende på om vi orkar laga mat eller inte =)


 

Måndag

God middag.
Sitter på jobb och har en massa att jobba, men hinner ändå skriva lite här.
Tiden har gått relativt snabbt idag och snart skall jag ta en liten rast med min kompis, skönt.
Dagens lunch var kycklingsallad med feta, hemagjord mums.
Idag har vi minsann sol här härligt. Skall inom Åhlens innan jag skall vidare till viktväktarna. Efter det är det träning på friskis, vattenjympa, nice, gillar verkligen det. Efter det blir det snabbt ombyte för att träffa sambon på mobilia för veckoshopping, blev inget igår, var för trötta.
Sambon skall träna hockeybokey ikväll ,de fick en sen startid tyvärr, börjar matchen vid 11 och är hemma vid halv 1 stackarna.
Kommer somna innan han kommer hem då jag började jobba kvart i 7 i morse och var uppe 20 över 5. Smart som jag var fastnade jag vid en film, i hennes skor. Vad trött jag var imorse och seg, men jag kom i väg och i tid trots att jag missade 2 bussar =).

Hemma igen

Efter en underbar middag hos svärföräldrarna. Det bjöds på hemmagjorda köttbullar och till efterätt äppelpaj. mums.
Sambons farmor och mormor, överöste mig som vanligt med komplimanget om att jag gått ner i vikt. blir så glad över alla komplimanger jag får. Av vänner och familj =)
Resten av kvällen blir det film. 3:an visar en jag velat se jättelänge, i hennes skor.
ha en fortsatt trevlig kväll

Söndag

Sista härliga sovmorgonen på en vecka.
Vakande imorse av ett välbekant  lju. Det av en kvarglömd kanna med vatten på soffbordet som välts och vatten som rinner ut. Den skyldiga, samma lilla svarta skönhet som alltid, akkas våran Harriet. Så det blev till att gå upp och moppa vatten, härligt.
Sov ända till 10.15 idag iallafall, skönt. Ingen frukost idag då jag vaknade sent utan väntade till halv 12 då jag tog allt i ett. rester från igrå, tacopaj och ett glas färskpressad apelsinjuice, mums =)
Vad hade ni till lunch idag.
Sen har vi inte gjort ng alls idag, kollar på dödligt vapen med Mel Gibsson. Var nere och handlade lite gott till det. En cola zero och en påse non stop mums.
                                 bilderna är googlade


Snart drar vi iväg till mobilia för att veckoshoppa, sedan blir det det sedvanliga söndagsmiddagen med svärföräldrarna.
Blir säkert lika gott som vanligt.

Vad skall ni hitta på idag?

Härlig Lördag.

Riktigt härlig lördag och solen skiner in genom fönstret. Skall om en liten stund iväg till viktväktarna, håll tummarna för mig. Sen har vi tvätt dag i 4 timmar idag. Vad ska ni hitta på för ng trevligt idag?
Igår efter jobb skyndade jag mig hemåt, snabbt inom mobilia för att fixa lite saker till kvällen.
Min bror och hans sambo var här och vi åt hemmagjorda cevapcici med ajvar och rålök. mums.
Sen efter det blev det chokladpudding med grädde även det blev lyckat. Sen blev det en skål chips till snackas och cola och dricka.
Film denna kväll blev Point Break med Keanu Reevs och Patric Swayse, andra gng jag ser den, väldigt bra är den.
Hade en väldigt trevlig kväll. Kul att träffa dem innan de åker till Afrika och brosan skall senare vidare till Paris där han skall jobba på bank i 6 månader, är så himla glad och stolt över honom för det =)

Idag var meny planering över middag för nästa vecka. Vi skall iväg och veckohandla imorogon. Annars blir det en slappedag idag, skönt. Vad skall ni hitta på?
Ha en fortsatt trevlig helg

Fredag

Äntligen är det fredag, två dagars härliga ledigheter väntar =).
Ikväll kommer min bror och hans sambo på den filmkväll vi har pratat om att vi skulle ha i typ 2 år nu , bättre sent än aldrig, eller hur.
Var duktig och röjde hela lägenheten igår, klockan 10 på kvällen, men då är det bara att städa lite snabbt sen när jag kommer hem.
Vi skall bjuda på cevapcici, med ajvar och rå lök. vet inte om det blir ng efterrätt, kanske chokladpudding, men vi får se.
Först skall jag ta mig igenom jobbdagen.
bilden är googlad

Äntligen torsdag

Imorse ställde jag klockan fel när jag skulle sova 15 min till vilket innebar att jag vaknade 10 min innan vi skulle åka, Panik. Jag skulle hinna göra mig i ordning, kolla så att allt var stängt och av och ge katterna mat och rensa deras låda.
Trodde älsklingen ställt klockan men även han hade glömt det så när jag var klar och sa till honom skulle vi ha åkt för 5 min. Så det blev rätt stressigt. Väl framme på jobb börjar jag med att borsta tänderna då jag inte hann imorse, och lyckades så klart att spilla tandkräm på tröjan, väldigt snyggt. Som tur hade jag sjal som jag kunde lägga över så det inte syndes så mkt.

Annars har det varit mkt på jobbet och det var skönt med småraster, en av rasterna var jag tvungen att prata av mig med min arbetskamrat igår, var lite besviken på en sak nämligen. Och även om jag pratade av mig med min kära vän igår var jag fortfarande lite sur.
Hade möte på jobb idag, skönt med 1 h då man inte behövde prata, men man blir lite trött av att bara lyssna och inte göra ng.
På väg hem hittade jag en ursöt kjol på lindex som jag skall gå in och handla på min rast imorgon.
Skönt att komma hem sedan. När jag kom hem städade jag min och sambons garderob, blev både bra och snygg, så nu känner jag mig duktig. =)

Vad har ni ätit till kvällsmat idag? Här blev det quornfilée med klyftpotatis och en massa sallad, mums.

Nä nu ska jag ta det lite lungt och kolla tv. Titta på du är vad du äter och känna mig dukitg som äter bra, eller iallfall bättre än de på tv, en och annan varmchoklad och choklad boll slank ju ner på rasten idag, oops.

Vad har ni hittat på idag?

Onsdag

Idag är det min lediga dag. Härligt.
Tog bussen ner till infoteket och pratade med dem. Tyvärr ser det mörkt ut att bli flyvärdinna =( men men tiderna kan ändras.
När jag kom hem lagadejag mat, stekt kyckling, fullkornsris och sallad. Mums.
Pratade med mammas vännina sen och tyvärr hade hon mer dåliga nyheter. Det hade anställningsstopp för sas och de hade haft poblem en längre tid. Inte så bra arbetstider, och när man får barn och jobbar i danmark får man bara 6 månader  föräldrarledighet. Och inte lika bra ledighets tid när barnen växer upp som man fick förr.
Alltså går mina tankar tillbaka till om man skulle ta och bli sjuksköterska istället. vet inte, men det känns rätt det också på ng sätt. Plugga skall jag dock inte börja med än. Sambon skall förmoligen utbilda sig till elektriker, då skall han plugga i över 1 år. Så jag får vänta tills hans är klar. Kan ju inte plugga båda, då har vi inte råd. Att klara hyra, lån, mm.
Så jag väntar lite till med pluggandet.
Ska kolla lite på Harry Potter nu, den första, den första filmen, de vises sten, har inte sett den på ett tag.
Gillar ni Potter?
Nä nu skall jag återgå till film tittande.

Trevlig stad jag bor i

http://www.kvp.se/nyheter/1.1333732/polisen-har-stormat-lagenhet-i-malmo
Detta passerade jag, på väg hem från jobb idag härligt, Vad är det som händer i denna stad egentligen.
Ja stannade dock inte och kollade som många andra. Man vet ju inte vad som kan hända när det e så stort pådrag. Fick ringa min lillebror och prata så han fick lugna ner mig, för lite uppskärrad blir man allt.
Var inne på infoteket för att träffa yrkesvägledadre, men så klart hade de stängt kvart över 3, så jag blir ändå tvungen att sticka ner imorgon på min lediga dag som jag verkligen inte hoppades jag skulle behöva, jaja.
Nu väntar jag bara på att sambon skall komma hem så vi kan gå och handla kvällsmat.
Blev aldrig ng lax igår, fattades ingridienser och vi orkade inte handla. Det blev pasta med tomatsås i, samma som jag åt till lunch idag.
Så det blir antingen lax eller vege pytt idag.
Vad skall ni äta?

Tisdag

Då det var lungt för tillfället i telefonkön passar jag på att skriva dagens inlägg.
Började tidigt i morse redan 7.15. Men sen sen slutar jag i gengäld kvart i 3 skönt. Men lite sömning var man.
Sen bär det iväg till yrkesvägledaren för att se vad de säger =) skall bli spännande. Håll tummarna för mig.
Fler och fler på jobb märker att jag gått ner i vikt, kul =)
Bara 15 kg kvar tills jag nått mitt mål, jag kämpar vidare, hade gått upp 3 hk förra veckan igen.
Det blir nya tag nu, måste bara bli av med kg. Underbart att alla runt omkring mig mina vänner och familjen, stöttar mig och kommer med beröm, det är guld värt. Tack alla =)
Har precis ätit en god middag bestående av paste och tomatsås men bacon och championer.
Blir nog lax och couscous ikväll tror jag. Typiskt att kameran inte är laddad än, vill ju lägga upp bilder.
Vad har ni ätit för god lunch idag?

God förmiddag

Hur är det med alla er denna måndag.? Sitter på jobb och har precis kommit från lunchen. Det blev en god baguette med tonfisk. mums.
Har planerat min födelsedag och bokat in en dag men sen visde det sig att nästan ingen kunde den dagen. Suck så jag fick ändra det igen. Hoppas det blir bra nu iallafall.
På jobb har det börjat ringa igen så den lungna veckorna vi har haft är tyvärr över nu, tillbaka till allvaret.
En av mammas gammla flygvärdinnen vänner och en av hennes närmsta vänner har stopp i Malmö och vi har bjudit hem henne på middag. Men tyvärr hade hon inte möjlighet att komma. Ville ju gärna disskutera just hennes jobb med henne då jag har funderat på om jag skulle bli flygvärdinna. Men vi ska prata om det på onsdag istället.
Hade tänkt gå via en yrkesvägledare på väg hem och kolla med dem vad de säger om just det yrket med.
Vad skall ni hitta på idag?

Söndag

Hoppas att alla har haft en trevlig helg. I fredags hade jag en trevlig eftermiddag med min kära vän. , på kvällen såg jag the Happening med Mark Wahlberg, bra film men läskig Blev lite shopping.
I lördags gjorde jag inget speciellt, bara slöade.
Sen såg vi Get smart, både bra och rolig, på lördag eftermiddag.
Har precis kommit hem från sambons föräldrar där det var god lasagn till mat och äppelkaka med vispgrädde, mums. Sambons syster är uper duktig på att baka kakor, man verkligen dreglara över dem.
Fick med mig en kasse med mina favo äpplen hem, ingrid marie. Gott som mellanmål.
Nu skall jag gå och popa lite popkorn och kolla pretty wonen. Kanske lista ut vad jag skall käka till lunch också. I värsta fall får jag väl handla. Men som vanligt har jag slösat upp mina pengar. Vet inte riktigt vart de tar vägen. Men ansiktsbehandlingen med produkter gick ju på nästan 2000. men men.
 Igår var jag lagom irriterad på de i grann huset, det hade sjukt hög musik, vi kunde inte gå och lägga oss. Som tur var stängde de av vid 1 så sen kunde vi sova. Jag börjar mer och mer störa mig på folk i detta huset. Folk som flyttar saker ovanför nästan varje dag och hamrar och spikar. Jag tycker det e ok att man gör det men en vardag vid halv 11, kom igen.
Vill väldigt gärna flytta till eget hus och slippa alla störand ljud, men det dröjer nog innan vi kan ha råd med det.
Ni får ha en fortsatt trevlig kväll.

     Bilderna är googlade

Fredag

Allt är tillbaka till det normala på jobb, ringer mkt. Ingen rast och ro.
Efter jobb träffade jag min kära vän för en fika och sedan en trevlig tur på stan.  Vi hade kul som vanlig och snackade en massa. Tack för en trevlig eftermiddag gumman.
Hittade en jättesnygg tröja på Esprit. Tyvärr är där inga batteri i kameran, så jag får lägga upp bilder senare.
Nu har jag och sambon ätit en god middag och sitter nu och kollar tv.
Vad har ni hittat på för trevkit idag?

Torsdag

Hoppas det är bra med er alla denna dag.
Gårdagen hos sambons mormor var trevlig med landgång och allt, supergott. Fick med mig resterna som lunch idag = slapp att laga mat igår, skönt.

Annars har jag haft en rätt lugn dag på jobb, fram till lunch sen började köerna igen.

Smarta jag hade sprunit ifrån både kort och mobil imorse, smart när man skall ut och fika med en kompis, men vi hittade  varandra i slutändan och hade en trevlig fika. Kul att träffa dig igen gumman det var längesedan sist. Tack för chokladen.

Till kvällsmat blev det lövbiff med senaps och paprika sås och till det hade vi pasta. Vi skulle nog som sambon sa, tagit ris till istället. Får testa det nästa gng.

Imorgon ser jag fram emot en trevlig eftermiddag på stan med min kompis, skall bli kul som vanligt gumman.

Sambons hockybockey blev inställd ikväll så vi får ha det mysigt tillsammans, alltid lika kul.

Hur har er dag varit?

 

 

 

 


godmorgon

Då var man tillbaka på jobb efter en dags ledighet, var hur skönt som helst att vara ledig. Städade och plockad undan och diskade katternas saker.
 Det var meningn att sambon skull vara ledig hela dagen då han skulle till doktorn vid lunch. Men han var tvungn att sticka iväg ändå, typiskt.
När han kom hem åkte vi till bauhause för att handla färg till stommarna i köket. Får se hur det blir när färgen torkar. En bänkskivan i betong är på plats också. Skull ta een bild och lägga upp och så klart så dör kameran, typiskt.

Börjad dagen med en tallrik havrgröt med mjölk och sylt. det håller man sig på till lunch.
dagens lunch kommer bli bacon och champion pasta, skall bli gott, vad skall ni äta?

i kväll behöver vi inte heller laga ng kvällsmat, vi skall till sambons mormor och hämta en stol vi har där och då ville hon att vi skulle stanna och äta landgång mums, har inte ätit det på läng. Skönt att slippa laga mat. Vad skall ni ha till kvällsmat då?

Måndag igen

Så var det måndag igen. Efter 2 dagars ledighet börjar allvaret igen. Men jag e ledig imorgon iallfall, skall bli skönt. Nu är första betongskivan på plats i köket, det blev super bra =). I morgon skall vi åka och handla färg till skåpen och måla om  det luckorna sitter på, de är kritvita nu så det blev inte så snyggt med betong på det.

Helgen har varit lika trevlig som vanligt. I fredags såg sambon och jag på WALL-e, den var inte så bra som alla säger tyckte jag, lite lång tråkig faktiskt. Men men. I lördags kom mina vänner och arbetskamrater och vi lagade mat och kollade på film, det var lika trevligt som vanligt. Det blev quorn filée med potatis klyftor och sallad,. Till efterätt den sedvanliga fruktsalladen, mums =) Sen en massa gott, ena kompisen hade köpt alg och tång chips, och även fast jag var lite skeptisk först testade jag, det var super gott =). filmen för kvällen blev den senaste hulken med Edvard Northon, den var väldigt bra faktiskt. Mkt bättre än den med Eric Bana.
På söndagen var det den sedvanliga söndagsmiddagen hos svärföräldrarana, det var lika gott som vanligt =)

Hur har er helg varit?

Efter jobbet idag skall jag äntligen träna igen =), det blir vattenjympa idag, jättekul är det. Har inte kunnat träna på ng veckor nu för nerven har varit och spökat hela tiden. Imorgon blir det cirklegym.
Var tränar ni? och vad brukar ni träna?

God eftermiddag

Har inte skrivit på ett par dagar nu. Har haft mkt på jobb och varit trött när jag kommit hem så jag har inte orkat.
Det har inte hänt så mkt under dessa dagarna. Igår var jag ledig och var en vända hos doktorn också. Sen röjde jag hemma och var och handlade mat. Skulle ha träffat min vän i tisdags men båda var så trötta att vi inte orkade. Så det får bli en annan dag. Brukar alltid bli så trevligt.
Idag har vi inte lika mkt att göra på jobb skönt.  Dumma jag lyckades dessutom springa ifrån maten hemma så jag får ta 10 min av min rast för att gå och handla., nyttigt skall det ju också vara så det får väl bli den sedvanliga salladen på BK .
Ska bli underbart med ng dagars ledighet nu. Vad skall ni göra i helgen?

RSS 2.0