Min älskade lilla flicka...

Vår gårdag tog en annarlunda sväng. Dagen började bra men sen ja det var inga roliga grejer.
Vi lämnade våra 3 katter för en vanlig tandstensrensning. Vad vi fick hem på kvällen var ng helt annat.=(
När vi lämnade dem sa vetrinären att de gärna ville ta ett blodprov för att kolla hälsan på dem innan de sövde.
Test resultaten visade sig inte vara bra. Harriet visar sig har en kronisk njursjukdom och hennes njurar är nere på 25 % kapacitet. Det finns ingen medecin som kan göra henne bättre, bara njurfoder foder som kan sakta ner. Det kunde ta veckor, månader eller om vi hade tur år. Mannen har jag skickat iväg att köpa specialfoder. Om en månad ska vi tillbaka för uppkollning och se hur det är, hur hon har svarat på fodret. Men hoppet lever. Mannen hade en njursjuk katt när han var liten som levde 5 år efter det att hon fick diagnosen. Så har vi tur. 
Det konstiga är att hennes allmäntillstånd är totalt opåverkat, ingenting har ändrats som vi har upptäckt.  Vi lever på hoppet min älskade flicka. Men igår var inte ng bra dag och en tryckt kännsla låg över alla på kvällen.
 
 
Min lilla pälskling.
 
Totti visade sig ha förändringar på levern men tydligen inget att oroa sig för då det kunde vara temporärt. Vi skulle tillbaka för uppkollning om 14 dagar. 
Det visade sig även att Harriet hade urinvägsinfektion.
Det som gjorde oss ng irriterade var att de sa att håravfallet på magen kan vara tecken på njursvikt och förra året var det ingen som sa ng om att det kunde innebära njursvikt.
De sa att det kunde vara stress och att de kunde gå vidare med blodprov om vi ville. Men då hennes allmäntillstånd var bra och sonen brukade jaga dem mkt vid denna tidpunkten trodde vi ju det var stress. Lätt att vara efterklok men jag tycker ju att en vetrinär borde ge alla utgångar symtomen kan ge, Kommer disskutrera detta med den nya vetriären när vi ska tillbaka om 2 veckor. 
Både Totti och Harriet visade sig ha en tandsjukdom suck och Rooney, ja han var den enda som kom därifrån som det var tänkt. Bara en utdragen tand för att den blivit avslagen
 
Har åkt iväg till skolan för att få annat att tänka på och slippa gråta.
 
XOXO
 

Stormen Sven

Har härjat här sen igår. Det viner och har sig här, men även snö. Men solen strålar i alla fall från en blå himmel. Antar att det alltid är ng =)
 
Idag var skolan planen, men då jag fått en reaktion av min röda hund spruta blir det till att stanna hemma då jag inte mår helt ok för tillfället. Knappt någon som kan ta sig in ändå med tanke på att hela tågtrafiken står stil. Bussarna går iallfall.
 
Igår beställde jag "lite" till sonen på Pomp De Luxs rea. Blir perfekta julklappar till sonen, från mannen och mig och mina föräldrar.
 
Följande klickade jag hem:

 
Bilder lånade från Pomps hemsida.
Vinterkläderna är tänkta till nästa år. Om han inte skulle få en växt spurt så att han får ha dem redan i vinter. De han har nu passar precis.
Kommer nog införskaffa en overall nästa år också. Kör alltid dubbel uppsättning en hemma och en på fsk. Overall blir smidigast på fsk, men om man ska åka bil är det smidigare med jacka och byxor tycker jag.
 
Blev godkänd även på mitt arbete så nu är hela literacy kursen klar. Såååå skönt
 
Nu ska jag återgå till soffan och se till att bli frisk
 
Blås inte bort i stormen
 
XOXO
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0