Härlig start på veckan

Lämnade stugan i söndags då mannen börjar jobba igen. Då han startat eget företag med en kollega funkar det inte riktigt med 4 veckors semester. Hoppas på nästa år, känner att jag verkligen måste komma iväg utomlands nu, saknar Spanien ng otroligt nu. Fast det kanske blir så att vi kör på Turkiet istället who knows. Tiden får utvisa.
 
Vi började veckan med strandhäng på ribban med Hs fsk kompis Teo och hans mamma, var en härlig dag =)
Sen avslutade vi med lekplatshäng med Maria och 2 av hennes små och vi fick chans att catcha upp på lite snack, härligt =)
 
Igår gjorde vi emporia och fixade födelsedags present för barnkalaset på söndag. Nästa vecka kör vi nog en massa Hbg häng är tanken, får uttnytja sommarkortet.
 
Mitt älskade Spanien och mina älskade två hjärtan
 
Lekplatshäng med Maria och barnen

Den lilla åksjuka Harriet parkerade sig i pappas knä på väg upp till stugan
 
Nu blir det en runda till affären för oss.
 
Trevlig sommar på er
 
xoxo
 
 

Underbara sommar

Denna sommaren har vi verkligen haft tur med vädret. Helt underbart och vi bara njuter i fulla drag. 
Denna veckan har dessutom mannen semester.
I eftermiddag blir det en liten utflykt med våra bästa vänner och imorgon drar vi till stugan för att bara vara. Längtar.
Har blivit en hel del golf på sista tiden. Ja inte för mig så klart men de andra två.
 
 
Vi har även hunnit med lekdejt med ng av sonens bästa vänner
 
 
XoXo

Underbara semester

Så mkt vi har hittat på under den senaste veckan.
 
Vi paddlade kanot på immeln och sov i tält med ng vänner, jag och Hugo. Jättekul hade vi
 
Sen har vi träffat min barndomskompis och hennes lilla charmtroll, H har dock bestämt sig för att han absolut inte vill ha ng syskon nu lol
 
Sen har det blivit en vända till borstahusens camping och hälsa på Marie och hennes små, jättekul, slutade med att vi stannade över natten med dem. För att sedan följa med dem hem när vi packat ner allt. Ingen plats i bilen men 2 bussturer och en tågresa senare var vi framme i Ekeby, där hade vi en lugn och skön dag innan h och jag tog bussen och sen tåget tillbaka till Malmö, då vi skulle hem till killarna på nedervåningen och grilla. Ett perfekt avslut på en mysig dag. Vi hade sååå trevligt.
 
Sen har det även blivit en lekdag med en av Hs kompisar som var här nästan hela dagen. Måndag är det dags igen, då ska H hem till dem.
 
En underbar vecka med andra ord. Bjuder på lite bilder från veckan som gått
 

Idag går det inte i många knop, får se vad dagen bjuder på, kanske ng promenad
 
xoxo
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Härlig dag

Idag blev det lite av en ofrivillig runda till Helsingborg. Den lile mannen och jag tog tåget upp i morse. Hamnade så klart på ett tåg som skulle till Göteborg men som bara hade ett vagnsätt = väääldigt mkt folk. H satt och spelade på min telefon och tittade på svt play heeela vägen. 
 
Sen mötte vi upp mina föräldrar då jag hade papper som jag behövde underteckna och saker de behövde ha. 
Vi avslutade med en hörlig lunch på Pålsjö Krog, en riktigt härlig dag. Tack än en gng för den underbar lunchen.
 
 
Innan maten fick vi en jättegod sallad och en bit bröd, mums. 
 
På väg till Hbg ringde pappan till en av den lille mannens kompisar från dagis och undrade om H ville komma dit och leka en stund. Då han tjatat sååå mkt på att få gå hem till denna kompisen blev han ju så klart överlycklig.
 
Jag har roat mig med att tvätta och röja här hemma. Sonen ska snart hämtas då han även blev inbjuden på kvällsmat hos vännen. Ska se om vi kan få in en lekdejt här hemma nästa vecka. 
 
Imorgon spenderar vi eftermiddagen med våra bästa vänner och på fredag blir det även en Ikea lunch med dem.
Sen har jag Campinghelgen att förbereda inför. Jag ska : Baka mellanmålsbars, baka ljusa bullar. Kanske blir det ng vetebullar med då min väns söta dotter frågade om jag kanske kunde baka det med, får se om jag hinner. Ska ju hinna packa allt med, tvättar det sista vi ska ha med oss nu iallafall. Phu, helt plötsligt blir jag lite stressad.
 
Dessutom har äntligen brossan och svägerskan kommit hem från bröllopsresa. Fin fina saker hade de med sig till sonen. Bilder kommer.
Och i nästa vecka har vi en lekdejt med en gammal barndomskompis till mig och hennes dotter som är nere på besök från Eskilstuna, ska bli såå skoj.
 
Kanske kan leva på detta härliga och glömma att jag glömde anmäla mig till släktträffen i Augusti, suck. Skickade mail till arrangörerna så håll tummarna att vi får komma trots att anmälningstiden är slut. Louise i ett nötskal.
 
Nu blir det middag för oss
 
XoXo
 

RSS 2.0