Grattis Älskling

Idag är det ingen vanlig dag, min fina man fyller år. Det firar vi med..... att han jobbar. Han påstår att han inte alls vill bli firad, men sonen och jag kommer iallfall fira honom ändå. 
 
Grattis min underbara Älskling.
 
xoxo
 

Loppispåsen förskolan

Det är dags för Loppispåsen förskolan.
4 året som denna delas ut och i år samarbetar Loppi med Lekmer. 
Se info nedan :
 

Loppipåsen Förskola

Dags igen för Loppipåsen Förskola!
För fjärde året delas populära och praktiska Loppipåsen Förskola ut. I år samarbetar Loppi med Lekmer och alla som handlar för 800 kr eller mer får påsen på köpet. Det går även att köpa påsen för självkostnadspris (pack+frakt 49 +49 kr). 

Årets påse är fylld med samples, produkter, erbjudanden och det totala värdet är ca: 700 kr!  Medverkande partners är A-creme
, Ajax Pure & Clean, Arla, Bonnierförlagen, Colgate, Disney on Ice, General Mills, Göteborgs Kex, Linas Matkasse, nordisk Film SebaMed och Viaplay. Läs mer på: loppipasen.se
 
 
 
Så tveka inte att beställ era med. Ser ut som en massa roliga saker i den i år. Jättekul 
 
 
 

Grattis Älskade Hugo...

Idag är det ingen vanlig dag. Sonen fyller 4 år idag. Kan inte fatta vart tiden tagit vägen. Känns som igår jag fick upp dig på bröstet och redan är du 4 år. Grattis min Älskade lilla unge.
 
 

Nu blir det städning och fixande av det sista innan gästerna kommer vid 12.
 
Hoppas att ni får en underbar dag.
 
xoxo
 
 

Mkt att förbereda..

Till lille hs födelsedag imorgon. Idag har vi varit på tippen, men även en runda till affären för att fixa det vi ska äta och till tårtan.
Kommer bli kladdkaka vi bjuder på, passade även på att göra en mina kladd kaka till morgonen. Det är tradition vi har i min familj att man får en tårta på morgonen. Kommer fortfarande ihåg de superfina små prinsesstårtor min bror knåppade ihop och dekorerade till mig när jag var yngre. Är det födelsedag så är det =)
 
Vi har fortsätt med tvättandet här idag. Blir lite röjning och inslagning av presenter när sonen gått och lagt sig sen.
Mannen stack iväg på golf med en kompis. De skulle börja med att käka stekt ägg och bacon hemma hos en kompis till kompisen. Så vi har lite alone time ikväll jag och sonen.
 
Ska bli spännande imorgon och se vad den lille gillar sina paket imorgon. Han kommer även få en liten transformers av oss.
 
Så här såg det ut förra födelsedagen:
 
 
Hoppas ni får en mysig kväll
 
xoxo
 
 

Svinkoppor in tha house...

Vaknar till en underbar dag med strålande sol och varmt. Tyvärr fick både dagens och morgondagens planer ställas in då sonen lyckats få svinkoppor igen inte kul. Så får se vad vi ska ta och hitta på i dag istället.
 
Har röjt och städat i lägenheten hittils och även tvätt högen bör tas om hand
 
Snart väntar även en 50 års fest. Men inga kläder har jag till det så lite surfning på klänningar blir det idag.
Annars blir det väl till att sticka till Emporia en dera dagen.
 
På lördag blir det släktkalas för sonen, kan inte fatta att han blir 4 år. Mina föräldrar kommer komma tidigare så mannen och jag kan en liten snabbis åka och kolla på bil =) Tanken är en sådan här:
 
(bilden är googlad) 
 
 En Kia cedd Sportswagon. Nu hoppas vi på att den är som bilderna lovar. Vi behöver verkligen mer plats i
  bakluckan än vi har nu. Vi måste ju ha in:
  • En vuxengolfbag
  • En barngolfbag
  • Väskor om vi åker bort
  • Vagn till framtida barn, för sonen knappt åker vagn längre.

Dessutom har vi ju 3 katter som ibland behöver följa med om vi ska vara borta över en längre tid.                 

 Att äntligen dessutom kunna ha en egen dörr att gå ut genom, slippa hoppa ut bakom mannen. Mkt lättare att spänna fast och ta ut sonen med.

 

Nu ska jag sätta fart med maten här hemma. Får se vad den lille känner för

 

 

xoxo

 
 
 

Hemma igen

Efter ng underbara dagar i Sth med Hela familjen och släktträff.  Blev en massa massa bilder. Tror nog att mannen och jag verkligen borde framkalla snart. Har bilder sen 05 som inte är framkallade suck.
 
Men bjuder på ett litet urval
 
Här är det båttur som gäller
Besök av ett "slott" där våra förfädrar en gng har bott.
 
Lite fotbollspel morbror på deras innergård
 
 
Älskar denna bilden på H och hans älskad moster Hanna. Blev såå bra =) 
Snart fyller den "lille" h år. Han blir 4 år på söndag. Kan inte fatta att tiden går snabbt. Känns som igår som han såg ut så här:
 
 
 
Sådan här kommer han få i present från oss =)
Min kära bror vart och fixade den till oss på Sprall i Sth.
 
Han har redan nu fått fina presenter av min bror och hans J. De kommer inte vara nere till födelsedagen och det är roligare om han kan öppna det när de är med. Han blev själa glad i alla fall för sina fina presenter.  Tack finaste =)
 
Denna + en liten motorcross cykel med en liten pojke.
 
Lördag väntar slätkalas för sonen och mannen eller halvt släkt kalas, de enda vi vet som kan komma är mormor och morfar och farbror Rasmus. Kanske Gammelfarmor, men resten kommer vi träffa på söndag hoppas vi.
Torsdag väntar lek med en av sonens vänner och fredag sticker vi hem till våra bästa vänner för ng timmars lek. Ser fram emot det då det var ett tag sedan vi sågs.
 
Nu blir det till att fixa lite lunch till oss här hemma
 
Hoppas ni får en bra dag xoxo
 
 
 
 

Bad bad och åter bad

 
Har verkligen blivit en massa bad nu det senaste =). Sonen som till en början med var riktigt skeptisk, vågade knappt trampa i vattnet pg av tången. Som tur var kom mormor och morfar med räddningen, ett par strandskor, underbart =) Men igår när vi var iväg och badade med en av hs bästa kompisar kompisar var det inga strandskor som användes yay. Idag fortsätter vi vårt strandhäng med en annan av hs bästa kompisar om vädret tillåter.
 
Mormor och morfar kom hem med en massa saker till oss från Spanien men även kläder mamma köpt på rean här i Sverige. Tack tack, får bjuda på bilder senare
 
Här har vi inte (läs jag) kommit igång med packningen till Sth än, eller finkläderna är framplockade i alla fall. Men sen måste tvätt sorteras. Tror nog det blir att jag tar med tvätten till mina päron och tvättar där, då kläderna kan hänga ute och torka i solen, luktar sååå mkt godare då =)
 
Här kommer lite bilder från våra senaste dagar:
 
Bad på Ribban med en av bästa kompisarna
 
4 års kalas hos samma vän
 
Teater vandring på Fredriksdals frilufts museeum.

Teater vandringen var riktigt roligt tyckte H och ja vi vuxna med. Vi skulle hjälpa en
bagerska som skulle öppna ett bageri att leta upp en receptsamling som hade gått förlorad, vi fick ledtrådar att följa tillsammans och vi reste bakåt i tiden för att hitta det. Väl värt ett besök.
 
I eftermiddag kommer killarna över för att kolla , de ska ta hand om katterna när vi är borta i helgen. Innan dess väntar ett strandbesök och :
 
  1. Sortering av tvätt, leta reda på det vi ska ha med oss
  2. Tvätta och hänga tvätt
  3. Ta ner och sortera den torra tvätten
  4. Städa och röja
  5. Fixa klart cykeln, så den kommer ner i cykelförrådet.
  6. Packa

 

 Nämnde jag att h och jag sticker till stranden idag och Hbg imorgon. Tids optimist? Ja visst
 
Better get going then
 
xoxo
 

RSS 2.0