Glad valborg

 
Grattis till världens bästa lillebror/morbror som fyller år idag.
 
Solen strålar här i Malmö. Har sonen hemma då jag glömde bort att jag har ett arbete som ska vara inne och skrev i fsk schemat att han var ledig idag. Jaja. Vi myser här hemma och kollar lite StarWars. Ska försöka få in lite plugg mellan varven dock =)
 
Tanken är att vi senare ska gå bort till majbålet, men vi får helt enkelt se hur det blir med det. Förra året firade H valborg med mina föräldrar och brosan. Vart vi var kommer jag inte ihåg men ng måste det varit.
 
H uppflugen på morbror Fredriks axlar
 
Hoppas ni får en mysig Valborg
 
xoxo

Hel dött

 
Här i Malmö strålar solen.
 
Jag varvar skolarbete med att hålla ordning här hemma. Äntligen har vi fått fixat till fläkten, förhoppningsvis slipper vi allt som heter fett från stekning som la sig över allt, såå äckligt.
 
Som ni har märkt har det varit rätt dött här, men skolan går före och med en massa arbete, artiklar och uppgifter har det helt enkelt inte funnits tid.
 
Har en massa massa kul som händer framöver som jag verklige ser fram emot, tyvärr kommer det vara en del arbete med då vi har en massa med skolan. 3 analyser a 3 sidor + en filmdokumentation med gruppen. Sen har vi 2 exinationer på det. En med sin grupp och sen en egen som ska vara muntlig, baserad på de 3 analyserna, dock ska man bara prata 3-4 minuter och ställa en fråga som sedan kan disskuteras. Denna kurs har varit för mkt, Mah verkar inte fatta att vi har vanliga liv med suck.
 
Då jag behövde en ny väska ( eller inte egentligen om ni frågar mannen) klickade jag hem denna fina från Nelly och hoppas att den kommer nu i veckan då jag hade tänkt mig använda den i helgen.
 
http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/accessoarer/väskor/lilly-of-sweden-773/filippa-leather-bag-773143-56/
 
Trött på väskor som går sänder jämnt och ständigt har jag nu beställt ng ordentligt.
 
Sen måste det fixas klänning inför stundande bröllop, varit igenom varje affär i Helsingborg med mamma men nada. Så fort analysen är inne kommer jag attackera Malmö istället.
 
Gårdagen spendarades med att tvätta, städa och handla till köket. Idag har det varit att plocka undan och städa
och tvätta med. Varvat med fixning inför morgondagens rytmik och basgrupps möte.
Nu är det plugg som gäller.
 
 
Hoppas ni får en bra söndag
 
xoxo
 

Ännu en solig dag...

Härligt så mkt sol vi har fått i Skåne på sistonde. Nu får man hoppas att det stannar så, fast de har ju lovat mer snö suck.
 
Dagens planer blev inställda men snabbt utbytta mot andra. Idag blir det mobilia med familjen. Veckohandling och kläder och vind fleece står på listan. Mannen och sonen ska även ha lite egentid på gården så jag kan få lite plugg gjort. Då sonen var hemma hela förra veckan vart det inte något gjort. Och på onsdag har jag en "redovisning" på torsdag ska vi ha en + förbereda en massa för oss själva. Sen har vi en observation för oss själva som kommer upp och en tillsammans med halva gruppen. På måndag ska jag prata med den klassen jag varit och observerat innan och kolla av med pedagogerna om det är ok att jag kommer. Sååå mkt att göra.
 
Försöker dessutom planera in fika med en massa vänner som jag inte sett på jättelänge. Typ innan jul så det är verkligen dags puhh. Tog inte så mng foton i påsk som jag borde, glömde helt bort att be J fota påskäggsletandet. Men här är en från påskaftons förmiddag då vi pysslade och målade äggkoppar.
Hoppas att ni får en bra söndag xoxo

RSS 2.0