Nu har vi påsklov...

Påsklov för mig och den lille mannen. Fått lite nytta gjord. Tvättat, diskat, varit nere i källaren med saker och handlat. Nu är det mys på hög nivå... Glad Påsk alla

Föräldrar är verkligen guld värt...

God morgon på er
Igår när jag hämtade hem den lilla mannen hade han fått svinkoppor. Wonderful, vet illafall vart han har fått det ifrån. Men det kunde inte kommit mer opassande. Jag har en artikel som ska vara inne idag, är nästan klar med den som tur är, men behöver sitta med den idag med. Sen har jag en grupp redovisning i eftermiddag och mannen har massor att göra med sitt nya företag. Som tur är kommer min mamma och hjälper till, verkligen guld värt älskade mamma, vad skulle jag gjort utan dig och pappa och resten av min familj och mannens heller för den delen. Mannens syster tog honom i söndags så jag kunde bolla ideer med mannen ang artikeln.
 
Sonen ligger och tittar på barnkanalen i väntan på sin mormor, jätteglad är han för att få spendera heela dagen med henne.
 
Snart är det påsk och det ska i vanlig ordning firas med mina föräldrar. Fixade påskgodis till oss igår. Imorgon ska sonen och jag pyssla hela dagen och baka kakor är tanken, men vi får se hur det blir med det. Tyvärr var vi tvungna att ställa in vår påskpyssel dag med bästa vännerna.
Favorit i repris på den lille mannen.
 
Nu verkar det iallfall som om våren har kommit hit. Snön börjar smälta och igår var det faktiskt riktigt skönt ute. Passade på att ta en promenad med bästa vännen för att "clear the head" Nu blir det lek med den lille mannen xoxo

hmmf

Verkar vara ng bugg i Blogg.se. Trots man gör stycke indelning skriver de ihop allt. Sjukt störigt. Hoppas att det fixar till det snart

Conteiner..

Mannen och jag har varit duktiga och sorterat en massa. Nästan 4 helt fulla svarta sopsäckar + lite annat åker i conteinern som kommer imorgon. Har nästan gått över och sorterat hela lägenheten och hela förrådet. Kommer sortera det sista imorgon när jag har lite paus från pluggandet. Idag har jag varvat pluggandet med att sortera ut nästan allt i hela köket, bara vitrinskåpet kvar nu. Gäller att vara på direkt när Conteinern kommer, den fylls väldigt väldigt snabbt. Men ska bli sååå otroligt skönt att bli av med sakerna. Kommer lägga ut och säja en massa sen med, förhoppningsvis till helgen kommer en del saker ut på blocket. Även en massa kläder som ska ut på fb. Vuxen kläder, barnkläderna sparar jag till barnloppis på folkets park var jag kommer stå i sommar med bästa vännen. Har redan skickat vissa saker till auktion. Jätteskönt att bli av med så mkt. Har lite till som ska iväg på auktion, förhoppningsvis
(Bild lånad från Bokia.se) Detta är en bok som jag läst mng gng om och kan verkligen rekommendera. Det hon skriver stämmer verkligen, i alla fall på mig. Förkylningen börjar i alla fall ge med sig, underbart. Önskar bara att jag kunde komma på en situation att tolka till artikeln jag ska skriva. Men kommer säkert när jag sätter mig med det. Underbart att instagram blivit integrerat här så man kan komma åt bilderna. Mannen gjorde en stor beställning på Kaffekapseln på nätet och idag kom paketet:
Sonen blev överlycklig av de två små chokladen från Marabou som följde med. Han var på kapslarna och valde direkt varmchoklad som han och jag gjorde tillsammans till honom. Det är Hugos =) sa han, sötnöten. Roliga är att han själv tog ett av chokladen och gav det andra till sin pappa, han har helt plötsligt börjat dela med sig. Innan var det inte tal om det. Han blev piss sur om han var tvungen att dela med sig. Nu gör han det självmant. =) Sonen sover sen ng timmar tillbaka och jag och mannen ska ha kvällsmys xoxo

Faan

Jäkla förkylning. Nästan borta men kom sen igen suck. Som tur var lektionen idag inställd. Så här sitter jag uppkurad i soffan och kollar på gammla föreläsningar. Utanför viner vinden så persienerna rör sig mellan rutorna. Tanken är att jag ska börja på min artikel med. Ska bara komma på en situation som jag sedan kan tolka.

Hoppas ni får en bra start på veckan
xoxo

jag ser det snöar..

Ja det har det i och för sig gjort hela dagen av och till men inte laggt sig riktigt. Det började lägga sig runt 17 och nu är det helt vitt ute och stora flingor dalar ner hela tiden. Var det ng som sa snökaos. Misstänker att det inte kommer vara helt lätt att ta sig någonstans med bussar och tåg imorgon men det återstår att se.
Nu är det dags för mig att dyka ner i sängen. Sov så gott..
xoxo

Jahopp tillbacka till snö igen...

 
Med tanke på att det varit en massa sol trodde man ju verkligen att våren var på väg. Så fel hade vi.
I Helsingborg är det tydligen full snökaos enligt mina föräldrar. Här började det snöa för ett tag sedan suck. Var är värmen och solen. Det är detta jag vill ha nu :
 
Min förkylning sitter fortfarande i men jag är mkt mkt bättre så imorgon om allt blir som jag hoppas bär det av till lärarhögskolan. Både biblioteksundervisning till förmån för skrivning om artikeln och handledning av basgruppshandledaren väntar.
Har börjat förbereda för artikeln så smått här hemma. Skrivit upp vilka böcker mm jag ska använda mig av. Nu behöver jag bara en artikel som behandlar mitt ämne som jag hoppas hitta imorgon.
 
Har fixat en massa här hemma och sorterat, skönt. Mannen och sonen ska tvätt ikväll och jag drar till föräldrar möte då jag är med i miljögruppen på förskolan.
 
Dukan dieten ligger på is nu när jag har varit sjuk. Men nästa vecka hoppas jag att jag är igång igen. Vill gärna att klänningen till bröllopen sitter på bra =)
 
Nu ska jag fortsätta röja här hemma
 
Hoppas att ni inte har snökaos hemma hos er
 
xoxo

Dunderförkyld

Hade en riktig trevlig förmiddag/eftermiddag. Var på babyhippa för Ulli. God mat och rolig lek. Men fick en jäkla förkylning, ögonen rann och rann men mådde helt ok förutom det. Sen slutade det och jag trodde jag var fitt for fight. Marie och Erik var här och fikade och vi hade en härlig pratstund tack för igår min fina vän. Min pappa tittade in en stund på kvällen sen med det sista av mina saker: 2 sopsäckar med gosedjur, En liten kartong med böcker, en större med brudklänningen, kattlåda och mammas gammla byrå som hon hade som
liten.
Men blev sämre igen på kvällen och har legat nerbäddad hela dagen vilket jsg kommer göra imorgon med. Bra timning med arbete o artikel som ska in jaja det löser sig alltid.
Hoppas ni mår bättre än jag
xoxo

Härliga blåsiga lördag...

Solen strålar underbart här i Malmö, men tusan vad det blåser. Borde bli en utedag men då sonen verkligen avskyr blåst så har vi stannat inne. Förutom en tripp till K- rauta för inhandling av både nödvändigt och onödigt.
Då den duschlist vi hade tiidgare läckte införskaffades en ny som också läcker, jäkla klinkers. Meen, den nya är inte möglig och äcklig så jag antar att vi får leva med det.
 
Bild lånad från K-rautas hemsida.
 
Sonen fick ju så klart syn på denna :
 
Bild lånad från trademax.se
 
Och det blev dagens onödiga köp.
 
Sen blev det även en runda inom Ikea för lite frukost och så skulle vi kolla skåp till köket, nu hittade vi dock inte det vi tittade på sist suck. Antar att vi får ta en runda dit och leta sen.
 
Även en runda inom media market, där vi skulle köpa kaffekapslar, men dyrt var det så vi tittade istället på Wii spel och kom hem med ett paket printer papper lol 
 
Vi ska byta garderoberna och det blir nog inredning från Elfa, har inte hittat dörrar en men det återstår att se, gärna spegel då vi inte har en helspegel hemma, sjukt störigt.
 
Nu är det film mys med sonen som gäller
 
Trevlig Lördag
 
xoxo

Praktik klar...

God eftermiddag.
 
Hoppas att ert väder har varit lika underbart som det Malmö har bjudit på de senaste dagarna.
 
Min 4 veckors praktik slutade i torsdags och jag saknar pedagogerna och barnen på förskolan jag var. Underbart ställe med underbar personal och barn =)
Nu är det tillbaka till skolan där en del väntar. Ett grupparbete och sedan en artikel. Hade först lite panik över artikeln men nu ng dagar senare har jag kommit på vad jag ska skriva om och det är skönt. Måste bara få det bekräftat av basgruppshandledaren så jag har tänkt rätt, then im good to go. Har slängt iväg ett mail så nu blir det bara att vänta.
 
Har börjat på en ny diet, får se hur den går. Dukan dieten och befinner mig nu i attackfasen där jag ska vara i 5 dagar. Så här har jag ätit hittils idag:
 
Frukost: Dukan pannkakor, te, och glas med vaniljyoughurt
Lunch: Hemmagjord köttfärsås, keso och kalkon skivor
Mellanmål hittils: Lättmjölk med fettreducerad kakao sötade med lite stevia
 
Kvällmat har jag dock inte kommit på så det får framtiden utvisa
 
Nu ska jag sammanställa lite från praktikten.
 
Bjuder på en bild från förra sommaren på mina favorit pojkar.
xoxo
 

RSS 2.0