Ikväll är det äntligen dags...


Lånade bild från IMDBs hemsidan



Need I say moor. Som jag längtat. Ska dit med min kära vän A.

Hinner inte hem om efter jobbet, men jag har en del att fixa i stan så det ska ju inte vara ng problem att fördriva tiden iallfall.
Tråkigt att inte hinna träffa den lille, men men så blir det ibland. Jobbar ju kväll imorgon så vi har ju hela dagen att ha mysigt på. En runda till rusta med min kära vän M är tanken att vi ska hinna med också.





En bra helg

Hoppas att ni har haft en lika mysig helg som vi har haft.

Vi fick hem 4 dyblöta föräldrar på söndagen. Det var till att ta fram kläder till dem, stackarna var genomblöta. Bra tajmat med adventstorm till kalaset. Men trevligt hade vi, gott var det och superfina presenter fick vi. Stort tack kära vänner =)

Morgonen spenderade vi med att städ. Glömde helt bort simningen så ng sådant blev det tyvärr inte.
Blev en del springande fram och tillbaka till affären, vart en del vi avvaktat med att handla då vi inte kunde bestäma efterätten bla.  

H och W lekte så fint med varandra. När H kom upp igår morse var det första han sa: Va e Wiwam. Sötnöten.
De har blivit riktigt bra kompisar de där två, håller varandra i händerna  och kramas när de ses.
Helt underbart att se dem tillsamans.



Det här fina fick jag av våra kära vänner:


Ett jättefint sätt från Body Shop och ett jättefint armband från Sisters från Familjen G
En jättefin Ljusstake från Georg Jensen från Familjen V

Tack tack kära vänner.



phu, fredag var verkligen inte min dag

Hoppas att ni har haft en bra dag.

Phu vilken fredag jag hade, orkar inte gå in alltför detaljerat men allt gick fel. H var på ett överjävligt humör och lyssnade inte alls. Hade iallafall ng mysiga timmar på Mobilia med min kära vän och hennes söta dotter. Även om sonen uppförde sig som en vettvilling och skrek och grät, så fort han inte fick precis som han ville. Det är nog tyvärr slut med sådana shoppingturer med sonen utan mannen. Blir så stressad och kan inte koncentrera mig då jag måste spänna fast honom i vagnen och han skriker och vrålar och gråter som en stucken gris.

Idag började dagen med välling, till sonen då alltså. Sen var det dags för viktväktarna för mig igen, japp back in the game. Mamma har lovat att betala så länge jag går ner. Världens underbaraste mamma man har. Hade inte gått ner super mkt men 0,3 får man ju ändå vara nöjd med. Bättre upp en ner.

Sen var det vila för lilleman innan vi slängde oss i bilen och försökte hitta parkering på mobilia, nästan omöjligt, var sådant kaos att väktarna fick stå på parkeringen och agera trafikpoliser. Vi fick iallfall med oss det vi skulle till födelsedagskalaset vi ska ha imorgon. Så går det när man försöker handla löningshelgen =)

Jag har också  röjt och röjt och röjt. Ingenting är på sin egen plats hemma hos oss känns det som. Vi flyttar bara runder på saker, men nu fick jag nog, blir tokig på allt plotter GAHHHH
Imorgon tänkte jag gå upp vid 6 för att hinna med allt. Det ska fortsätta röjas, 90% är klart som tur e, bara lite finputsningar. Sonen ska ju iväg på miniplask med.

Nu är jag tillbaka på jobbet igen 6 dagen denna veckan. Börjar bli något trött. Tur att man kan sova en timme på dagen iallfall. Och bra pengar blir det iallfall, inget ont som inte för något gott med.

Ryggen vete fan om det hjälpte, får ont trots 2 behandlingar lite då och då. Även om Ellmankliniken var bra, har jag inte riktigt pengar till ytterligare en behandling a 650 kr. Så i så fall blir det mamma och pappas sjukgymnast/massör som jag får ta till. Bara det kan hålla smärtan borta.


Ser fram emot imorgon =)

Älskar denna bild på 2 av pojkarna i mitt liv.



Hoppas att ni får en mysig kväll

Man ska inte ropa hej innan man kommer över Ån, men kanske kanske

God morgon.

Ingen lång dag på jobb idag, slutar redan 14.30. Blir mamma och Hugo mys hela kvällen då pappan jobbar över och beräknas vara hemma runt 21.00.

Var i kontakt med Ellman kliniken i Helsingborg, fick tips av en gammal kollega. Och han trodde att han kunde hjälpa mig yay, brukade behövas 2 behandlingar sa han. Nu hoppas vi på att detta hjälper. Är såååå trött på min rygg, nu får ni hålla alla tummar tår till mig så jag kan bli av med skitet. Redan nu på måndag fick jag en tid.

Nu är det bara ng grejer som ligger på väntelistan som verkligen behöver fixas.

* Nya glasögon då de gammla pajat
* Ta spruta mot röda hund
* Klippa håret
* Ansiktsbehandling.

Bara de två översta som är någerlunda akut. Måste dock vänta på löningen innan jag kan göra det.
Tur att lönen snart kommer.

Min mammas 60 års dag blev en jättebra dag som spenderades på Zoo i Köpenhamn. Sonen älskade det och mormor och morfar har bestämt att det ska köpas årskort här =)

I helgen är det Helsingborg som gäller igen. Hugo har upptäckt hästar, så det blir lite ridning vi börjar med firandet.

 

Bjuder på några bilder från zoo:


Hugo var en riktig mormor gris och skulle bara vara med mormor


Hoppas att ni får en bra torsdag, snart helg yay =)

 


Kram på er


Äntligen tillbaka på jobbet

God kväll

Gjorde ett försök att komma tillbaka på jobb i förra veckan. Inte så bra ide.
Hann inte jobba mng timmar förrän jag mådde sjukt dåligt. Det var bara att kasta in handuken och bege sig hem.

Då vi skulle på klas på lördagen och dop på söndagen, valde jag att stanna hemma även fredag för att kurera mig. Mådde fortfarande dåligt på fredagen. Men efter all vila så vaknade jag pigg och nästan helt frisk på lördagen =) Tack för en trevlig eftermiddag farmor Ulla

Söndagen var allt bortblåst och jag kunde njuta av ett jättefint dop för lille Sebastian =)

Dock hade ändå helgen tagit på krafterna och Hugo och jag tog en 4h villa på måndagen, hann vara vakna i 10 min innan mannen kom hem hehe.

I morgon är det min mammas 60 års dag och då väntar det en massa mys med henne, pappa och lille H. J sluter ann till oss på kvällen. Vad som händer kan jag inte avslöja nu, men bilder kommer.

Hela helgen är fullbokad med phu, ingen rast ingen ro.



Bjuder på en favorit i repris. Dock har sonen nu fått riktiga lärkargrejer av farmor, så dessa används inte så mkt längre. Roligare med ett riktigt stetoskåp juh. Tur att Revinge hade lite utrensning, för vi har en mkt lycklig man här hemma =)


Hoppas att ni får en mysig kväll där ute.

kram på er

Fullspäckad helg

God morgon
Hoppas att ni har vaknat till lika fint väder som vi här i malmö har.
Dock har var det vitt på taken i morse, så kalllt är det nog.
Fick gå hem från jobbet i torsdags för jag mådde inte alls bra. Inget jobb igår heller för jag var fortfarande dunder förkyld. Nu efter att ha druckit ng liter färskpressad apelsin juice och sniffat lite citron( jo det hjälper) e jag mkt bättre, hoppas på att kunna gå på dopet imorgon. Men får se hur det e i kväll helt enkelt.
Har äntligen lyckats hitta hur man vrider bilder här inne.
Dock har jag fortfarande inte fått klämm på hur man får mellanrum. Måste vara ng med mac och blogg.se. Inga problem om jag sitter på en PC. Strange
Runt 11 kommer mormor och morfar på besök. Sen blir det ned till mobilia och fixa:
  • Födelsedags present till Farmor Ulla
  • Farsdagspresent till mannen och min pappa
  • Dop present till lille Sebastian
Lovade min kära vän en bild på klänningen jag ska ha imorgon, så här kommer den gumman.
Ser bättre ut i verkligenheten. Sen vet jag inte om jag ska ha skärpet eller inte.
Har fortfarande inte bestämt mig för ballerina eller stövlar, vad tycker ni e snyggas?
I eftermiddag ska vi till Farmor Ulla på födelsedagskalas. I morgon är det dop och en överaskning för ng som väntar. Mer än så vågar jag inte avslöja då jag inte vet om personen i fråga läsar här inne.
Nu ska jag ned och handla lite lunch och fika inför mormor och morfars besök. Lussebullarna jag hade köpt "försvann"

Inte bara den lille som e sjuk

God kväll
 
Var tänkt att jag skulle jobba ikväll. Men huvudvärk, snuva och halsont satte stop för det.
+ De har den lille fortfarande ögoninfalmmation stackarn. Blir bara ett kort inlägg då jag kommer lägga mig och vila resten av kvällen, för att orka med vab med den lille mannen imorgon.
 
 
Hoppas att det är bra med er där ute i allafall och att ni slipper höst sjukdomar.
Brukar komma som ett brev på posten med de små, aldrig tidigare har jag varit så här mkt sjuk, suck =(
 
En favorit i repris =)
 
 
Nu väntar soffan
 
Ha en bra kväll
 
 
Kram på er

RSS 2.0