Sjuksriven

Suck suck suck
Min kära rygg har bråkat väldigt mkt på de senaste dagarna, knät viker sig så jag nästan ramlar. Går som om jag vore gravid i 9 månaden som MANI så snällt uttryckte det =)
Har svårt att resa mig efter sittande läge, smärtan bara kommer så där helt plötsligt som en pisksnärt så jag får hålla mig från att skrika rakt ut.
Så efter att ha haft ryggproblem sedan 2001, tog jag äntligen tag i det och gick till en sjukgymnast, bättre sent än aldrig säger de väl.
Har bar haft så här ont ng gng tidigare och då har det inte varit så här länge. Mannen har fått skjutsa mig till jobb och tillbaka ng gng.
Iallafall visar det sig att hela mitt bäcken e snett (förutom ryggen då, men det är gammal skåp mat, sådär 20 år gammal)
Jag ska till och med på röntgen. Nu är jag sjukskrivern 1 vecka och ska sedan gå till sjukgymnasten 1 gng i veckan 3-4 månader.
Så håll tummarna att allt löser sig för mig.
Då jag inte heller får bära eller lyfta den lille mannen blir det så att vi flyttar hem till mina päron ng dagar så att j får lite avlastning.
Har fått en massa gjort hemma i lägenheten, har sorterat ut en massa. Jag sorterande ut en massa kläder och väskor, är väldigt stolt över mig själv
Den lille mannen går fler och fler steg nu, himla söt att se honom stapla runder.
Sov så gott, det ska jag försöka iallafall, om jag lyckas ta mig upp ur fåtöljen vill säga

Jobb jobb jobb

Så var mammaledigheten slut och förra måndagen började jag att jobba igen.
Har haft så mkt att göra att man har varit helt slut när man kommer hem om dagarna och har inte orkat mkt mer än att kolla på tv och ta det lungt och lekt med sonen så klart.

Rätt skönt att vara tillbaka faktiskt. Det ända som inte är så kul är att mannen, och vännerna också har semester nu.

På torsdag är jag dock ledig, så då beger vi oss ner till Ljunghusen för att spendera dagen med mannens farmor där. Kanske blir det lite badande med. Får se hur det blir. Mannen var hemma efter badkläder mm idag.

Tyvärr fick jag aldrig det jobbet jag sökte, himla tråkigt. Men chefen ville att jag sökte igen för han gillade mig som person och trodde jag skulle passa i gruppen. Kul att höra.

Vi har ju haft värsta värmeböljan här nere i Skåne, nästan för varmt. Till och med jag som älskar värme har faktiskt lidit lite grann .

Igår var jag inne på harmoni barn där det visade sig vara rea, ett par gröna shorts från villervalla och ett par grön/trukosa från geggamoja fick följa med hem. Herrn invigde gegamoja shortsen igår, så söt han var i dem.

Har kollat in ng fina skor på footlight, får bara vänta på att jag får in pengar. Har bara varma skor nu, är i stort behov av sommar skor.

Hoppas att ni har haft en härlig tisdag


                                    

RSS 2.0