Denna får mer än gärna flytta in den med

Dreggel dreggel, både i vitt och grått. ÄLSKLING ;)
http://www.hm.com/se/product/92052?article=92052-I#article=92052-I

Kommentarer
Postat av: Mamma till William och Wilma

God middag min fina vän.

Hoppas att allt är bra med er alla som det är med oss.,eller med mig och barnen,,manen är små dålig i halsen men börja bli lita bättre.Ska senare i eftermiddag bort på kalas för t´s moster så det ska bli skoj att komma bort och bli bjudna på middag..Allt flyter på så bra och Wilma äter så bra och William är lika tramsig med maten,,hihih..kan hoppas att han tar efter sin syrra som älskar mat.Jag ammar inte och ersättningen funkar jätte bra och äter snabbt sen ska man sova igen...Livet är så underbart...En gåva att man har fått en prins och en prinsessa :) Ha en fin lördag så hörs vi av och får hoppas att vi snart kan träffas alla för en mysig fika så ni får träffa vår fina prinsessa..

kram kram kram

2011-10-08 @ 12:12:27
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: Mamma till William och Wilma

Hej igen snäckan.

Hoppas att du snart är bättre med ryggen och förkylningen snart försvinner för det är inget skoj.

Glömde svara på din fråga ang dopet och ja vi har blivit bjudna och vi ska höra av oss i dagarna att vi kommer och ska fira honom :),,ska ni med komma och fira deras son? Såg i agendan att det är på farsdag :)

Ha en fin lördag.kram kram

2011-10-08 @ 12:37:57
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: Mamma till William och Wilma

God eftermiddag min vän.

Hoppas att det är bättre med er alla denna söndag..Här är det bra med mig & Wilma men mindre bra med t och wille för de är förkylda och små febriga,,,Får hoppas att de snart blir bättre så vi kan göra lita annat än bara vara hemma men vi tar en dag i taget så får vi se om Wille ska till förskolan i morgon eller inte...Tar en dag i taget..

Koftan är jätte fin,,har med tittat på den.Blir det beställning för din del eller?

Så himla skönt att man kommer i sin vanliga kläder igen men har bara lita av magen som ska bort så byxorna sitter ännu bättre och inte så tajt.Men i morgon börjar min hälso kost eller bättre kostintag för komma i form så snabbt som möjligen.

Vad för skoj göra ni denna söndag? Här slappar vi bara & det är riktigt skönt.

Ha en fin söndag.kram kram

2011-10-09 @ 16:00:37
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: Mamma till William och Wilma

God middag snäckan.Har tänkt ringa dig flera dagar i rad nu men sen har det inte blivit så sorry gumman,,har inte glömt dig..Kommer ringa dig senare i dag eller i kväll.Är du hemma från jobbet i dag eller?

Inget skoj med ryggen hoppas att det blir bättre snart så du kan må bra igen...eller bättre..för det är inte skoj med rygg ont..Kan känna av det då coh då nu efter allt..men det går över så det är skönt.'

Hoppas att koftan finns på Mobilia när du ska åka dit och shoppa...I dag fick min prins stanna hemma från förskolan för han har så hög feber o mår jätte dåligt,,,synd om honom..får hoppas att han kan komma till skolan i alla fall på fredag så han får träffas sina vänner för nu var det ett tag sedan så inte det blir allt för länge mellan gångerna men vad ska man göra..man bestämmer inte när man blir dålig-..

Jag mår bra men tröt stort sätt hela tiden så det är skönt att det finns kaffe..men det börjar ta slut så nu får det bli beställning om jag ska orka hihihi...nä skämt o sida allt funkar så bra och William visar inget tendens av avudsjuka han är stolt över sin syrra och älskar henne jätte mycket....Ha nu en fin start på veckan snäckan så hörs vi av senare i dag.kram kram

2011-10-10 @ 11:56:12
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: Hanna

Svar: Visst är dressen fin riktigt hemma mys direkt;)

Angående våran jeep Nissan Qashqai så är vi riktigt nöjda med den fast vi har inte plus 2an våran drar ca 0.8 och den vi har är med bensin!!! Ni kommer inte ångrar er om ni köper en! Men som sagt jag vet inte vad plus 2an drar! Men det är en väldigt bra bil!:) kram

2011-10-10 @ 18:59:27
URL: http://blogg.mama.nu/star/
Postat av: Nina

den av fin :D



jo vi mår ok nu. alla är friska! men jag själv är så satans trött. va blå/vit om läpparna i sön. så ja börja käka järn nu. kanske därför ja känner mig så hängig. liksom noll energi till någe. så det är jobbigt. se om det hjälper, annars får ja gå till läkarn..



hur mår ni?

2011-10-11 @ 12:36:43
URL: http://deliciously.se
Postat av: Mamma till William och Wilma

God middag min fina vän.

Hoppas att det är bättre med din rygg denna höst onsdag.

Här är allt bra med oss alla,Trodde att Wille skulle gå till förskolan i dag men det fick han inte för så länge alla är hemma så får man inte ha barnen där så på fredag ska han dit några timmar så det inte blir allt för länge mellan gångerna så det är bra att han får träffa sina vänner några få timmar på fredag...Sen är allt som vanligen i gen nästa veckan men han ska inte vara där förs på tis o tors då..

Hoppas att ni mår bra alla på fredag så vi kan träffas alla här hemma för det skulle varit så skoj att träffa och bara prata o ha det mysigt :)

Ha en fin onsdag..kram kram

2011-10-12 @ 12:53:22
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: Mamma till William och Wilma

God eftermiddag snäckan..Jag vill bara ha min prins på förskolan sina 15 timmar så det blir de vanliga tiderna som innan men nästa vecka är det tis o tors men denna vecka är t hemma och han fick inte vara där då men de tyckte det var okej om han kom på fredag mellan 9 till 12 men det blir tidigare jag hämtar hem honom för de äter middag där sen ska de sova och han ska hem och mysa med oss..Så nu får vi hoppas att det kommer funka bra sen när man lämnar honom där de få dagarna han ska vara där..men det tror jag säkert..han behöver de timmarna med vänner...

Hoppas att du får en fin onsdag..Här sover barnen så vi bara slappar en stund till men sen är det ikea o sen maxi..

Hörs av så hoppas vi att vi ses på fredag.kram kram

2011-10-12 @ 13:58:40
URL: http://blondis81.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0