Stackars Liten

Den lille mannen fick en inte så trevlig present igår. Det började med att vackra älvor under näsan och stackarn blev bara snuvigare och snuvigare- När mormor och morfar kom upptäckte mormor att stackarn hade feber med.
Dock hamnade hälften av den flytande alvedonen på mormors tröja.
Det blev en lyckad födelsedags dag och kväll om än lite gnällig. Gick bara bra att vara hos mamma, pappa, mormor och morfar. Så fort farmor eller farfar försökte blev det bara gråt.

I natt sov jag inne hos honom då han hade svårt att andas av allt snor stackarn. idag är det jag som går och köper nässprey till den lille stackarn.



Bjuder på en gosbild med favorit katten.
Ska se till att fotografera presenterna och lägga upp bilderna.

Nu ska jag återgå till jobbet


Kommentarer
Postat av: Majsan

Usch då stackars lilleman :( Sedan P kaskadkräktes av flytande alvedon varje gång han fick det så gick vi över till sup (stolpiller) och de funkar så smidigt! Rekommenderas verkligen om han inte kan med den flytande varianten. Hoppas han kryar på sig snart :) Kram på er!

2010-08-18 @ 12:03:24
URL: http://style.dinturiel.se
Postat av: Majsan

Haha ja då är du nog miljöskadad :p

Haha ok, åh va trevligt. Jo, det hör nog till vanligheterna. Har också upplevt det.. två gånger med två olika ungar. Han hade säkert jättekul :)

2010-08-19 @ 13:06:12
URL: http://style.dinturiel.se
Postat av: mamma mindy

God kväll snäckan. Hoppas att det är bättre med Hugo denna fredag kväll.Här är det bra med oss men Wille är smått förkyld och jätte dålig i magen.Får hoppas att det blir bättre i dagarna...

Resan var jätte mysig..Vi kommer lätt resa upp där igen..Får titta efter en billig resa så vi kan åka upp där i höst med våra små vi tjejer..

Ha en skön helg.kram kram

2010-08-20 @ 17:26:53
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: mamma mina

God kväll gumman..Ja kolla upp om de har övernattnings lägenhet...Hoppas att det kommer gå snabbt för dig på jobbet...Känner med lita förkylning på gång..Men William är det bra men snuvig och dålig i magen....Vet inte hur många blöjbyten man har gjort denna dag..Vi har inte bokat in något mer än på söndag att vi ska hem till Tomas mamma över en middag. Sen får vi hoppas att William blir bättre så man kan gå ner till stan och gå på festivalen under dagen..men det visar sig hur han mår i morgon..Vad ska ni själva göra då? Ha en skön helg gumman.kram kram

2010-08-20 @ 21:31:14
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: mamma mindy

Hoppas att du får en snabb kväll på jobbet..När slutar du denna kväll då?..kram kram

2010-08-20 @ 22:19:33
URL: http://blondis81.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0