Suck

Har upptäckt att hjulen på vagnen är skeva, ett rätt så mkt och det andra lite mindre. Så nu måste jag in till affären och se om vi kan få nya hjul eller vad som händer.

Tjejen som var här och kollade skrivbordet var inte intresserad. Får vänta på vad de andra 3 intresserade säger om det hela.


Den nya "kattsängen"

Perfekt storlek för en liten Roones

Totti mannekängar Hugos drägellapp

Se om jag orkar lite målande innan kvällen

Kramar från mig och den lille i magen

Kommentarer
Postat av: Lovisa

Jag smäller av! Hur gulligt får det bli? :D

2009-07-15 @ 07:25:59
Postat av: till lovisa

visst e dom söta. Speciellt mellanbilden =)

2009-07-15 @ 08:13:38
URL: http://lusses.blogg.se/
Postat av: Nina

ååå ska han heta hugo??? din bebis?`åå ja älskar hugo. så fint. men mannens ena killkompis son heter det. så det va ju inte ens tanken. så trist då de heter likadant. är ju bebisar överallt så det är svårt med namn :D



ja hoppas verkligen att vi kommer iväg på en resa. det är solskyddsfaktorn som saknas nu. men det är ju ingen ide å köpa om vi inte kan åka iväg. slänga ut pengar på det liksom. känns inge skoj. så det avvaktar jag med..



det är en resevagn som går att fälla ihop som vi letar efter. en smidig att ha med på resan.- lite så.. men ja har hittat en som ja e kär i. ska till babylandpå fre å kolla in den. johan kommer sucka ihjäl sig :D haha babyland e farligt :P hihi..



ja det är så skönt att bara må bra för en gångs skull. tyvärr blev det kortvarigt då jag låg hela dan igår. utslagen å hade ont i huvudet å magen.. men idag är det bättre som tur e.



ska till mammagruppen vid 14 snåret.. ska bli trevligt..



hah kan tänka mej att det blir som övning å ta hand om en liten. men man glömmer sååå snabbt. tro mig. va ju hos en vän i förra veckan å ja minns inte att theo va mindre än sådär.. helt sjukt ju. vilken känsla :D



snart är din lille här.. myyyys!

krams

2009-07-15 @ 11:16:18
URL: http://modesida.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0