hmmm

Testkörde vagnen igen och då var det helt plötsligt minimalt som hjulet lutade. Undrar om De har med att göra att rooney legat i vagnen och på ng sätt tryckt till det.

Vi fick faktiskt målat igår. Det pilliga längst upp på fondväggen, lite tapet syns, men det försvinner nog när jag målar efter med takfärgen. Vi trodde att den lilla färg vi hade kvar skulle räcka men tyvärr inte. Har nederdelenav väggen kvar att måla.

Jakob tyckte jag var så sölig att det nog var bättre att han målade de andra väggarna. Så nu har de också fått sig en stryckning. Alla utom väggen mot hallen då det står grejor där för tillfället.( de som jag hoppades kunna flytta om tjejen hade köpt skrivbordet igår)
Då sambon skall iväg på golf ieftermiddag, tänkte jag måla taket och längst upp på resterande väggar. (om jag orkar)
Tänkte se om jag orkar städa lite i köket med.

Har börjat lägga mig redan vid 9 och somnar nästan dirket. I natt hade jag inte alls lika ont i ryggen. Sååå skönt.
Men Totti bestämde sig föra att flippa imorse och jamade och srang runder och välte lampor mm, samma som igår. hoppas att det inte blir en vana. Undrar om han känner på sig att det närmar sig tills vi blir fler i familjen.

Hoppas att alla får en bra dag
Kramar från mig och den lille i magen


Kommentarer
Postat av: Mindy

Godmorgon gumman..Inte bra att katten ligger i vagnen...första tiden är barn känsliga mot allt så det är bäst att den är ren från katt hår...bara ett tips till dig..I dag ska bli så våran livliga bebis :) så underbart det ska bli..Kan höras av ang lördag på dagen om att byta böcker...:) Får hoppas att man känner sig bättre under dagarna...är sliten i kroppen & ont i halsen..allmänt trött...t känner samma...så det är något som går i kretsarna..Ha en skön dag.kram kram

2009-07-15 @ 10:40:22
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: Mindy

Ska stanna hemma denna dag med för man mår inte helt hundra än..tar dagarna som de kommer..ska till läkarna i dag & titta på livet..:) ska bli så underbart...skoj att ni börjar bli klara med lillens rum..vi har bestämt att vi bytar rum nu på semestern men kommer inte fixa barnkammaren för hösten så det inte står allt för länge utan en bebis där inne..:) vill göra ha något att göra när ,man är hemma sen...Kram kram

2009-07-15 @ 11:12:34
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: Nina

ja älskar den med! fick den i doppresent. är helt kär i den ;D heh..



Hugo är superfint.. gillar det en massa.. är ju en stor skillnad när ni kan döpa honom efter nån. sånt tycker ja bara är mysigt!



jo vi köpte ju solskydd till honom. vore ju trevligt att kunna använda det nån gång mer.. har ju inte varit mkt sol här.. vill bara komma bort för en stund å äta god mat. grekland är det bästa jag vet!



hahah är de tråkiga? ja de ser ju likadana ut här. men de ligger ju så jäkla långt på utkanten. så det är lite svårt att åka komunalt dit. kanske tur det. annars hade ja väl varit där hela tiden :D



ha det så mys nu! :D

2009-07-15 @ 11:49:11
URL: http://modesida.blogg.se/
Postat av: Nina

eller hur :D



åå fick du oxå sms från mindy :D hihi..



de babyproffsen som finns här i sthlm är så röriga. man hittar aldrig någe plus att utbudet är inte lika stort.. det är jätte trist. har köpt nån enstaka sak där. men annars så är det dåligt faktiskt. sen kostar det lika mkt som babyland..



väntar på att theo ska vakna här.. så att vi kan gå å handla lite. hunden ska ut med. så det är fullt upp här..



va har du för dig? krams

2009-07-15 @ 16:34:16
URL: http://modesida.blogg.se/
Postat av: Nina

är lite jobbigt att laga från början. men ska ju bli lättare å lättare ju äldre han blir. så det blir nog mer mat å så senare i åldern..



det är värre då man är gravid med röken tycker ja.. usch ja mådde så dåligt. va ju dygnet runt liksom. å det kom in i sovrummet å vardagsrummet å spred sig. hemskt.. =/



ska iväg till brorsan på mat å match. så ja ska packa theos väska nu. han ligger å sover med mannen. så man får passa på lite :D



kram så länge

2009-07-16 @ 16:48:57
URL: http://modesida.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0