Usch och fy för att må illa

Det började i tisdags, mådde så illa att jag inte orkade göra ng utan gick hem och la mig.
Onsdag som skulle vara min lediga dag med städ och tvätt, blev bara tvätt. efter att ha kräkte in på förmiddagen spendarade jag dagen i soffan.
Fick gjort tvätten iallafall, tack gode gud att det finns en toa precis vid tvättstugan.
Idag mår jag iallafall lite bättre.
Hoppas bara att det håller i sig. Fick ställa in mina planerade fika och middag med mina kompisar inte kul.

Ikväll skalll jag och en gammal jobbkompis ut och fika, så förhoppningsvis mår jag inte illa då, ni får hålla tummarna för mig.
Dagen på jobb har börjat lungt iallafall så jag ser fram emot en lugn och inte allt för stressig dag

Ha de bra

Kommentarer
Postat av: Nina

oj nej det har jag inte. däremot var jag på en underbara barnmässa i stockholm.



Var inne och kikade på hemsidan lite där :D _169503.aspx" rel="nofollow">http://nemonet.swefair.se/templates/FlexiblePage_169503.aspx



vi gick på en söndag. men enda anledningen till det var att man fick en goodiebag (de 500 första besökarna). Men jag såg inget om det här. Tyckte det var ganska så mkt folk på söndagen bara. så det är svårt att säga vilken dag som är minst folk etc. jag skulle kolla på schemat, vad de har om dagarna och sen plocka den dagen som intresserar dig mest =)



å angående kö. man kunde köpa biljetter där med innan och då slapp man stå i kö- var en special lucka då. vet inte om det är samma sak där. men det borde det ju nästan vara?



vi var iaf där när dem öppna. tom innan. en sak till med att komma då de öppnar är att alla gratisprylar som de brukar dela ut överallt dem är inte slut. för vi kom ju dit vid 10 och när vi gick hem vid 12 så var det mesta redan slut.. vet inte om det berodde på att det var på sön vi gick på..

2009-02-05 @ 10:32:20
URL: http://modesida.blogg.se/
Postat av: Lovisa

men va jobbigt!! usch och blä :/ tycker synd om dig!

hoppas Verkligen att det är bättre på lördag!

Kraaaaaaam

2009-02-05 @ 18:57:15
Postat av: Mindy

Hej gumman.Hoppas att du mår bättre & får en skön fredag.Nu ska jag på blogg fika..Du får följa med nån gång på en blogg fika...:) Kram på dig

2009-02-06 @ 10:51:28
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: Nina

å då skulle ja ta den dagen. vi fick ganska så mkt nämligen.. å plus att de ger ju även sådana väskor i den kön som man bara går in på.. det var jätte smidigt för dem! å så just att man är där tidigt så att man får valuta för pengarna ;)



du vet jag hade 10dar kvar till förlossningen då jag var där. och alla stanna och fråga mig om jag var gravid????!! ehm nej ja har bara en sån här mage för att det är roande? iaf. fick en massa paket för gravida. min vän som har en son som då var 1½ fick en massa prover. jag fick det med då, men jag gav mina till henne. sen fick man blöjor, tandborstar, tandkräm. allt för barn då.. ska leta upp den sidan. ja blogga nämligen om det, så får du se :D

2009-02-06 @ 13:52:41
URL: http://modesida.blogg.se/
Postat av: Nina

http://modesida.blogg.se/2008/november/underbara-barn-massan.html



där har du :D

2009-02-06 @ 13:53:58
URL: http://modesida.blogg.se/
Postat av: Nina

krya på dig!

2009-02-09 @ 14:59:42
URL: http://modesida.blogg.se/
Postat av: teddy

Hej hej vännen.

Det är alltid skoj att läsa om bloggerskor som blir gravida med små underverk. Så skoj att följa er. Illamåendet är som sagt inget att hänga i granen men dock ett bra tecken på att allt är som det ska. Har du prövat handledsbanden???

Finns på apoteket att prova mot illamåendet.

Inskrivning på MVC?

kram kram

2009-02-09 @ 19:04:30
URL: http://caitlin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0