Soligt

Vaknade till en härligt solig dag. Fast här hemma har det varit kräk och kisstorkande och en massa städande.
Börjar med att lillen kissar ner hela mig och tvättmaskinen.
Sen sätter jag honom i babysittern i köket för att jag ska röja lite där.
Lämnar rummet för att hämta nappen till honom och hör ett plaskande, jahop då har han spytt, in i köket för att torka upp. Men spyan e bakom lillskrutt och på bänken, hmm det var en katt som var skyldig denna gng.
lillskrutt och jag går in i vardagsrummet och han äter frukost nummer 2.
När vi kommer in i köket igen och jag sätter en sovande skrutt i sittern, sover hann ng min för att sedan även han börja spy en masssa, hela sig själv och den nytvättade babysittern som han igår bajsade ner.
Så det blev ett bad och köket och kakorna jag höll på med får vänta.
Mina två stackars små skruttar.

Igår var jag en vända in på jobb och hälsade på, åå kul det var att se alla igen, skrutt var så duktig och blev bara gnällig på slutet då han blev hungrig. Min kära vän mötte oss i dörren och höll lillskrutt i princip hela tiden, han gillar henne starkt. De andra ville ju så klart också hålla. Alla tyckte han var såå söt och flera ville helt plötsligt antingen ha fler barn eller barn över huvudtaget.
Skrutt fick en jättefin present med, STORT TACK alla för den fina lära gå vagnen.
bilden lånad från Brios hemsida.

Nu är det ammning och sen ska vi se om vi hinner med att baka också
Hoppas att ni får en bra dag

Tävling


Är med i en tävling på den här mysiga tjejens hemsida

http://apieceofthoughts.blogg.se/



VINN ETT PRESENTKORT PÅ 500KR ATT HANDLA FÖR I OLIKTS BUTIK ELLER WEBSHOP!

 

PÅ FREDAG ÄR DET AFTER WORK PÅ OLIKT DÄR DU FINNER DET SENASTE HÖSTMODET!
DE HAR ÄVEN TA 3 BETALA FÖR 2 I HELGEN!

KIKA ÄVEN IN PÅ DERAS WEBSHOP!!! ELLER DERAS HEMSIDA!!!


Babysim

Imorse anmälde jag den lille skrutten till babysim, ser fram emot det. Han älskar ju att bada här hemma, ska iallafall bli intressant att se vad han tycker.
http://www.swimmix.se/ här ska vi börja, det är precis där min barnmorska har sin mottagning.

Ikea besök

Lill skrutt sover middag, så då får man ju passa på att skriva en rad här inne.
Vi har haft finbesök här idag i form av morfar. Tack för alla sakerna =)
Det blev en fika och sen vidare till ikea. var verkligen stort och väldigt mkt folk.
Som ikea family medlem var det 200 kr rabatt på den säng han skulle ha, men det var ju utan madrass, så med madrass gick det på runt 1500, inte så billigt. Ska se om man kan köpa den billigt på blocket istället kanske.
Eller om ng annan har det billigare kanske.



Dagens inköp, korgarna ska häng i badrummet, för förvaring av saker till blöjbytet.
Nu ska det röjas lite här och veckoplanera matsedeln och sedan vila lite
hoppas att ni får en trevlig dag

Bilder

Tänkte lägga in lite bilder på alla de fina presenter vår skrutt fått. Dock är batteriet slut i kameran men så fort den e laddad.

Inget roligt väder att vakna till idag, regningt och ruggigt. Fast jag har ju alltid älskat regn.
Idag var det tänkt att jag skulle ta en runda till ikea, men orkar inte riktigt, så jag myser med mina killar framför Twilight istället. Vad tycker ni om den serien? Alskade första boken men 2:an tycker jag Edward blir en riktig mansgris, försöker bestäma över Bella. Bok 3 började jag läsa men den gav jag upp efter ett par kapitel, gillde den inte alls som den första boken. Får se om jag orkar ta mig igenom den ng gng.


Nu blir det pizza här ska bli gott.
Kvällen spenderas hemma hos sambons föräldrar. Hoppas att lill skrutt pratar en massa så att de också får chans att höra honom.
Ska ringa Js bror och se om han kan skjutsa oss, vi har körförbud på bilen då sambon missat att den skulle besiktigas, så vi är billösa fram till besiktningen, som tur var är det tisdag det ska göras på så inte för lång väntan.
Lill skrutten gillar sin pingu, men inte är det fötterna som han biter i (de är bitringen) utan näbben =) såå duktig som kan hålla den själv med.
Det är så härligt att se honom utvecklas
Ha en bra söndag

 


Veckans film

Så precis little miss sunshine. Rolig och bra var den. För lite yngre publik.
http://cdon.se/film/little_miss_sunshine-630062

Nu är det sängen som gäller för min del.
Imorgon är det middag hos svärföräldrarna som vanligt och jag ska försöka lägga ut lite saker till försäljning på blocket.

Är det ng som är intresserad av tyg blöjer från Bambino mio kanske. Har från nyfödd upp till 7 kg, hojta till.
Funkade inte alls på vår son tyvärr.
Nedanstående paket är det, med 8 extra blöjinlägg, 3 paket rispappar a 100 st, en speciall necesär för de smutsiga blöjorna, och extra blöjbyxor både för nyfödd och upp till 7 kg.


Shoppingtur

Inget roligt väder att vakna till, hösten är här för att stanna. Får helt enkelt göra det bästa man kan med den.
Som tur var är det inte jättekallt ute iallfall.

Medans J var hemma med lillskrutt passade jag på att ta en runda nere på stan.
Första stoppet var babyproffsen för inhandlande av ett större baby badkar då ikeas har blivit för liten, för vår långe lille man. En liten bit/skallra i form av Pingu fick också följa med hem. Skrutt verkar  faktiskt gilla den.

På vägen hem var det inom mobilia och onoff för en ny dator. Min mac funkar inte som vden ska och jag e innerligt trött på att inte komma åt alla internetsidor jag vill in på.
Denna gng blev det en vit minipc från asus en Eee PC, gillar verkligen den.

Nu ska jag mysa hela lördagen lång med mina favorit pojkar, varpå den ena för tillfället håller på att lämna en present till mig i inte så trevlig form i blöjan =) thanks hun.

Hoppas att ni får en trevlig lördag

Vilken morgon

Vaknar av att det är blött i sängen, har läckt hur mkt bröstmjölk som helst härligt.
När man väl går upp är det grått trist och regningt väder.
Måste även kila ner till fastighetskontoret då de inte svarar i telefon, hör luktar rök, cigarett rök i halen och lilla toaletten, inte bra med ett litet barn som ska behöva andas in detta, igår stank det i hallen och när jag öppnade lilla toan höll jag på att kräkas. Inget utsug heller i ventilationen det blåser in istället när man sätter handen på det. Nice. Har klagat på det innan men det hjälpte inte, nu ska jag ner och bitcha om det lite till måste bara klä den lille först.
Suck suck och åter suck =(

Starbucks

Whoppppie, läste på http://www.starweb.nu att Starbucks ska öppna i Sverige, tyvärr i Stockholm. Men förhoppningsvis kommer det till Skåne med, älskar Starbucks.

Läkarkontroll på BVC och Skidsemester

Det blev en tidig morgon för mig och skrutt idag. Vid 7.15 var vi uppe.
Kontrollen gick snabbt som vanligt och skrutten hade växt på längden, gått upp i vikt (över ett halvt kg) och huvudmåttet hade ökat. Läkaren kollade ögon, hals, höftlederna och lyssnade på lungorna. Allt var bara bra, de tyckte att han såg väldigt klok ut vår lille skrutt. Blev väldigt stolt. Hon la honom på mage och kollade nackmusklerna, och höll sina händer mot hans fötter, då försökte han åla sig framåt, såå söt. Läkaren tyckte att han var stark i nacken och kroppen. Såååå stolt man blir =)
Nu blir det bara besök 1 gng i månaden, då han utvecklas som han ska. Nästa gng vi ska dit är 2 dagar innan min födelsedag och då är det även dax för första vaccinationen med. Ska bli intressant att se hur han reagerar på att få spruta. På sjukhset reagerade han inte när han fick spruta eller de tog blod från honom, men han var ju så liten då. När de tog blod ammande han dessutom så det kanske var därför han bara ryckte till lite när de tog blodet. Vi får se.

Annars blev det lite röjt igår inte mkt, men jag orkade verkligen inte.
Jag han med att baka min kära väns underbar muffins, http://blondis81.blogg.se. mums så gott.
J och jag pratade även igenom mamma och pappas förslag att vi vecka 1 skulle iväg till sälen och åka skidor i en vecka.
Jag hade redan varit inne och kollat upp alla priser och det skulle inte bli dyrt. Såå sälen here we come. Nu gäller det bara att ringa och boka kattpensionat till pälsklingarna. Brukar bli rätt fullt just över högttider så jag ska slänga mig på luren redan idag.

Hoppas att ni får en bra onsdag


2 månader

Tiden bara rusar fram, i lördags blev lille Hugo 2 månader. Han har börjat greppa saker med båda händerna =)
Hans två månaders dag spenderades först på golfbana med sin mamma,pappa och morfar. Morfar lyckades få tag på en golfbil så där åkte morfar jag och skrutt. Det blev bara 9 hål, men kallt var det. Skrutt satt i sin baby björn, med min röda overall och en specialsydd fleece filt på björnen (tack mormor)
Tack morfar för golfbilen. Trevligt hade vi det iallafall.
På kvällen var jag på tjejmiddag med mina kompisar och alla barn var med. Stackars A såg väldigt chokad ut när skrutt + Ms 2 yngsta satte igång att skrika, stackarn, hoppas inte vi har avskräckt henne från barn nu.
Kvällen var väldigt lyckad, god mat och gott sällskap.
Skrutt fick en massa mer presenter, tack tjejer.
Nu är det tillbaka till vardagen igen efter en mysig helg med nära och kära.
Imorgon är det dags för BVC och läkarkontroll.
Sen är tanken att jag och min kära vän ska till Ikea på invigningen, men tyvärr fick vi s

Hus

Kom på att jag totalt glömt att uppdatera om hur det ser ut med det.
Tyvärr fick vi inte så mkt lån från banken som vi hoppats på, det vi fick var för lite för att vi skulle kunna hitta ng i de områden vi vill bo i. Vi fortsätter titta, för kanske men bara kanske har vi tur, nu vet vi ju iallfalla vad vi har att röra oss med på ett ungefär.
Funderar lite på att börja jobba halvtid ng dagar i veckan när lillen är runt halvåret. Då kan vi få mer lån nämligen.
Allternativet är att vända sig till en annan bank, ska göra lite undersökningar så får vi se hur det blir med den saken.
Vill gärna slippa börja jobba tidigare, för som min kära vän poängterade, orkar du verkligen det. Och hon har rätt gör jag verkligen det. Men vi får se som sagt.
Så som det ser ut nu ligger allt på is ett tag framöver, men man vet ju aldrig =)

8 veckor

Idag blir vår lille skrutt hela 8 veckor. tänk vad tiden går snabbt.
Helt underbart att ha honom här, det är svårt att föreställa sig sitt liv utan honom.
Han är lite snuvig den stackaren, men det värsta släpper med lite koksaltlösning och en näsfrida.
Så ett litet tips till nyblivna föräldrar, införskaffa det. Det tar inte bort snuvan men det underlättar väldigt mycket för dem.
https://www.babyland.se/new_article_list.aspx?Action=Search&SearchString=n%e4sfrida&SearchCriteria=1
Här kan man hitta den om man skulle vara intresserad.
Helgen har spenderats hos mina föräldrar, lika trevligt och gott som vanligt.
Nu är det tillbaka till vardagen som vanligt igen. Får se hur mkt vi får gjort idag, man får passa på när de små sover.
Så idag ska jag försöka hinna med:  Sortera lite papper
Köra en maskin tvätt
Röja
Tänkte också hinna med en liten promenad med den lille, bäst att passa på när katterna sover så de inte försöker smita ut med oss.
När sambon kommer hem ska jag åka iväg till mobilia för att handla mat för veckan. Vill inte riktigt ta med den lille dit än, inte mitt i förkylningstider iallfall.
Imorgon blir det fika hos min underbara vän, längtar tills hennes prins gör oss sällskap. Våra prinsar kommer få det så roligt tillsammans tror jag, eller vad säger du gumman ?
Onsdag ska jag ner på stan och hämta upp lillens åkpåse, blocket fynd. Och på kvällen kommer hans morbror och moster och hälsar på, de har inte sett honom på ett tag nu, ska bli kul =)
Fredag bär det av till Helsingborg igen, för på lördag har jag tjejmiddag med mina kära vänner. A och M ska få träffa H för första gng, kommer bli kul. Och min kära mamma ställer upp med hämtande och lämnande så vi slipper ta bussen Em, skönt va.
Nä nu ska jag ta tag i dagen och se vad jag kan få gjort här hemma
Ha en bra dag

RSS 2.0