Glad Påsk..

Påsken börjar närma sig sitt slut. En dag kvar på ledigheten och då kommer vi fixa massa här hemma. Bäst att passa på när man är ledig. Hoppas att ni har haft en lika underbar påsk som vi har haft. Vädret har varit riktigt underbart. Igår solades det lite på mamma och pappas balkong mellan fixandet inför påskfirande. Och idag har jag och två av mina närmsta vänner passat på att njuta riiiktigt ordentligt i Hbg. Vi har gått en massa och tog tillfället i akt att känna på vattnet brr. Påsk helgen Inledde helgen med tjejmiddag på fredagen.
 
Sista veckan på praktiken. Vemodigt men ska dock bli skönt att träffa vännerna i skolan och att inte behöva gå upp så tidig.
 
Sommaren är ju som sagt tanken att Turkiet och Kas väntar. Måste verkligen sätta igng beach 2014 nu, men såååå segt då jag älskar allt onyttigt. Blir nog till att köra på WW + träning igen. Se om man får med mannen på det.
 
Vi är tillbaka hemma i Malmö igen. Skönt men vår lägenhet är vaaarm om man jämnför med päronens. Jag vill flytta till hus nuuuuu.
 
Bjuder på några bilder från helgen:
 
På väg upp till Hgb i fredags.
Tjejmiddag hos Annie
 
 
Härlig utsikt...
Norra hamnen i Helsingborg
Avslutar med bilder från sonens tilltänkta teater, men sen blev han så blyg att han inte vågade. Dock hade han förberätt jättefint och satt ut små stolar som jag och mannen skulle sitta på. Söte
 
 
Nu ska lägga den lille här hemma.
 
Trevlig Söndag från mig och lill älsklingen
XoXo

Praktiken är full gång...

Idag har jag påbörjat vecka nr 2 på praktiken. Trivs verkligen som fisken i vattnet. Väldigt utmanande då ingen av barnen har svenska som första språk. Vissa kan bara ng enstaka ord så det blir en massa pekande och teckenspråk, men det ger en så mkt och utmanar en, man måste verkligen tänka. Vi läser mycket böcker och det älskar barnen. Den gruppen jag var med förra året var inte alls lika intresserade av detta. Kultur skillnaderna märks.
 
Snart ligger påsken för dörren och som vanligt kommer den att spenderas hemma hos mina föräldrar. Påskhelgen på börjas med tjejmiddag med mina gamla gymnasie kompisar. Hade turen att träffa dem även förr förra helgen på Annis inflyttningsfest.
 
Innan kvällsmaten passade familjen på att ta en promenad till sonens favorit lekplatser. Lite hundmys på vägen vankades också då vi sprang på både Muffi och Cham och den ubersöta golden valpen som bor i vår trapp.
 
Nu försöker mannen natta en ovanligt pigg liten kille, som vi har nattat i 1.30h min nu, fattar inte varför han inte vill somna idag, han är sååå trött. Sen blir det säsongstart av Game of thrones, cant wait.
 
Förresten skickades ikväll in en ansökan om att gå med i vikariebanken för förskolor här i Malmö. Har försökt gå med i nästan ett år nu, alltid har det stått samma info, att det håller på att gå igenom sina ansökningar. Nu vart det helt plötsligt omorganisering i systemet. Väldigt intressant då bristen på vik är väldigt stor.  Men efter att ha pratat med praktiken, fick jag numret till fsk förvaltningen och ringde dit. De tyckte det var konstigt att det inte gått att anmäla sig och jag fick nummer till Vik banken som jag sedan ringde. Fick mailadress av dem och nu är det bara att vänta =) håll tummarna för mig. De på min praktik vill gärna ha mig som vikarie =)
 
Bjuder på lite bilder fr kvällens promenad
 
 
På praktiken tjuvstartade vi Påskpyssslet. Nedan är ng av barnens fina alster.

 
 xoxo

RSS 2.0