Rapport...

Är det jag kommer ägna mig åt idag. Har hittat en massa massa info, nu gäller det bara att få ner det på papper. intressant ämne, men tyvärr har vi inte möjlighet att gå in på djupet då själva rapporten bara ska vara på 3 sidor suck. Jaja bara att göra det bästa av det hela.
 
Mkt inplanerat denna veckan. Igår var det gastroskopi, min snälla pappa följde med så jag slapp vara orolig. Dock visade den ingenting så nu är det bara att gå vidare med utredningarna och se vad fan detta är för ng. Jäkla mage suck, minsta lilla jag äter fel så får jag sjukt ont. Det som funkar ena dagen funkar inte nästa.
Ikväll är det idrott för sonen, imorgon ska vi till ng vänner och äta, lördag Helsingborg och söndag är det middag hos mannens farmor. bussy bussy.
 
Nu blir det att laga lite lunch innan jag fortsätter med min rapport.
 
I helgen blir det inplanering av semester, Spanien här kommer vi, som jag har längtat. Min Spanien abstinens är nu så stark att jag bara måste ner, saknar otroligt mkt att inte åka ner varje år.
 
Bjuder på lite bilder från när vi var där 2011.

 
Lär bli en massa strand och poolhäng i år, precis som vanligt. Men även utflykter kommer tas.
Nu ska jag ta mig ut i köket
 
xoxo
 
 
 

Hemma med sjuk liten kille...

 
 
Jahopp, istället för att infinna min på gastroskopi är jag hemma med en liten kille som är snorig, hostig och har ont i halsen. Fick dock snabbt en ny tid så det tackar vi för. Dubbelkollade även med henne ang smärtstillande som Alvedon och pandodil då jag fått två olika info om jag får äta det. Visar sig att det inte är ng problem och att jag har varit sängliggande helt i onödan då jag kunnat ta tabletter egentligen, suck. Ja ja tur man vet med säkerhet nu iallfall.
 
Den lille är gnällig och vill helst inte göra mkt alls, how could blame him. Dock är en tur ner till affären nödvändig för inköp av lunch mm.
 
Blev godkänd på min muntliga eximination så jäkla gött, 2 skrifftliga kvar bara. Nästa kurs ser ag tyvärr inte mkt fram till då det är såå mkt att göra. Men det löser sig säkert som allt annat har gjort...
 
Varit dålig på att ta mina järntabletter så min ork har varit nere på noll,  som mina vänner säkert har märk...
Men är på väg uppåt igen känner jag så det är skönt...
 
Igår blev det isbanan med den lille, som han tjatat om det. Vi stog i nästan 20 min för att låna skridskor till honom. Betalar inträdet och han och mannen kommer ut på isen och nej, plattfal, men han gillade det inte alls, mannen försökte och försökte men icke, han tyckte det gjorde ont i fötterna och så halkade han ju sa han lol.
Kommer dock ge det ett försök till med raggsockar i skridskorna ska det säkert bli bättre =)
 
Nu har Walking dead kört igng igen awsome, ska bli spännande att se nästa avsnitt =)
 

Avslutar med en favobild på den lille sjuklingen
 
xoxo
 
 
 
 
 

RSS 2.0