trötter...

Kvällsjobb eller man kanske snarart skulle säga nattjobb, men snart slutar jag för idag. Kvällen har gått sjukt snabbt så det är skönt. Idag skulle jag hinna med en analys av vårt arbete, nu ikväll kunde jag sätta mig med den. Skönt att det inte har ringt så mkt.

Hade väldans probem att få nätverket att fungera hemma, utan det kommer jag inte åt arbetet på docs. När jag väl fått det att fungera ringder det från dagis. Den lille var tydligen superdålig i magen och de trodde det var maginfluensa, efter som det går inne på andra avdelningen. Meen jag hade ökat dosen av laktolos imorse så det var det som ordsakade det som tur var. Note to self, ge detta på eftermiddagen efter förskolan inte före, stackars liten.
Idag har Malmö bjudit på helt underbart varmt och skönt väder. Enligt väderleks rapporten är det fortfarnade 17 grader ute =( . Får gärna vara svalare på kvällen då det blir sjukt varmt inne hos oss. Så det blir nog soffan för där blir en lätt bris från ventilations fönstret. Eller kanske släpa in fläkten, får se hur jag pallar.
Nu hoppas vi på lika underbart härligt väder imorgon =)
sov så gott mina vänner
Favvis i repris, här hoppas jag att vi ska spendare mkt tid i sommar.
Får bara pussla ihop det med resten av familjen

En solig härlig dag

Strålande sol om än lite blåsigt bjöd Malmö på igår.

Vi började tisdagen med frukost hemma hos föräldrarna och åkte sedan tillsammans till deras stuga. Hugo var överlycklig då det var en massa maskiner som blivit utsorterade och stod och väntade på att transporteras till tippen, lol tänk att en jordfräs kan vara sååå rolig.

Passade på att kolla igenom skåpen. och till min förvåning hittade jag delar av den fina te servisen jag fått av Js mormor i 25 års present. Jag visste att jag hade sett servisen någon annan stans =)

Passade även på att kolla på mitt fina dockskåp/skrivhurts som min gammelmorfar Sture har gjort. Mannen vill inte ha in det i lägnheten och förrådet e fullt (kanske ytterlige en rensning)

Eftermiddagen spenadera vi med Maria och hennes barn i parken. Super mysigt men blåsigt.

Idag har det varit plugg som gällt. Kvällen vigs åt jobb, ett riktigt långt pass har jag idag. Men som tur är, är det inte så mkt kö utan mest lungt här idag.
Har suttit och letat recept till det jag ska bjuda min kära vän och hennes barn på. Det blir Lchf är tanken.

Även idag har vi blivit bjudna på strålande solsken och värme, härligt.
Då mina solglasögn M. I. A  har jag förblit inne idag. Misstänker en lite klåfingrig man, men var han har lagt dem är och förblir en gåta. Även ett kinderägg har försvunnit.Byggare Bob

  Hoppas att ni har haft lika fint väder.

 


RSS 2.0