Finaste goodiebagen...

Idag fick jag hem den fina morsdags goodie bagen jag vann från sojkawalles event.
 
Tack så jättemycket en än gång tjejer.
 
 
Här i Malmö strålar solen. Riktigt underbart väder har vi.
 
Kram på er från mig och sonen 

Vann en Mors dags Goodibag från Sojka och Walles Event...

 
Fick ett mail att jag hade vunnit ovanstående goodiebag från Sojka och Walles Event.
Såå glad, tack så himla mkt =)
Nu väntar jag med spänning tills det dyker upp här hemma hos mig
 

Utflykt och picknick...

 Som alltid blir det även i år en utflykt med pappa på hans födelsedag. Denna gng var det bara jag och sonen som kunde... Men mysigt ska det bli, maten är inhandlad och vi är på g...
 
 
Igår hade vi en mysig eftermiddag på folkets park med en av sonens bästa vänner, hans mamma och syster...
 
Det var varmt och skönt och killarna tog sig ett härligt bad...
 
Hoppas ni får en bra start på helgen :) 
 
Kramar från mig och sonen

Underbart väder....

Äntligen verkar sommaren vara tillbaka. 
Förskolan är stängd och jag håller på med detta medan sonen spelar spel...
 
Sen blir det till att packa då vi ska till Hbg senare idag :) 
Innan dess väntar dock Folkets park en stund med en av lill älsklingens bästa vänner och hans mamma och syster. Härlig eftermiddag inplanerad med andra ord :) Hoppas ni har lika härligt väder där ni är.
 
Kramar från mig och min lille älskling

Regndagar...

Suck, nu har det blivit höst här igen, har haft ng dagar med regn. Jaja det blir säkert bra väder igen snart.
Igår lämnade jag in den näst sista delportfolion i skolan, i form av en ljud fil. Är dock rätt säker på att jag kommer få göra om den då den endast skulle vara 5 min och jag hade 6.15. Ng irriterande, men hur tusan ska man få in allt på den lilla tiden. Mkt bättre att lämna in skriftligt tycker jag.
 
Idag har sonen halvdag på fsk då den ordinarie personlen ska på utbildning eller vad det var, så 12 hämtar jag den lille sen får det bli en runda till Emporia då vi behöver uppdatera min skogarderob och sonens klädgarderob. Ska bli mkt intressant att se hur mkt han orkar med, får väl muta honom med en glass kanske =)

Efter det blir det lekdejt med min bästa vän och hennes två underbara barn och en annan kompis och hennes 2. En mysig eftermiddag att se fram emot med andra ord.
 
Just nu har jag lite pause i läsandet, men snart blir det till att återgå. En bok och två avhandlingar och ett häfte, lär ju ta en del tid. Som tur är har vi inte litteratur seminariet förrän fredag nästa vecka.
 
Fick lite roliga rabattcheckar med posten idag, dock till Ica maxi i Helsingborg, hur tänkte det där, tror de jag åker till Hbg för att storhandla lol
 
 
Får ge den till mamma och pappa helt enkelt.
 
Tänkt bjuda på lite bilder från gångna veckor.
Vattenkrig mot grannen
 
Stackaren ramlade på stengolvet på ica i Landskrona och spräckte läppen, en del blod. Här är hans "plåster"
Nu förtiden ska han bygga själv efter instruktionerna, detta legot är för 6 år och uppåt, impad att han fixar det helt själv =) Stolt mamma.nu. Jag passar på att plugga.
 
 
 
Hugos älskade morbror och moster var på besök, vi passade på att ta en runda till lekplatsen.
 
 
Nu blir det till att återgå till pluggandet.
 
Kramar från mig och min älskling

Mys söndag...

Mannen jobbar idag med, 7 dagars vecka för honom. Lite tråkigt att vi inte fått ha honom hemma hela helgen känner jag. Speciellt som han åker till Kristianstad på måndag morgon och sen kommer hem tisdag kväll. Men vi klarar oss den lilla mannen och jag =) Massa mor och son mys blir det. Blandat med skolarbete, har en portfolio som ska vara inne på tisdag. Ska försöka skriva klart idag.
I kväll blir det som vanligt söndagsmiddag hos svärisarna, skönt att få slippa laga mat. Sonen är överlycklig då han får leka med sin favorit farbror Markus.
Bjuder på en gammal favo bild på sonen.
 
Skulle köpa ny solhatt från le petit bateau (samma som på bilden) men babyshop hade bara upp till st 4 år. Suck. Hittade dock solhatten från förra sommaren (även den samma) när jag sorterade bland babykläderna i fredags och den passade faktiskt fortfarande yay.
 
Nu ska jag försöka koncentrera mig och få lite skolarbete gjort här hemma.
 
Hoppas att ni har haft en mysig helg som jag har haft.
 
Kramar från mig och min älskling
 
 

Härlig dag med finaste brossan och svägerskan..

Sådan stressig dag man hade igår. Först eximination i skolan. Sen blev det en promenad med finaste Alma till triangeln med lite stop emellan. Vi hade dötid innan mitt jobb möte :) Fixade min födelsepresent från föräldrarna. Värdens skönaste gympa skor. Såå nöjd. Sen blev det bussen och en runda på emaus björkå innan vi skilldes åt. Mysigt att spendera lite tid med sina vänner :) . I onsdags ringde han som är fsk chef där jag har praktik och erbjöd mig sommar jobb såå jäkla gött. Igår var jag där på möte och såg lokalerna och träffade pedagogerna. Otroligt trevliga  och härliga så jag är säker på att jag kommer trivas som fisken i vattnet :)  såå otroligt glad. Sen blev det hem för att handla mat och upp för att städa och fixa maten. Mannen hämtade sonen. Sen kom Tina och hennes familj. Hade en jättetrevlig kväll. Tack fina ni :) 
Idag har min bror och hans fru varit på besök under dagen. Såå kul att se dem då vi inte sets sen december. Käkade lunch och tog en vända till lekplatsen med H. Nu väntar h och jag på pappa som varit och jobbat hela dagen.   
Hoppas ni har haft en lika mysig om än stressig början på helgen som jag haft.
 
Xoxo

Vip Bloggare för @SojkaWalles

Skulle gärna vilja bli Vipbloggare för @sojkawalles. Hade varit kul =)
 
 

Underbara klämdag...

Sååå härligt med lång ledigt, vi njuter för fulla muggar här hemma =) Solen strålar och det har varit riktigt sommarväder här i Malmö. Igår blev det en tripp till ikea för inköp av nya köksskåp, japp vi gör om igen. Mannen här hemma håller på att bli galen då jag alltid ska göra om och förnya lol. Nu står han här och svär och försöker sätta upp våra skåp =) 
Igår hanns det även med lite fika i grannarnas trädgård, myyys.
Idag försöker jag övertala mannen att vi ska åka hit :
 
                                       
 
 
Får se hur det går med det =)
 
Fick hem snyggaste sandalerna från Sportamore. Inte första och heller inte sista gng jag beställer därifrån. Frifrakt och aldrig ng problem om det skulle bli fel. Stort plus för otroligt trevlig och hjälpsam personal på kundservice med. 
Dagens tips =)
 
 
Bild lånad från deras hemsida. Tyärr var spännet sönder så jag fick skicka tillbaka dem, men med deras snabba leverans dröjer det inte länge innan jag har ett par nya =) 
Otroligt sköna och perfekta till semestern.
 
Bonborst
Sen måste jag även slå ett slag för min mammas borstbindarkurs. Var med och band förra helgen. Jättekul =)
Den första borsten är en rotfrukts eller svampborste och den sista en frisör borste (mannen klipper ju sig själv här hemma) Har även tidigare gjort babyborstar. Finns en massa olika borstar man kan binda. Bla en brödpensel till att pensla bröd med, bästa brödpenslen jag någonsin haft iallafall. Perfekta presenter och att man sedan gjort det själv är ju x roligt. 
 
Skulle man var intresserad håller hon kurser lite då och då.
 
 
Nu ska jag återgå till min frukost och fortsätta njuta av dagen
 
xoxo 
 

RSS 2.0