Flying solo......

Mannen är iväg med lumparpolarna. Sonen på semester. Mamman ligger och kollar tv :) Vad jag egentligen borde göra:
*Baka till ikväll
*Sortera
*Fixa i lilla badrummet

Ska bara kolla lite film till och njuta av ensamheten lite till

Skor i retur

Fick skicka tillbaka skorna igen. Konstig str på Sorelos skor. Jaja i vilket fall så hittade jag dem nästan 400 kr billigare på sportamore istället och med svart längst upp istället för vita. Invigde dem i går och idag när jag gick till förskolan fick jag en sådan skoskav så det blir nog andra skor imorgon, ajjj.
 
Idag har förskolan där jag har haft praktik stängd då det var kompetensutveckling. Jättekul att vara med, vi hade bla en föreläsare som gick igenom pedagogisk dokumentation, hon var verkligen super bra och man fick en massa massa tips =)
Imorgon är det tillbaka till det vanliga igen, dock är det ju sprotlov så inte så mkt barn.
 
H är iväg på semester i Spanien så vi har barnledigt denna veckan. Kan ju inte annat än att säga att jag är ng avundsjuk, hade det inte varit för praktiken hade ni hittat mig där borta med. Som vi saknar vår lille älskling.
 
Eftermiddagen har beståt av röjande och kvällen kommer bestå av tvätt. Tänkte plugga men grannarna har haft hög musik så det var inte ens lönt.
 
 
Favorit från repris från sommaren 2011
 
Hoppas ni får en bra start på veckan
 
xoxo

Totalt slut...

Hade en riktigt bra dag på praktiken och fick bara positivt för min praktik av läraren från högskolan. Hon sa att ja uppnådde målen för kurs 1 . Sååå skönt.
 
Mannen lagade rikitigt god mat idag, hemmagjord Bearnäs, klyftpotatis i ugnen och fläskfile.
 
Sen vart det träning på det. Nu är man äntligen hemma efter en runda i affären innan hemgång. Trött men nöjd.
60 min body balance + 40 min promenad idag, skööönt.
 
Kommer börja ta med egen frukost till förskolan och dricka på vägen dit. Gillar inte det brödet de serverar och kommer istället göra smoothies att dricka på vägen dit mums =) Kommer även se till att hoppa mellanmål och även ta med smoothies till det, en med havrekli och en med havregryn, fullkorns. Måste komma i klänningen till bröllopet bara måste.
 
 
Avslutar med en sommrig bild på mina älsklingar, vinter har igen tagit sitt järntag och det snöar för vad som känns som 70 gng. Enough is enough
 
 
xoxo
 
 
 
 

Nya vinterskor

Då jag är extremt trött på att jämnt och ständigt frysa om fötterna fick ett par nya vinterskor flytta in. Hade 3 från början. 1 par gick sönder och åkte i soporna. 1 par läcker, vet inte om de är sönder eller behöver inpregneras. Det sista paret är superjobbiga att ta på sig och jag svär varje gng. Dessutom höll jag på att frysa tårna av mig när jag stod ute på lekplatsen med ungarna.
 
 
 
 
 
 
Bild lånad från Brandos.se
 
Brandos har nu 20% så det kunde ju inte bli bättre. Nu väntar jag med spänning tills de kommer hem, hoppas på att det passar, man vet ju aldrig med skor. 
 
xoxo

Huvud axlar knä och tå

Praktiken satte igång i måndags och jag trivs verkligen som fisken i vattnet underbart.
Körde lite huvud axlar knä och tå med barnen i tisdags och nu har jag träningsverk. lol måste verkligen sätta igång att träna så nu har jag fått tummarna ur och bokat Zumba ggr 2 nästa vecka och Body balance. Cant wait =) 
 
Mannen är borta och hjälper sin vän att fixa med lite saker. Väntar på att maten ska bli klar, kör en favorit i repris. Min favorit rätt, chevaptjtji, jogoslaviska köttbullar med ajvar och pommes till det mums. 
 
De hade bra erbjudande på Lidel och en av tejerna på praktiken lyckades lägga beslag på följande till mig :
 
Bilder lånde från Lidels hemsida. Fleecefilt
 
Sonen är överlycklig. 
 
 
Nu är det mat som serveras här hemmma. Sonen flyger (springer) runder med filten och låtsas att han är speindelmannen.
 
Här blir det plugg när sonen lagt sig.
 
Hoppas er kväll blir bra
 
xoxo

Tutankhamun och Emporia

Hoppas att ni alla har haft en häelig start på helgen
 
Här började vi helgen redan igår. En runda upp till Emporia stod på schemat, både mathandling plus kläder till sonen stod på listan. När vi ändå gick förbi Tutankhamun föreställningen bestämde vi oss för att gå in och kolla priser. När vi så att det skillde 30 kr på vardag och helg beslutade vi oss för att gå in. Mannen och jag älskar historia och jag är en rikitig succer för utställningar och museeum. Sonen gillar det med så det var ett lätt beslut. Dock hade vi bara varit där i 15 min när sonen däckade i vagnen. Rikitgt fint var det och jag är glad att vi hann gå dit innan det stängde. Superintressant =) men verkligen inget för småbarn så det var tur i oturen att han somnade.
Bilden har jag lånat härifrån
http://www.tutankhamun.nu/?gclid=CJmhnOT2l7UCFY92cAod_HUA4w
 
Böcker om utsällningen fick följa med, en för vuxna och en för barn. Köper alltid med mig sådan böcker när jag varit på sådana här utställningar eller speciella museeum.
 
 
Sendan blev det en vända inom emporia och uträtta ärendena innan vi var hemma igen. På kvällen var jag barnvakt åt en vän som skulle bort. Lika roligt som vanligt =)
 
Idag blev det promenad och pluggande. Mannen och jag kommer runda av kvällen med lite lyxmiddag och sedan mysa framför tvn =)
 
Hoppas er lördag och helg blir lika mysiga
xoxo

Tidig morgon

Ja inte frivilligt då. Så är det att vara förälder. Sonen är en riktig tjaterbox och mamma är dödstrött.
Har en text som ska in idag till skolan sen bär det av till emporia och fixa lite...
Måndag börjar praktiken och denna kommer vi få bedömning på. Nervös som tusan , för bedömningen då...
Börjar morgonen med film här hemma
hoppas att ni får en bra dag
xoxo

RSS 2.0