Viktväktarna igen...

Har tagit upp viktväktarna igen, hade inte gått ner mkt vid andra invägningen, meeen alltid ng =) Sålänge jag inte gått upp.
Nu blir det en ny viktväktarvecka med nya tag =) 
Idag kickar jag igng träningen med yoga. Nästa vecka blir det pilates och bodybalance om jag inte måste jobba vill säga. Måste ta tag i mitt liv känner jag, haha bättre sent än aldrig. Sitter och väntar på att mannen som är och jobbar ska komma hem så jag kan sticka iväg sedan.
Har faktiskt varit jätteduktig med maten och det onyttiga och är väldigt stolt över mig själv. Denna gng ska jag lyckas bättre =)
 
 
Sist jag var med gick jag ner 20 kg, men sen blev jag ju gravid med sonen och gick upp 30 kr lol. Vid nästa graviditet kommer jag att försöka vara nyttigare så jag inte går upp så mkt igen.
 
Nu kör vi 
 
ha en bra lördag 
Kramar

Kommentarer
Postat av: mamma mindy

Hoppas att du får trevligt pass på gymmet..Kanske blir det gymmet i morgon i gen på morgonen..Så skönt att känna hur de bränns i musklerna när man när man träna..
Ha ne fin lördag..kram kram

2014-09-13 @ 13:25:26
URL: http://blondis81.blogg.se
Postat av: mamma mindy

Hoppas att detta kommer hjälpa dig att komma i form och gå ner i vikt med dessa viktväktarna...allt tar sin illa tid och komma i form det gäller att inte ge med sig och kämpa och låta de vara jobbigt..tärning ger bra resultat men inte direkt efter några månader...längtar massor när man ser skillnad på min kropp..gäller att äta där efter för nå mplet..Ha ne fin lördag.kram kram

2014-09-13 @ 13:42:09
URL: http://blondis81.blogg.se
Postat av: yasmine mamma till dennis

oki gött med bara 3.
dennis brukade ha runt 20 kids när vi bodde i hus men det går ju inte nu i lägenheten . jag har sagt han får ha 2 födelsedagskalas ett för några förskolebarn kanske max 10st sedan ett för vänner och familj.
känns rätt lagom.
kram

2014-09-15 @ 20:49:39
URL: http://www.yasminegill.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0