Härliga blåsiga lördag...

Solen strålar underbart här i Malmö, men tusan vad det blåser. Borde bli en utedag men då sonen verkligen avskyr blåst så har vi stannat inne. Förutom en tripp till K- rauta för inhandling av både nödvändigt och onödigt.
Då den duschlist vi hade tiidgare läckte införskaffades en ny som också läcker, jäkla klinkers. Meen, den nya är inte möglig och äcklig så jag antar att vi får leva med det.
 
Bild lånad från K-rautas hemsida.
 
Sonen fick ju så klart syn på denna :
 
Bild lånad från trademax.se
 
Och det blev dagens onödiga köp.
 
Sen blev det även en runda inom Ikea för lite frukost och så skulle vi kolla skåp till köket, nu hittade vi dock inte det vi tittade på sist suck. Antar att vi får ta en runda dit och leta sen.
 
Även en runda inom media market, där vi skulle köpa kaffekapslar, men dyrt var det så vi tittade istället på Wii spel och kom hem med ett paket printer papper lol 
 
Vi ska byta garderoberna och det blir nog inredning från Elfa, har inte hittat dörrar en men det återstår att se, gärna spegel då vi inte har en helspegel hemma, sjukt störigt.
 
Nu är det film mys med sonen som gäller
 
Trevlig Lördag
 
xoxo

Kommentarer
Postat av: Mamma till William och Wilma

God eftermiddag..Vi fick sålt möblerna i går & så nästa helg bllir det titta efter nya möbler s¨skoj.Ha en fin söndag..ses vi på söndag..kram kram

2013-03-10 @ 12:32:41
URL: http://blondis81.blogg.se
Postat av: ellenojag

Armbanden med bokstäverna kommer från Gina Tricot, 59kr/st!! ett riktigt kap, älskar dem redan!!

2013-03-10 @ 21:29:53
URL: http://ellenojag.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0