Top of the morning to u all

Hoppas att ni har vaknat till en underbart solig varm dag som vi här i Malmö.

Idag är det jobb som gäller, sen upp till Hbg. Badkläderna är nedpakade så det blir bad där uppe =)

Mannen drar på mini semester över dagen/natten med lumparpolarna och jag ska mysa med H och mormor och morfar.

Var riktigt duktig och cyklade till jobb i morse. tar väl ca 25-30 min. Riktigt skönt var det också. Man vaknar till liksom. Blir till att lägga undan busskort och cykla de dagar jag jobbar dag.
Sist jag tog mig hem mitt i natten mötte jag en man med pistol i handen vid södervärn. Så de dagarna blir det buss.

Träningen på fitness 24 har kommit igång igen med Maria. sticker dit minst en gng i veckan nu. Får se hur det blir nästa vecka då Maria ska ha besök.

Bjuder på en gammal babysims bild från förra året

Kommentarer
Postat av: Mamma till William och bebis i magen

Godmorgon snäckan..Hoppas att du får en bra lördag fast du ska jobba denna lördag..

Mysigt att kunna cykla till jobbet..men det tog lång tid för dig att komma ner till stan..det tar ca 20 min för mig till mitt jobb o ner till stan 10 minuter..men alla har sin egen takt..tycker om att cykla snabbt..Hoppas att det kommer gå snabbt på jobbet & du får en mysig lördag med familjen din..Ja i dag är det fint väder..Får hoppas att tjejen ska komma & titta på vagnen hör av sig så de kommer o tittar..pratade med henna i dagarna o sa att de kunde komma i dag på förmiddagen så får vi se..tänker inte ringa o fråga...är de intresserades så höra de av sig tycker man...Sen ska vi till tomatgården vid landskrona o Helsingborg...Har en som ringde i dagarna med som var intresserad som vi skulle höra av oss till om det inte skulle bli någon affär i dag..

Nu ska jag göra vid mig sen plocka undan här hemma..,..får snart träffas alla...Ha en fin lördag.kram kram

2011-08-06 @ 10:22:51
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: Mamma till William och bebis i magen

Fick nyss ett meddelade att de kommer o tittar på vagnen vid 12 tiden så nu får vi hoppas att de tar med sig dem hem..Ha en skön lördag.kram kram

2011-08-06 @ 11:08:59
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: Mamma till William och bebis i magen

God kväll min fina vän..Saknar dig jätte mycket så vi måste träffas i dagarna nu...

De kom och tittade på vagnen men gav sånt skambud så det var inte tanken ens att skänka den till de priset..De kändes så snåla...Men men vi får behålla den tills det blir till det priset vi vill ha för den..

Ett par från stockholm ska titta på den vecka 33 om den finns kvar..så vi får hoppas på napp där då om inte så får vi ha den inne på bloket tills någon köper den.

Hoppas att du har haft en bra dag på jobbet och fick en bra resa upp till Helsingborg..

Så mysigt det var inne på tomatens hus...Blev fika & tomater inköpta..

Ha en skön kväll gumman..puss o kram

2011-08-06 @ 20:04:36
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: Mamma till William och bebis i magen

God kväll snäckan min.Låter som en bra helg du har haft med din familj..Mindre skoj att vara från din man men ni får ta igen den tiden i dag :) Ja de är så fina de nya tågen :) har åkt de några gånger när jag har varit i lund nu under sommaren.

Nu känner man att man inte orkar göra lika mycket som man gjorde för några veckor sedan,,har mera ont i mina fogar men nu är det inte jätte lång tid kvar så det är så skönt,,längtar tills den 17 när det är sista kontrollen eller vad vi känner till :) kanske får vi reda på vem som växer sig stor där inne...Tror det är en tös som vi fick reda på senaste men man ska inte vara helt säker för man är helt hundra :)

Hur ser er helg ut som kommer för en mysig lördag att umgås ? :) Om vädret är bra i morgon är tanken att åka till Folketspark o fika där leka i parken o titta på djuren :) Håller nu tummarna att det blir fint sommar väder i morgon för oss alla.

De ville ge 3500 kr o det är för lita för vagnen..Vi hade den ute först för 5300 kr men inga napp så vi har sänkt det till 4500 kr o det får vi hoppas att vi får för..Hoppas att man blir av med den sen men vi får ha den på balkongen sen då om inte..för eller senare får vi sålt den...Hoppas att ni blir av med er vagn snart med..man får inte så mycket för vagnarna som man vill ha för man kan nästan köpa en nya för de priserna som finns ute på nätet..Va sak ni ge för er..Såg en som hade sin ute för ett tag sedan 10 för 4000 kr...Man vill gärna ha så mycket man gav för den en tyvärr funkar det inte så.

Vi kommer behålla barnstol till bilen o sköt väskan o paraplyet o regn o mygg nätt och åkpåsse till nästa..

I dagarna får vi vår vagn ska bli så skoj att inviga den..Fick även denna gång till bättre pris o den nya 11 o några tillbehör som man måste köpa till...så det är bra :)

Ha en skön söndag kväll..kram kram

2011-08-07 @ 19:38:17
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: Emma - Mamma till Kira

Vad kul att du hitta in och ännu roligare att du kommentera angående vagnen. Vi har faktiskt beställt den nu, så jag hoppas den är lika bra som den kändes. Litar på ert omdöme :)

2011-08-08 @ 09:17:51
URL: http://ihuvudetpafrokennilsson.blogg.se/
Postat av: mamma till william o bebis imagen

God förmiddag vännen..

Det var synd att ni inte kunde träffas i helgen får träffas längre frma då i stället när alla kan då.

Ska snart åka till Folkets park och leka i lekparken & titta på djuren som finns ute...Inomhus tar vi längre fram när Wille är lita äldre.

Vi gav med 13000 för allt med våran vagn med allt som vi fick till i priset.Så jag har svårt att tro att du ska få så mycket som du vill för den..Finns knappt några vagnar som är begagnade över 5500 kr men ni kan alltid försöka o hoppas på det bästa.

Ska bli så skoj att få hem vagnen i dagarna och provköra den och se om min prins kommer gilla den lika mycket som den vi har nu :) De som kommer och tittar på vagnen om någon vecka ska ända komma och hälsa på släktingar så de kör inte bara endast ner för vagen. Så ni har inte bestämt er hur ni ska fira Hugo eller j...Det är bara att höra av er när det finns tid över för träffas...

Ha en bra måndag vännen.kram kram

2011-08-08 @ 10:14:13
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: Mamma till William och bebis i magen

God förmiddag vännen.

Vädret var så osäkert i går så vi hoppade folkets park så vi åkte ner till mina föräldrar och grillade & hade mysigt trädgårds häng :)Regnet hängde i luften hela dagen och strax innan vi skulle åka hem öppnade himlen sig och regnade jätte mycket.Får hoppas att det blir bättre väder i dag så man kan komma ut lita i sommar vädret.Klart man får ta på sig regnkläder,,ska köpa mig ett regnställ i nästa månad eller när bebisen är hos oss när man är tillbax i vanlig kropp sen får man köpa ordentliga vinter skor när man ska vara mycket ute till höst vinter & leka i snön :)

Hoppas att allt är bra med dig & familjen denna tisdag? Här är allt bra med oss alla.Ja det är trist att vi inte kan träffas på ett tag. Får bli när det blir,kan alltid hoppas att det blir innan bebisen kommer till oss,,,Oj vad det regnar nu,,hihi...Sen när semestern är slut får du & Hugo kommer över på fika när det inte är dagis tid..Wille kommer gå 2 veckor inskolning sen är det bara 15 timmar per vecka så det ska säkert gå jätte bra.Så himla skönt att det är när och bra,,ett sten kast bort,,Ja hör av er när ni ska ha festen så vi vet,,,,Ska bli skoj att köpa present,,,några förslag på presenter?

Ha en fin tisdag.kram kram kram

2011-08-09 @ 10:25:28
URL: http://blondis81.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0