Lite bilder från påsken

Hoppas alla har haft en riktigt bra påskhelg.
Vi hade lite tänder på g vilket resulterade i hög feber och kräkandes.
Tänkte bjuda på lite påskbilder från helgen.
Hugo målar ägg för första gången.
Han hade jättekul. Vi har en tradition varje påsk där vi rullar ägg ner för en takpanna och så gäller det att noka de andras ägg och så vinner du godis (förr i tiden var det 25 öringar)
Men vi glömde rulla detta året =(
När man är hemma hos mormor och morfar får man hjälpa till att städa
På måndagen stannade jag kvar i Hbg för att ta en fika med dessa underbara tjejer
Som vanligt var det jättetrevligt, massa skit snack.
Hoppas nu inte det dröjer för lång tid till nästa gng kära vänner.

Kommentarer
Postat av: Mamma till William & bebis i magen :)

Godmorgon vännen.Du får mer än gärna dela med dig lita av bilderna från gårdagen om det blev några bra :) Var jätte dålig på det,,hihihi..fick i alla fall en bild på frukt fatet :) bättre än inget.

Ska bli så mysigt på tisdag.Om det blir dåligt väder som vi inte hoppas på så kan ni komma hit för en mysig fika för jag känner för baka lita gott.

Så underbart skönt förta maj väder man har vaknat till.

Du gumman jag säger tack o lova att man inte låg i sängen när detta hände..Både jag och Tomas blev smått chokade när vi såg att hela hyllan ovanför sängen hade trillat ned och glasspliter över hela sägen och allt sönder...Så vi fick massa jobb och fixa allt på natten...Vi åkte stax efter er så det blev inte jätte sent men sen säng gång o var ur trött så det var så jobbigt att komma hem till jobb att göra..

Hoppas att du får en bra söndag med familjen din.kram kram

2011-05-01 @ 09:29:37
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: Mamma till William & bebis i magen :)

God eftermiddag vännen.

Hoppas att ni fick en trevlig promenad och fick shoppat det ni behövde till Hugo.Hoppas att det blev en fika inne på Espresso House för det är alltid så gott.

Så skönt att ugnen funkar nu så man kan ha varmlufsugnen igen och det blir mycket godare med bakningen då...ska bli gott med bakning i dagarna,,,Så kan frysa in det med utan att tänka kommer det töas upp eller inte.

Ha en skön söndag med familjen din..Ses på tisdag..Tycker ändå att vi tar en promenad och lekplats stopp så ser vi om det blir parken eller inte..kram kram

2011-05-01 @ 14:08:17
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: Mamma till William och bebis i magen

God förmiddag snäckan.

Hoppas att allt är bra med dig denna måndag.Skönt att det är soligt o helt okej med värme.Om det är soligt i morgon så tycker jag helt klart vi tar en promenad bort till Katrinepakr så vi kan dricka gott kaffe och äta glass om de har sorbe :)

Om det inte är bra väder så kan vi ta en fika här hemma...Men vi ses strax efter 13 tiden men vi kan höras av under dagen så vi bestämmer vart vi ska träffas.

Köpte ni flytvästen ändå fast den är stor för honom eller..Men det finns bra badringar för de små sen finns såna man sätter på armarna,,finns ändå en del....såg på maxi i går att de hade jätte bra vatten flaskor för knappt någon peng alls.Ett tips om du inte har köpte redan.

Vad för skoj ska ni göra denna måndag mer än handla mat i affären? Här blir det ta det lungt nu sen tar vi dagen som den kommer..kram kram

2011-05-02 @ 11:11:15
URL: http://blondis81.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0