Malmöhus slott och tekniska

Där har vi varit idag. Men fyyy vilket kallt Malmö det var idag, det var inte långt vi gick mellan ställena men ändå hann man frysa rätt bra.
 
Lyckade besök blev det iallafall och det nyupprustade lekrummet i källaren på tekniska får 5 stjärnor. Sååå fint det har blivit. Höll inte på att få sonen med därifrån och det är bra betyg =)
Malmöhus slott hade en jättefin leksaksutställning som vi var på. Sen blev det de vanliga grejerna som vi tittade på, djuren i källaren och de andra uställningarna med forntiden mm. Hugo tycker det är jätteintressant att gå och kolla där. Han har ärvts sina föräldrars, speciellt sin mammas stora kärlek till musee =)
Bjuder på en gammal bild från tekniska och sjöfarts musseet.
 
Har med andra ord varit en riktigt lyckad dag.
Nu är det middag och sen mys som gäller. Idag kör vi även och lyxar till det med efterätt.
 
ha en bra helg mina vänner
xoxo

Kommentarer
Postat av: Mamma till William och Wilma

God kväll vännen.Låter som en bra lördag för er med..Vad kostar det att besöka det stället..Får se när det blir ett besök för oss.
Vad för gott blev det till middagen och efterrätten? Här blev det broccoli paj och sen blir det godsaker när barnen har gått och lagt sig.Ha en mysig kväll.kram kram

2013-01-26 @ 18:52:16
URL: http://blondis81.blogg.se
Postat av: Hanna Karlsson

Kul dag! :-)

2013-01-26 @ 22:07:44
URL: http://hannafialotta.blogg.se/
Postat av: Mamma till William och Wilma

God eftermiddag snäckan.
Hittade ni det ni sökte efter på Ikea..Såg att ni åt middagen där med...Vad för gott åt ni..bruakr bli köttbullaran för oss..Ha en fin eftermiddag.Ses på onsdag..kram kram

2013-01-28 @ 15:04:14
URL: http://blondis81.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0