Längesedan.....

God morgon
 
Börjar dagen med att läsa om att ytterligare 2 har blivit skjutna i Malmö. Denna gng i närheten av mitt jobb. Kollegerna hade fått tala med polisen för att få komma förbi avspärningarna och in på jobb. Sitter och ryser, inget kul, inte kul alls. Känns som om det kommer närmare och närmare. Sa till mannen igår att det kanske var läge att flytta en bit utanför Malmö, han höll dock inte med.
 
 
Här har det inte hänt mkt och livet har haft sin stilla gng. Dock har blogglusten inte alls infunnit sig =(. Så därför har det varit så dött här inne.
 
 
 
Vi Kickade igång helgen med en supermysig kväll och goda vänners lag. Lördagen fortsätter med WW och plugg för att avrunda dagen med Kalas hos ng andra vänner. Mysigt. Sonen sov hos mormor och morfar i natt så vi fick soa en hel natt och lite sovmorgon. Kan behövas ibland. Han ska följa med mormor och morfar och rida häst och vagn hos mammas arbetskollega under dagen kul =)
 
 
Sitter och fördriver tiden innan det är dags för att ge sig av till ww, håll tummarna att jag har gått ner ytterligare. förr förra helgens nedgång landade på - 1,3 =) kunde inte gå förra veckan, men enligt vågen hemma hade jag gått ner yay
 
 
Då sonen börjat intressera sig för att sätta av och på blöjan och försöker göra det på oss med, han ber oss lägga oss ner så han kan sätta på blöjan haha sötnöten, så gick jag och rotade fram docka och docksäng hemma hos mina föräldrar. Dockan var dock inte alls lika intressant som själva docksängen var. Den användes flitigt att ligga och mysa i av sonen.
 
Bjuder på en annna favorit i repris
 
 
Hoppas att ni får en bra lördag
Trackback
RSS 2.0