I valet och kvalet

Fy vilket trist väder Malmö bjuder på idag, regn regn och sen har det även snöat lite. Suck.
Har nu hittat ännu en resevagn, mkt billigare än maclaren. Imorgon ska lille mannen och jag åka och testa den och se hur han sitter/ligger i den. Blir även en vända inom Babylan för att testa Maclaren vagnen.
Dessa två är de jag väljer mellan nu:
Bild lånad från babylands hemsida
Bild lånad från Bambas hemsida.
Efter vår lilla tripp till stan är det hem till söta Mindy för fika och en massa bus för prinsarna.
Ses i morgon kära vän.

Kommentarer
Postat av: Caroline - Mamma till Noah

Den sista e fin =)

Och hjulen ser inte lika klumpiga o jobbiga ut som på maclaren

2011-03-10 @ 21:38:59
URL: http://caaaaaaroliine.blogg.se/
Postat av: Nina

vi har en city mini. sjuuukt bra å smidig. går å fälla ihop hur bra som helst. vi hade med oss den till grekland med. bästa!hoppas du får det super hos mindy. hälsa :D

2011-03-10 @ 22:07:43
URL: http://deliciously.se
Postat av: Nina

http://www.barnliv.com/city-mini/babyjogger-city-mini-gron.htmlkom dock iiinte ihåg att ja betala så mkt för den... väl förträngt isf.. står iaf en hel del på den sidan... undra om vi inte köpte på kampanj..

2011-03-11 @ 09:34:03
URL: http://deliciously.se
Postat av: Lilla H

Testade resevagnar på babyproffsen igår och var missnöjd med typ alla. Säg till när du hittar den du e nöjd med.

2011-03-11 @ 11:14:27
URL: http://haleyborg.blogg.se/
Postat av: Nina

ja undrar om vi inte köpte vår på kampanj. 2995 tror ja vi gav.. myggnätet ingick ju. å regnskyddet som vi hade till andra vagnen funka super till den där med. transportväska fick vi dock inte med. men den fick alltså plats i svart sopsäck. vart så bra. smidigt som fanken. å bra vagn med bra hjul. men anledningen ttill att vi kolla på den i första taget var pga sulfletten (stavas d så?). iaf. Den är grym.vi åkte ju utomlands så den va så bra som skydd för theo. både på dan, lr när han sov etc.. hade sån där uv skydd. å som sagt var sjukt enkel å fälla ihop. man drog bara i ett handtag så va man klar??? ja leta efter spakar å så. å vart så irriterad. så ja fråga tillslut nån som jobba där på babyland om asså hur fan fäller man ihop den här. så tog han tag i hantaget å lyfte som en väska å så va d klart. hahah! så kul..här är den:

http://deliciously.se/2009/july/sa-fin.html

2011-03-11 @ 14:43:26
URL: http://deliciously.se/
Postat av: Nina

regnskydd är faktiskt inte så himlans dyrt. så det kan man ju köpa till i värsta fall. kanske kostar max en 100kr. men ja tror tom det kostar mindre.tänk på att alla vagnar inte får plats i en sopsäck. men city mini gör det iaf :P å kolla hur pass bra hjulen är å ta av. hur lätt å så. om det går. det är viktigt då du viker ihop den å så..å ja sufletten är bäst. bokstavligen helt jäkla super! =)lycka till på måndag å ha så trevligt imorrn!

2011-03-11 @ 22:07:55
URL: http://deliciously.se
Postat av: jenny

hur ser det ut på jobbfronten? är det mkt kvällar och helger nu då? har ni tid att ses någon dag i nästa vecka? många kramar till er

2011-03-15 @ 20:12:11
URL: http://theokleia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0