SOL SOL och varmt

God morgon
Hoppas att ni har vaknat till en lika underbar morgon som vi har här i Malmö. Solen strålar och det lovas sommarvärme igen. Underbart.
hur ser era planer ut för dagen?
Här är det tvätt som är först ut. Ska försöka få den lille mannen att somna nu på förmiddagen då det blir en tripp till mobilia efter lunch. Blöjorna är slut och vi behöver mäta sonens fötter för att kunna köpa vinterskor till honom.
Lekplats häng är också inplanerat. Rutchkanan är den stora favvisen här hemma nu mera.
Ikväll är det äntligen dags att träffa våra bästa vänner igen. Det var tyvärr månader sedan sist vi kunnat umgås.
Har vi inte varit sjuka, har vi varit upplanerade. Men i dag så Cant wait.
Nu blir det frukost time här hemma.
Världens bästa lille kille på mormor och morfars 120 års kalas.
Här satt han hela fördrinken. matade Eva, Elisabeth och flera andra som kom för att ta jornötter, med just jordnötter. hihi sötnosen.

Kommentarer
Postat av: Mamma till William och prinsessan i magen :)

God eftermiddag snäckan..Tänkte på det innan när vi var på Mobilia i förmiddags,,vi kommer säkert springa på er men ni åkte dit nu i eftemriddag i stället..hihihi...

ska bli skoj att träffas i kväll.kram kram

2011-08-20 @ 14:14:12
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: Mamma mindy

Tack för i kväll snäckan.Alltid så skoj att träffas...och extra skoj att träffas efter så lång tid mellan gångerna..Hörs av i dagarna så tar vi en runda på lekparken på onsdag eller torsdag med grabbarna så de små får leka av sig lita mera efter dagiset...Ha en skön natt sömn & hoppas att det blir en bra dag på jobbet och inte för mycket att göra.kram kram

2011-08-20 @ 22:59:24
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: Mamma till William och prinsessan i magen :)

Gumman jag är så glad att jag har dig som bästa vän och kan dela massa skoj med..

Vi måste bara träffas mera än vad vi har gjort de senaste tiden..

SÅ skoj att våra små grabbarna trivs så bra tillsammans mera nu...:) värmer gott i mitt hjärta att se hur goa de är :) puss o kram

2011-08-21 @ 13:35:28
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: Mamma till William och prinsessan i magen :)

God kväll snäckan.

Inget skoj att din prins inte mår bra och är snuvig,Får hoppas att det blir bättre med han i dagarna så vi kan fira han på lördag som är planen.

Det gick jätte bra på förskolan i dag. Man märkte att Wille trivdes där direkt,,kändes skönt att det är bra lärare och bra barn som inte var blyga för fem öre :) Wille gick runt och tittade på allt & lekte med massa nya saker.,,man märket att han trivdes där.så det ska säkert gå jätte bra för han där när man väl ska lämna han där ensam i några timmar.De kände till vem Hugo var och de sa att de oftast leker tillsammans på för och eftermiddagarna på ute gården så det är jätte bra för de kommer de nog gilla att träffas där då och då :)

Hoppas att ni får en bra kväll..kram kram



2011-08-22 @ 17:46:03
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: Mamma till William och prinsessan i magen

Godmorgon vännen..Hoppas att din prins mår bättre i dag och ni får en fin solig tisdag.NU är det kaffe som gäller för jag ska orkar med denna dag...vaknade 04 och kunde inte somna om för jag tänker på vagnen än har vi inte fått alla delarna o de skulle ta tag i det i dag så får vi se hur det slutar.....Hoppas hoppas att det kommer gå hur bra som helst...chefen skulle komma tillbax i dag o ta tag i det och få ta i delarna som ska finnas på lagret men vi får allt se hur det blir med det..jag kan bara inte sluta att inte tänka på det & det är inte skoj när man ska sova de få timmarna man har..men men är man som är så är man..

Ha en skön tisdags morgon.kram kram

2011-08-23 @ 06:38:12
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: Mamma till William och prinsessan i magen

Godmorgon gumman.

Sås trött jag är så jag hade velat gå och sova nu..men det går inte för mindre en timma kvar tills vi ska gå till förskolan.

Hugo får krya på sig. Hoppas att han blir bra tills lördag så vi kan fira han som är tanken.Är det fler som har hört av sig att de kommer eller?

Hoppas att du får tjänsten och du fick ihiop ett bra brev.Ha en skön tisdag i sommar solen.kram kram

2011-08-23 @ 08:39:28
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: Mamma till William och prinsessan i magen

Chefen på babyproffsen skulle åka ner och se så produkterna finns i lager eller inte om inte så får vi häva köper eller hur vi än ska göra...Vi får ta det som det kommer.

Ha en fin tisdag.kram kram

2011-08-23 @ 08:40:42
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: Mamma till William och prinsessan i magen

Det kommer lösa sig med vagnen på ett eller annat sätt men ändå små störigt att det ska vara så som det är när man vill att det ska flyta på som det ska vara...Det är stora företaget som klyddar inte babyproffsen men det ska säkert gå bra tillslut..

Ska snart gå ner till förskolan och det är så fint väder i dag så det är skönt.Börjar bli lita piggare nu så det är skönt.

PÅ fredag ska min prins äta sin första middag där..ska bli intressant att se eller höra hur det kommer gå..kram kram

2011-08-23 @ 09:09:13
URL: http://blondis81.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0